5 redenen om van SharpSpring CRM te houden

Word je ook gek van die extreem hoge prijzen van CRM tools? Wil je nou eindelijk eens een CRM systeem zonder allemaal tools die je eigenlijk niet gebruikt? Een systeem dat doet wat een CRM tool moet doen, namelijk: Costumer Relationship Management? Dan ben jij op zoek naar SharpSpring. Ben jij benieuwd hoe het meest frustrerende deel van je salesbaan een stuk plezieriger kan worden? Laat je dan eens verrassen door SharpSpring! Het best beoordeelde marketing automation platform.

Marketing en sales wordt een feestje door SharpSpring. Ontworpen om jouw verkoop interacties naadloos op de behoeftes van jouw prospects aan te sluiten, zodat jij zorgeloos kunt profiteren van alle functies. Hoewel er wel honderd redenen zijn waarom wij van SharpSpring houden, leggen we graag de belangrijkste 4 aan je voor.

1.      SharpSpring CRM creëert succes door eenvoud

Het overstappen naar een nieuw CRM systeem is een stap die je niet zomaar maakt. Je bent bang dat het inwerken veel tijd kost en dat het moeilijk te onderhouden is. Gelukkig hebben we nieuws voor je, dat is het namelijk niet. Met een achtergrond vanuit de CRM systemen kan ik vertellen dat SharpSpring CRM het eenvoudigste customer relationship management systeem is dat ik ook heb gezien.

SharpSpring is met recht het aller makkelijkste en leukste CRM platform waar ik ooit mee heb gewerkt. Het geeft de gebruikers en contactpersonen eenvoudig en duidelijk weer in een dashboard.

Screen Shot 2016-03-30 at 13.36.49

Hierin zie je direct waar deze lead vandaan komt, wat hij of zij heeft gedownload en welke leadscore deze bezoeker heeft gekregen. Wanneer de lead vervolgens een hoog genoege score heeft opgebouwd, c.q. genoeg activiteiten heeft ondernomen op je website. Dan wordt het tijd om deze klant met een belletje te verrassen. Doordat er minimaal 7 klant contacten zijn geweest voordat de leadscore hoog genoeg is om te bellen, is de kans heel groot dat de lead dit belletje als plezierig ontvangt.

In SharpSpring kun je potentiële klanten koppelen aan verkopers, die vervolgens het zware werk kunnen doen. In SharpSpring kunnen zij vervolgens verslag doen van het belletje en de lead tot klant verwerken of verwijderen. In SharpSpring kan vervolgens ook beschreven worden hoeveel telefonische contactmomenten er zijn geweest, of er al een afspraak is ingepland of in het beste geval of deze lead uiteindelijk klant is geworden! Dat allemaal in één overzichtelijk CRM systeem!

2.      Het ligt in het verlengde van het marketingplatform

Het overdragen van een lead van de marketingafdeling naar de verkoopafdeling kan soms een heel karwei zijn. Tijdrovende processen, communicatie afspraken, het wordt allemaal in gang gezet om die lead op te laten volgen. Met SharpSpring is dit overbodig omdat alle marketinginformatie automatisch vanuit de SharpSpring marketing database te zien is.

Dit betekent dat:

  • Er meer communicatie plaats vind tussen marketing en sales
  • De dubbele contactpersonen in de database zullen verminderen
  • Er meer kennis is over de invloed die de marketingactiviteiten hebben
  • Er veel efficiënter met informatie kan worden omgegaan
  • Mensen van beide afdelingen meer plezier krijgen in hun werk!

3.      SharpSpring maakt CRM overzichtelijk voor iedereen

Behoefte aan een totaalbeeld? In het super overzichtelijke SharpSpring Analytics vind je een totaal overzicht van alle campagnes en het aantal ingevulde formulieren. Hier krijg je ook inzicht in het aantal leads en welke score diverse leads hebben. Van begin tot eind overzicht in jouw leads en jouw potentiële klanten!

SharpSpring dashboard

Afhankelijk van je salesproces kun je verschillende stadia toevoegen aan het deal proces. Bijvoorbeeld afspraak gehad, demo verzorgd, offerte verstuurd, gewonnen, verloren etc. De deals die je invoert zijn niet alleen per bedrijf te bekijken, maar ook als totaal zodat je precies ziet wat er deze maand door jou is binnengekomen en wat nog in de pijplijn zit.

4.      SharpSpring CRM kan zelfs op je mobiele telefoon

SharpSpring-mobile-appOveral zicht op je leads en salesfunnels? Geen enkel probleem met SharpSpring mobile! Sta je even in de file of ben je veelte vroeg op een afspraak? Geen probleem! Dan check je toch gewoon even wanneer je een nieuwe afspraak met een prospect kunt maken via de SharpSpring app!
Maak je nog steeds op papier notities omdat je de computer niet bij de hand hebt? Dan is de SharpSpring App zeker iets voor jou. Doordat je op je mobiel of tablet direct aantekeningen bij bedrijven en contactpersonen kunt maken leg je ieder contact vast.

Kennismaken met SharpSpring CRM

Wij hopen dat je na het lezen van deze blog net zo enthousiast bent geworden van SharpSpring als wij al zijn! Natuurlijk snappen we dat jij als salestopper niet alles aanneemt voor zoete koek. Daarom nodigen wij je graag uit voor een gratis SharpSpring demo! Hierin laten we zien wat er allemaal mogelijk is met SharpSpring en hoe het ons heeft geholpen om van onze sales activiteiten een feestje te maken!

Enthousiast genoeg? Benieuwd hoe SharpSpring jouw organisatie kan helpen? Wacht niet langer! Wij delen gratis demo’s uit! Druk daarvoor even op de onderstaande knop! Wij komen binnen een dag bij je terug om een afspraak in te plannen. Geen zin om langs te komen? Geen probleem! De demo kunnen wij ook prima online geven! Dan mis je alleen wel onze heerlijke koffie!

Ja! Ik wil een gratis SharpSpring demo!