SharpSpring Nederland zorgt voor een ‘Hallelujah’ bij de klant!

SharpSpring-nederland

De oude marketing aanpak is nu toch echt wel verleden tijd. Of als die er nog is, dan lopen deze ouderwetse marketeers vreselijk achter. Mensen uit het niets opbellen, langs de deuren gaan, irritante advertenties of reclameborden waar je soms letterlijk je hoofd tegen stoot op straat. Online marketing is vele stappen al verder dan een reclamebord met uitstekende hoeken. Maar ook de traditionele online marketing en traditionele SEO zijn beide deels alweer een gepasseerd station. Zoals vaker lopen de Amerikanen ook in dit verhaal voorop – waarom ze dat vaak doen en hoe dat komt is een vraag voor een ander soort blog. SharpSpring kwam met hun revolutionaire kijk op online marketing en ontwikkelde inbound marketing. Veel mensen weten het nog niet, maar SharpSpring zal straks ook in Nederland niet meer weg te denken zijn.


SharpSpring Nederland = ?

SharpSpring is een marketing- en salesplatform in één, dat jou als ondernemer helpt met het genereren van meer leads. SharpSpring helpt je daarna ook om deze leads om te zetten in klanten. De SharpSpring gedachte is helemaal gericht op je doelgroepen, de zogenaamde buyer personas. Deze buyer persona is jouw ideale klant waar je alle content die je produceert op richt. Omdat je jouw doelgroep perfect in beeld hebt, weet je precies wat ze nodig hebben en waar jij dus je op maat gemaakte content voor produceert. SharpSpring biedt je ontzettend veel gegevens over jouw leads waar je mee aan de slag kan. Een ander groot voordeel is dat alles geautomatiseerd kan worden, waardoor je jezelf enorm veel tijd bespaart bij het genereren van leads. Maar wat is SharpSpring Nederland dan? De weg naar de toekomst!

SharpSpring Nederland + content = toekomst

HubSpot NederlandContent is al een bekende term, maar met de formule die SharpSpring uitgedokterd heeft, krijgt het toch een nieuwe betekenis. Het draait om jou, om mij en om ieder ander die websites bezoekt. En zoals je ongetwijfeld weet zijn dat heel veel mensen! De content die jij als ondernemer produceert moet een duidelijke toegevoegde waarde hebben voor de bezoeker. De content moet expliciet voor jouw ideale klant – of buyer persona in SharpSpring taal – zijn gecreëerd. Alleen op die manier zul je voor jouw onderneming leads genereren.

Leadgeneratie is van levensbelang voor een commercieel bedrijf, omdat leads jouw toekomstige klanten kunnen worden. SharpSpring heeft hier een totale formule voor uitgedacht. Het bedrijf heeft de bezoeker en zijn kooptraject onderverdeeld in een aantal fases. Deze stappen zullen jou als ondernemer naar nieuwe leads leiden en met het marketing automation systeem zul je veel van deze leads kunnen omzetten in daadwerkelijke klanten. SharpSpring levert je dus regelrecht omzet op! Het werpt voor heel veel bedrijven overal ter wereld al zijn vruchten af. Ik kan dat zeggen omdat ook onze organisatie, IQ Leads, al lekker aan het plukken is, en wij steeds meer andere bedrijven helpen dit ook te doen. Spoedig zullen veel meer ondernemers dit ook ontdekken en daarom zal SharpSpring Nederland veroveren.

Ook Google voor SharpSpring Nederland

Omdat de machtigste zoekmachine van de wereld nu vooral kijkt naar wat goed voor de zoeker is, en niet alleen naar wat goed voor Google is, gaat de filosofie SharpSpring perfect samen met de ontwikkeling van Google. Die richt zich namelijk op content waar de lezer een ‘Halleluja!’ moment bij heeft en de SharpSpring strategie doet precies dat. SharpSpring Nederland zal een absolute aanwinst zijn voor jou als ondernemer en het zal je bedrijf in een vlucht doen belanden. Mis het dus niet!

IQ Leads is in Nederland als een full-service online marketingburea de eerste die zowel Google als SharpSpring reseller is. Een unieke combinatie. Wij zien met onze eigen ogen wat de SharpSpring tactiek doet met de groei en omzet van veel organisaties.

Benieuwd geworden naar wat wij met SharpSprng Nederland voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op of vraag een vrijblijvend consult aan en wij zullen jou met alle liefde de mogelijkheden voor jouw onderneming bespreken.

Inbound SEO consult


wil je nog wat meer weten over inbound SEO en wat inbound SEO kan betekenen voor jouw organisatie? Download dan ons gratis e-book: in vier stappen naar een effectieve inbound SEO strategie! Druk op de grote blauwe knop hieronder!

Ja! ik wil een gratis inbound seo e-book