De SEO tekstschrijver brengt vuur en succes!


SEO tekstschrijverDe SEO tekstschrijver. Zo op het eerste gezicht niet het meest glamoureuze leven denkbaar. Als SEO tekstschrijver zit je veelal weggestopt in een donker kantoor zonder al te veel daglicht. Het enige licht wat er is komt van de hatelijk knipperende TL-lamp aan het plafond, die de donkere kringen rondom de ogen nog eens accentueert. Na ongeveer een uur of vier werken komen de haatgevoelens voor die vervloekte bureaustoel weer bovendrijven, door het pijnlijk doffe gevoel in de billen.

Daar zit je dan, vermoeid, en voorovergebogen met een glas afgekoelde thee… Het ziet het er niet erg actief en attractief uit allemaal. Toch brandt ergens diep in die SEO tekstschrijver een vuur. Een vuur dat langzaam de ruimte om ons heen verwarmd. Een vuur dat doelen wil behalen. Succes! Je kan het een beetje vergelijken met een olympisch atleet (alhoewel een paar niveau’s lager) die een prestatie wil neerzetten. En het vuur wakkert nog eens extra aan wanneer de SEO tekstschrijver een tekst heeft geproduceerd die zijn klant (of jou) online succes oplevert!

Een SEO tekstschrijver is een multitalent

SEO tekstschrijver

Een SEO tekstschrijver wil via zijn ‘pen’ geld gaan verdienen voor jou en jouw onderneming. Dit combineert hij met de liefde voor tekst en de grote interesse in, en kennis van, online marketing. De combinatie van deze twee kwaliteiten zijn enorm waardevol voor een onderneming, want de juiste content trekt de juiste mensen naar jouw website. Deze prospects, kunnen leads worden en uiteindelijk toekomstige klanten. Wanneer je deze leads kunt aantrekken naar je website en mede kunt converteren naar klant met behulp van SEO teksten, dan verdient de SEO tekstschrijver dus letterlijk geld voor je.

SEO tekstschrijver gaat met de tijd mee

De term SEO is al een hele tijd hot en dat zal waarschijnlijk ook nog wel even zo blijven. Maar in de traditionele zoekmachine optimalisatie is ook een vernieuwing waar te nemen. Hierbinnen is een grote rol weggelegd voor inbound marketing. Inbound marketing voegt als het ware nog wat extra ingrediënten aan de SEO maaltijd toe. Het hoofdingrediënt is content. Het draait nu meer dan ooit om de content die jij aanbiedt. Natuurlijk was het eerder al handig als jouw teksten goed waren, maar het was niet essentieel. Nu is dat anders. Google is slim, en wordt steeds slimmer. De zoekmachine kan nu ook inschatten of jouw content van goede kwaliteit is. Daarnaast wordt er ook gekeken naar hoe waardevol jouw content voor de bezoeker is. Inbound marketing is hierop ingesprongen en richt zich puur op content en de waarde ervan voor de bezoeker. En bij die content komt de SEO tekstschrijver weer om de hoek kijken.

De SEO tekstschrijver ziet en is de toekomst

SEO tekstschrijverDe oude SEO trucjes zijn voor het grootste deel om zeep gebracht door Google. Talloze links, 100 keer dezelfde zoekwoorden in een artikel, het werkt niet meer. Sterker nog, het werkt averechts, want Google bestraft je hiervoor en plaatst je lager (of helemaal niet) in haar zoekresultatenlijst. Het nieuwe SEO is dan ook de waarde van de content. Een SEO tekstschrijver weet hoe die waardevolle webteksten creëert. Die teksten zijn gericht op een bepaald zoekwoord. Er wordt eerst onderzoek gedaan voordat het schrijven begint, zodat de juiste informatie voor de juiste doelgroep geschreven wordt. Hier laait het vuur van de SEO tekstschrijver behoorlijk van op. De doelgroep moet worden bereikt, en dan moet die doelgroep ook nog eens heel blij worden van de informatie die je aanbiedt! Een goede SEO tekstschrijver weet daar als geen ander raad mee. Hij slaakt een kreet, de ogen gaan vlammen en de vingers ratelen over het toetsenbord. Dat pijnlijke gevoel in de billen verdwijnt naar de achtergrond zodra de eerste woorden op het beeldscherm verschijnen. Geweldige content is geboren.

IQ Leads heeft ze… de expert SEO tekstschrijvers!

Wil je dezer dagen nog hoog in Google eindigen, en daarna overgaan tot kwalitatieve leadgeneratie, dan is een SEO tekstschrijver onmisbaar. Je kunt tegenwoordig simpelweg niet meer zonder. Hij verdient geld voor je, en neemt jou tegelijkertijd een hoop werk uit handen. IQ Leads heeft meerder expert SEO tekstschrijvers in dienst die, wonderen verrichten voor jouw content marketing. Wil je met onze sterren in contact komen? Bel ons dan even of vraag  een gratis consult aan, en we zullen de mogelijkheden graag met je bespreken.