KIES HIER JOUW ADWORDS PAKKET

ONZE GOOGLE ADWORDS PAKKETTEN

Onze verschillende Google AdWords pakketten zijn zorgvuldig samengesteld tot een passende oplossing voor iedere organisatie. Als jij IQ Leads kiest als jouw online-marketingpartner gaan wij met jouw samenwerken voor de beste AdWords resultaten. Wij vertalen jouw wensen naar realistische doelstellingen, bestuderen het zoekgedrag van je doelgroep, analyseren je concurrenten en vinden zo jouw kansen in de online advertentiemarkt voor het genereren van meer websitebezoekers en het realiseren van meer conversies.

 

GOOGLE ADWORDS OP MAAT

Zijn jouw SEA wensen niet onder te brengen in één van onze bestaande pakketten? Wij kunnen jouw ook een advies op maat geven en een custom AdWords pakket voor je samenstellen. Klik op onderstaande button voor het aanvragen van jouw persoonlijke Google AdWords maatwerkoplossing.

 

maatwerk aanvragen

AdWords pakkatten - AWlogo

Google Partner

IQ Leads is een gecertificeerd Google Partner, wat voor jou betekent dat je profiteert van onze bewezen en geaccrediteerde kennis. Al onze SEA consultants beschikken over de nodige Google certificeringen en combineren dit met hun jarenlange ervaring & expertise.

AdWords Pakketten - Goallogo

Doelen bepalen

Voordat we aan de slag gaan met het neerzetten van de beste AdWords campagne, gaan wij eerst samen jou doelstellingen bepalen. Wij koppelen informatie over je business, historie, productaanbod, marges etc. met ambitieuze doch realistische doelen waar jij & wij blij van worden.

Website SEO pakketten - SEOlogo

Optimalisatie

Zelfs als jouw account eenmaal staat, de campagnes zijn opgezet en de advertenties ingericht, blijven wij jouw AdWords monitoren en optimaliseren. Doorlopend blijven wij zoeken naar nieuwe kansen om je CTR te verhogen, de CPC’s te verlagen en inkomsten te doen stijgen.

AdWords waar je blij van wordt

Zoekmachine adverteren via AdWords lijkt op de oppervlakte best simpel, maar veel mensen zien slechts het topje van de ijsberg. Zoekmachine adverteren is complex, competitief en vereist een grote mate van verfijning, tijd en ervaring. Veel bedrijven die zelf met zoekmachine adverteren beginnen falen, of maken winsten die bestaan uit een minuscuul deel van de totale winst die gegenereerd zou kunnen worden met een goed beheerd account.

Veel bedrijven die zelf proberen te werken met Pay-per-click marketing (PPC) halen hier geen winst uit, simpelweg doordat ze geen idee hebben hoe ze een succesvol AdWords account moeten managen. Kun jij jezelf hierin vinden? Wees dan gerust de oplossing is nabij.

Google AdWords showcase
Winnaar Ready to Rock!

In 2015 is IQ Leads verkozen tot winnaar van de Google Partners Ready to Rock Competition vanwege de uitstekende resultaten die zij voor klanten heeft behaald met Google AdWords.

Adwords pakketten-nalytics-1

Succesvol online adverteren
begint bij IQ Leads

Jouw Google AdWords campagnes laten beheren door IQ Leads staat garant voor het bereiken van jouw doelstellingen. Onze SEA consultants verzorgen al jarenlang de succesvolle uitvoer van verschillende AdWords-strategieën en online advertentiecampagnes voor onze klanten. Gewapend met hun uitgebreide SEA-expertise en onze beproefde werkwijze hebben zij gezorgd voor een grote groep tevreden (inter)nationale klanten.

Met onze full service werkwijze helpen wij jou om meer te halen uit Google AdWords door samen met jou een effectieve SEA strategie te bepalen en te implementeren. Wij analyseren jouw doelstellingen en vertalen dit naar een concrete aanpak, waardoor jij verzekerd van een optimale inzet van je advertentiebudget.

Bij iedereen een tuinhuis van Blokhutvillage.nl

IQ Leads optimaliseerde met de AdWords campagnes van Blokhutvillage.nl en de resultaten liegen er niet om: -70% CPC, -300% bounce percentage, -30% kosten per conversie en +25% aan conversies!

IQ Leads jouw full service ADWORDS partner

Met onze AdWords-pakketten bieden wij jou extra zekerheid en vertrouwen in het behalen van jouw online doelstellingen. Onze ervaren SEA consultants zetten jouw zoekmachineadvertentie-strategie op en blijven deze maandelijks optimaliseren. Zij zorgen ervoor dat jij jezelf kunt verzekeren van extra bezoekers, meer conversies en onder streep meer omzet.

Met onze AdWords-pakketten ga jij online meer succes behalen, verstevig jij je positie in de markt, ga je de concurrentie aan gaan en stuwen wij je online inkomsten naar grotere hoogten. Met onze hulp wordt jouw zichtbaarheid groter, wat uiteindelijk resulteert in meer direct verkeer, meer terugkerende klanten en meer inkomsten.

Adwords pakketten - Keyword booster
Website SEO pakketten - logo
Website SEO pakketten - logo
Website SEO pakketten - logo
lars Hulp nodig bij het juiste pakket?
Ik vertel je graag over de mogelijkheden.