Beelden die clicks opleveren

Banners en Afbeeldingen

Een beeld vertelt meer dan duizend woorden. Dat klinkt vast als een bekende tekst. In de wereld van online marketing, staat een sterke strategie vaak niet met slechts een online marketingkanaal. Ter ondersteuning van verschillende online kanalen, is sterk beeldmateriaal essentieel..

SEO Teksten

Woorden afgestemd op de customer-journey om jouw doelgroep echt te bereiken.

Meer informatie

Feed Marketing

Slimme feeds voor adverteren via verschillende vergelijkingssites

Meer informatie

Content Marketing

Geef antwoorden op de vragen van jouw bezoekers met unieke content.

Meer informatie

Waarom zijn beelden zo belangrijk?

Wil je meer merkbekendheid, je product uitlichten of je volgers inspireren? Daarbij kunnen afbeeldingen, banners en andere visuele uitingen je helpen om vervolgens jouw merk of webshop verder tot leven te brengen bij de klant. Het creëren van goede afbeeldingen om in te zetten op het web kan een tijdrovende klus worden en vergt een bepaalde creativiteit om goed te laten slagen bij de consument. Bij IQ Leads hebben we in de afgelopen jaren al veel webshops geholpen om hun online merk op visueel vlak te laten uitblinken met HTML5 banners, GIF’s en andere branded afbeeldingen. 

Breng jouw verhaal in beeld

Tegenwoordig is er een sterke concurrentie op het gebied van e-commerce. Waarbij mensen enkele jaren geleden makkelijker tot een aankoop over gingen, is het overdragen van een verhaal net zo belangrijk geworden als in een fysieke winkel. Het laten zien van je producten, USP’s of merk, is online niet anders dan traditionele billboards. Hierbij kan de combinatie van content marketing met de kracht van herhaling voor een goede merkbekendheid zorgen en uiteindelijk tot meer verkopen leiden.

banners en afbeeldingen optimaliseren

Banners en afbeeldingen voor verschillende kanalen

Er zijn veel verschillende kanalen wanneer de juiste banners en afbeeldingen van komen. Denk hierbij aan websites, mailings, social media en display campagnes. Allemaal andere momenten om in te spelen op de customer journey van de webshop klant. Of het gaat om bewegende beelden in een HTML5 display banners, leuke GIFjes om een mailing wat unieker te maken of gave content om te plaatsen je sociale kanalen, bij ons kun je terecht. Wij houden rekening met de boodschap die je wilt uitdragen, die we afstemmen met de bovenliggende content marketing strategie. Daarbij zorgen we dat al je content een eigen design heeft die aansluit bij de huisstijl van je website, bedrijf of merk en optimaliseren wij deze content direct voor een zo hoog mogelijke click through ratio. 

Content marketing uitbesteden aan IQ Leads

Wil jij ook aan de slag met content marketing maar ontbreekt het aan de juiste middelen om goede content op te stellen of heb je simpelweg geen tijd. Laat dan de content marketing uitbesteden. Neem contact op met één van onze specialisten en wij helpen je graag verder.

banners en afbeeldingen optimaliseren door iq leads