IQ Leads
Een rijk consultancy verleden

Met een succesvol consultancy verleden, begrijpen wij als geen ander de wensen en eisen die er spelen wanneer er behoefte is aan tijdelijke specialistische kennis. Of het nu gaat om een kortlopend project of om een complex vraagstuk; de snelheid, kwaliteit en betrouwbaarheid van jouw consultancy partner zijn bepalend voor het succes.

Gelukkig tref jij in IQ Leads de juiste partner: ervaren, deskundig en klantgericht. Van kleinschalig- tot omvangrijke opdrachten, wij hebben de juiste consultants in dienst die tijdelijk inzetbaar zijn voor het oplossen van jouw vraagstuk.

Consultancy via
IQ Leads

Als full service partner, kunnen wij ook voor het invullen van jouw tijdelijke personeelsbehoefte je in de volledige breedte ondersteunen. Onze mogelijkheden zijn bijna eindeloos. Heb je behoefte aan tijdelijk “extra handjes” voor het afronden van lopend project? Geen probleem. Zoek jij een ervaren consultant voor het opstellen en implementeren van een online marketingstrategie? Je bent bij ons aan het juiste adres. Een online marketing audit laten uitvoeren om te zien waar je kansen liggen? Bel ons gerust. Je WordPress website of Magento webshop weer foutloos laten draaien? Wij sturen desgewenst een ontwikkelaar langs. Dat is wat wij noemen full service consultancy!

Full of parttime,
op locatie of niet?

Onze beschikbare expertise is breed en dit geldt ook voor de flexibiliteit waarmee onze consultants inzetbaar zijn. Zoek jij een professional voor slechts een halve dag in de week of moet diegene fulltime inzetbaar zijn? Gaat het om een eenmalige korte handeling of moet er bijgesprongen worden in een langdurige project? Leg je uitdaging aan ons voor en wij sturen de juiste collega langs bij jou op locatie (of laten hem vanuit huis werken).

IQ Leads: Full Service Partnership Bekijk onze SEO-resultaten

Onze beschikbare expertise

Wij hebben onder meer de volgende consultants en developers beschikbaar voor uiteenlopende opdrachten:

  • WordPress developers
  • Magento developers
  • SEO Consultants
  • AdWords/SEA consultants
  • Webanalytics specialisten
  • Conversiespecialisten
 • Online Marketeers
 • Linkbuilding specialisten
 • Project Managers
 • Coaches & trainers
 • Sales consultants

Online marketing traineeship

De behoefte van bedrijven aan goed geschoolde online marketeers groeit sneller dan het aanbod uit de markt. Online marketing (zoekmachine optimalisatie, zoekmachine adverteren, conversie optimalisatie en meer) leer je niet uit een boek op school, maar in de praktijk. De regels, techniek, wat wel werkt en wat niet werkt veranderd bijna met de dag. Daar is geen schoolboek tegen op gewassen.

Werkgevers zoeken goed opgeleide online marketeers met de nodige ervaring, maar HBO en WO schoolverlaters kunnen nog niet aan deze wens voldoen. Hierdoor ontstaat er een gat tussen vraag en aanbod, een gat wat IQ Leads al meerdere malen succesvol heeft weten in te vullen met het online marketing traineeship.

Conversie-optimalisatie-1

Jong, getraind en
klaar voor het echte werk

Zo kun je het beste onze trainees omschrijven nadat zij het online marketing traineeship succesvol hebben afgerond. Na een intensief programma van meerdere maanden beschikken zij over de juiste kennis en ervaring op het gebied van SEO, SEA, Web analytics, conversie optimalisatie, Linkbuilding, Contentmarketing en alles wat daar tussen zit. Gedurende het traineeship krijgen zij les en begeleiding van ervaren consultants en gaan ze aan de slag met theorie, praktijkcases en klantopdrachten. Tot slot zullen zij zich certificeren op het gebied van Analytics, AdWords en E-mailmarketing.

Wil je meer weten over het voordelig inzetten van online marketeer trainees en welke voordelen dit heeft? Voor meer informatie neem dan contact op.

Lees de ervaringen van jouw voorgangers Enthousiast geworden?

Jouw eigen traineeship
uitbesteden

Tweemaal per jaar start Full Service Internetbureau IQ Leads met een groep enthousiaste studenten die na afronding van het traineeship als junior marketeer aan de slag gaan bij verschillende organisaties. Heeft jouw organisatie behoefte aan maar dan één of twee junior marketeers die op korte termijn jou aan de slag gaan? Neem dan contact op met ons over de mogelijkheden voor een maatwerk traineeship, exclusief voor jouw bedrijf. Wij verzorgen dan de werving, training en coaching van trainees en stomen ze klaar voor werken binnen jouw organisatie. Dit traineeship is afgestemd op jouw behoeften en duurt gemiddeld drie maanden.

dag-2-1-1-1

eric IQ als online marketing sparringspartner
Behoefte aan een sparringspartner? Neem contact op!