IQ Leads presenteert grensverleggende aanpak: Inbound SEO

Alphen aan den Rijn – 14 november 2014. Klassieke zoekmachine optimalisatie (SEO) zoals we die kennen is niet meer effectief. De SEO factoren die nog wel werken, zijn niet meer genoeg om Google in beweging te krijgen en een website of webshop hoog te laten ranken.

Het is tijd voor een nieuwe aanpak! Daarom komt IQ Leads, al jaren specialist op het gebied van SEO en inbound marketing, met een compleet nieuwe manier van werken: Inbound SEO.

Inbound SEO

Content genereren en dit op de juiste manier online verspreiden is een zeer belangrijke factor om hoog te ranken in de Google zoekmachine. Zorgen voor een veilige, snelle en goed ingerichte website of webshop is een andere belangrijke factor. Voeg hierbij de ingrediënten ‘zoekwoord gericht werken’ en ‘Social Media’ met de snufjes doelgroep- en marktonderzoek toe en wat je krijgt is een geweldig gerecht genaamd Inbound SEO. Inbound SEO is dé manier om de komende jaren online succesvol te zijn.

Eric Bakker: “Je hoeft niet in Silicon Valley te werken om baanbrekend te zijn of met goede ideeën te komen! Ook vanuit Alphen aan den Rijn komen innovaties die de wereld veroveren.  Door het combineren van onze kwaliteiten en processen heeft IQ Leads de perfecte manier gevonden om klanten nog beter te helpen. Deze nieuwe aanpak verzekert klanten van een hoge positie in Google en vooral van een zeer effectieve leadgeneratie strategie.”

IQ Leads is zo zeker van de werking van Inbound SEO dat geïnteresseerden de gelegenheid krijgen om deze nieuwe aanpak een maand gratis uit te proberen. “Geen kleine lettertjes, geen voorwaarden. Probeer het gewoon uit! Het ergste wat er kan gebeuren is dat het werkt.”, aldus Eric Bakker.