IQ Leads sluit overeenkomst met Nikkie Plessen

IQ Leads sluit overeenkomst met Nikkie Plessen

Succesvol inbound marketing en Magento specialist IQ Leads heeft een contract gesloten met Nikkie.com, het eveneens zeer succesvolle modebedrijf van Nikkie Plessen.

Het modelabel Nikkie.com ontwikkelt zich in razendsnel tempo en de webshop, als belangrijk onderdeel van de propositie van Nikkie.com, moet hierin meegroeien. De huidige webshop voldoet niet meer aan de groeiambities van Nikkie.com en als Magento specialist gaat IQ Leads een compleet nieuwe op maat gemaakte webshop bouwen voor Nikkie Plessen. Belangrijke uitgangspunten hierbij zijn mobile first vanwege het enorme succes van Nikkie.com op Facebook en Instagram en het creëren van de ultieme customer experience middels lookbooks.

Nikkie Plessen is actrice, model en modeontwerpster en heeft showrooms over heel Europa en Azië, een Retail netwerk van meer dan 350 winkels en heeft eigen brand stores in 15 landen. Ook in het internationale aspect hebben Nikkie.com en IQ Leads elkaar gevonden. IQ Leads heeft meerdere aansprekende Magento projecten op haar naam staan waaronder het bouwen en optimaliseren van 1 van de grootste Magento Enterprise webshops van Europa met multistores in 6 landen.

bron: alphens.nl | 4 december 2014.