Online CRM tip: SharpSpring!

online CRM tip

Online CRM systemen zijn niet meer weg te denken uit de hedendaagse online marketing wereld. CRM staat voor Customer Relationship Management, en in het Nederlands houdt dit ‘het beheren van klantenrelaties’ in. Omdat het erg veel gebruikt wordt zijn er een heleboel online CRM systemen beschikbaar. We gaan ze niet allemaal bespreken, daar heb je vast geen tijd voor en wij ook niet. Dat hoeft ook niet, want we pikken gewoon de beste voor jou eruit: SharpSpring. Uit eigen ervaring met onze Inbound SEO aanpak weten we waar we het over hebben als we zeggen dat dit het beste online CRM systeem is dat op dit moment te krijgen is.

SharpSpring is een superslim online CRM platform

SharpSpring is een inbound marketing platform dat in Nederland nog niet heel bekend is, terwijl het in de Verenigde Staten echt een heel begrip is. Dit online CRM systeem weet zich op slimme wijze te onderscheiden van alle andere platformen op de markt. En dat zijn er tegenwoordig veel! Het verschil met die andere platformen is dat SharpSpring inbound marketing als uitgangspunt neemt. SharpSpring onderscheidt zich als online CRM, doordat het een marketing en sales platform in één is. Het helpt bedrijven niet alleen om bezoekers aan te trekken, maar om deze ook om te zetten in leads en klanten. Alles wat je vanuit de SharpSpring gedachte doet, is gericht op jouw ideale klant. De zogenaamde buyer persona. Je wilt nieuwe mensen naar je website trekken om er vervolgen je nieuwe klant van te maken en daarnaast wil je je bestaande klanten natuurlijk tevreden houden. SharpSpring werkt, omdat je in de huid van je klanten kruipt. Zo kom je er achter wat ze willen, wat hun problemen zijn en wat ze juist nodig hebben.

Een nieuwe manier van online marketing

Online CRM systeem

Mensen willen niet meer lastiggevallen worden met reclame en andere traditionele vormen van marketing. Deze outbound marketing manier wordt door veel mensen als onprettig ervaren. En daarmee zet je je bedrijf dus niet in een positief daglicht. Maar wat is SharpSpring dan? Met het online CRM systeem SharpSpring richt je je op inbound marketing. In plaats van iedere willekeurige persoon te overladen met reclame, concentreert SharpSpring zich op mensen die al hebben aangegeven geïnteresseerd te zijn in het onderwerp. Hierbij wordt niet alleen rekening gehouden met de content en de keywords op je website, maar is er ook aandacht voor social media, blogs en e-mails. Dit zijn de wegen die vandaag de dag jouw doelgroep bereiken.

SharpSpring is een alles-in-één online CRM systeem

Sharpspring-logoZodra klanten ons de vraag stellen wat SharpSpring is, is er maar één passend antwoord mogelijk. SharpSpring is namelijk een totaaloplossing om kwalitatieve leads te genereren en om te zetten in klanten. De online CRM software is op alle verschillende onderdelen van je website inzetbaar zodat je continu overzicht en controle houdt. Gebruik het voor je webpagina’s, blog, nieuwsbrieven of landingspagina’s. In één oogopslag zie je hoe succesvol het betreffende onderdeel is en waar nog verbeterpunten nodig zijn. Alles draait nog om jouw klant!

IQ Leads is het eerste online marketing bedrijf dat SharpSpring in-house combineert met andere aspecten zoals SEO en web development. Wij hebben ontzettend goede ervaringen met SharpSpring als online CRM systeem en we willen dat jij dit ook gaat ervaren! Neem vrijblijvend contact met ons op om te bespreken wat we voor jou kunnen doen en hoe SharpSpring jouw onderneming tot grote hoogte kan stuwen of vraag direct ons inbound SEO e-book aan.
Download gratis jouw inbound SEO e-book