Hoe pak jij het aan?

SEO teksten

De teksten op jouw website vormen de basis van jouw site en horen de informatie te vertellen waar jouw bezoekers naar op zoek zijn. Met goede content probeer je het vertrouwen van jouw bezoekers te winnen, zodat zij uiteindelijk een actie op jouw site uitvoeren. Al dan niet het kopen van producten/diensten, het aanmelden voor een nieuwsbrief of het aanvragen van een offerte bijvoorbeeld. Onze SEO Copywriting specialisten zijn erop gebrand om (commerciële) teksten te schrijven, zodat jouw website vindbaar wordt in zoekmachines en dat potentiële klanten jou beter kunnen vinden. Natuurlijk schrijven we de teksten niet alleen voor zoekmachines, want uiteraard is het uiteindelijk de bezoeker die voor een conversie moet zorgen. Daarom houden we bij het schrijven van de SEO content niet alleen rekening met Google, maar ook met jouw potentiële klanten die uiteindelijk een actie moeten ondernemen. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Content marketing

Geef antwoorden op de vragen van jouw bezoekers met unieke content.

Meer informatie

Banners & Afbeeldingen

De beste visuele strategie om jouw merk bij de online gebruikers te brengen.

Meer informatie

Feed marketing

Slimme feeds voor adverteren via verschillende vergelijkingssites.

Meer informatie

SEO teksten laten schrijven door IQ Leads

Als je met jouw website hoog in zoekmachines als Google wilt ranken, is het belangrijk dat Google begrijpt waar alle pagina’s van jouw site over gaan. Google leest een pagina namelijk van boven naar beneden en wil dat deze zo gebruiksvriendelijk mogelijk is voor de gebruiker. Wil je er zeker van zijn dat de teksten creatief en SEO-proof geschreven zijn? Kies er dan voor om jouw SEO teksten te laten schrijven door IQ Leads.

Onze SEO copywriting specialisten helpen je bij

Zoekwoorden onderzoek

Om ervoor te zorgen dat jouw site vindbaar wordt voor jouw doelgroep, gaan onze SEO Copywriting specialisten teksten schrijven voor alle pagina’s op jouw website. Heb je al content op jouw site staan? Dan gaan we die voor jou optimaliseren door te kijken of deze geoptimaliseerd zijn voor Google en of ze daadwerkelijk de informatie geven waar de gebruiker naar op zoek is. Op basis van wat? Eerst gaan we een zoekwoorden onderzoek per pagina uitvoeren en op basis van die analyse stellen we een SEO content plan op, zodat we de belangrijkste hoofd- en sub zoektermen op een creatieve manier kunnen verwerken in de teksten. 

Tone of voice

Voordat we daadwerkelijk gaan beginnen met het schrijven van SEO teksten of het optimaliseren van de huidige content, kijken we waar jouw bedrijf voor staat en op welke manier jij gezien wilt worden door jouw potentiële klanten. De juiste tone of voice laat aan jouw klanten zien waar jouw bedrijf voor staat.  

Hogere CTR

Tevens zullen we ervoor zorgen dat de paginatitels en meta omschrijvingen geoptimaliseerd zijn. Google ziet de paginatitel als het ware als een samenvatting van de pagina, waardoor het heel belangrijk is dat deze op een juiste manier geformuleerd is. Deze is immers ook terug te vinden in de snippet. De meta omschrijving telt niet zozeer als belangrijke rankingsfactor voor Google, maar is daarentegen niet minder belangrijk, omdat deze samen met de paginatitel ervoor moet zorgen dat jouw doelgroep gaat doorklikken op de link. Om je CTR te verhogen is het dus niet alleen belangrijk dat je sterke SEO content op je site hebt staan, maar dat ook de paginatitels en meta omschrijvingen geoptimaliseerd zijn. 

Meer conversies

Naast dat de content geoptimaliseerd wordt voor SEO, zullen onze SEO Copywriting specialisten ervoor zorgen dat de bezoeker wordt aangezet tot een actie. Al dan niet het verkopen van producten/diensten, het inschrijven voor een nieuwsbrief of het aanvragen van een offerte.

seo teksten uitbesteden

Website teksten laten schrijven

Het schrijven van goede SEO teksten is een tijdrovende klus waar tevens een stukje kennis bij komt kijken. Heb jij zelf niet de kennis en tijd in huis om overtuigende teksten te schrijven voor jouw website? Besteed het dan uit aan onze SEO Copywriting specialisten en laat jouw SEO website teksten schrijven door IQ leads. Zo kun jij je richten op waar jíj goed in bent; jouw bedrijf. In een kennismakingsgesprek vertel je ons over jouw bedrijf, de markt, en de ideale klant, zodat wij precies weten waar wij jou bij kunnen helpen.   

Als we eenmaal weten welke producten of diensten belangrijk voor je zijn, gaan we een zoekwoorden onderzoek doen. Op basis van dat onderzoek bepalen we op welke zoektermen we gevonden willen worden, zodat we een content strategie kunnen bepalen. Het kan bijvoorbeeld zijn dat je een grote kledingwebshop hebt, waarbij je graag een bepaald modelabel hoog in Google wilt laten ranken, omdat daar de meeste marge op zit. Op basis van die informatie kunnen we prioriteiten gaan stellen, omdat geoptimaliseerde SEO content nou eenmaal veel tijd in beslag neemt. Wellicht zijn er ook pagina’s waarbij we snelle winst kunnen halen, omdat de concurrentie op dat zoekwoord bijvoorbeeld niet heel hoog is.

seo teksten schrijven