Copernica
Mailings op basis van gebruikersgedrag

IQ Leads automatiseert met behulp van Copernica jouw gehele E-mail marketing proces. IQ Leads is trots Copernica partner en ondersteunt je in alle e-mailmarketing activiteiten. Met Copernica kan je al je diensten of producten gepersonaliseerd aan de man brengen. Wij zetten samen met jou een uitgedachte en winstgevende e-mailcampagne op.

Copernica mogelijkheden

De mogelijkheden voor e-mail marketing met Copernica zijn eindeloos. Het is een perfecte manier om klanten en relaties te vertellen waar je mee bezig bent of je producten aan te bieden. IQ leads kan voor jou je nieuwsbrief opstellen, maar we kunnen ook samen met jouw gepersonaliseerde campagnes opzetten. Zo is er bijvoorbeeld de mogelijkheid om een abonnee te feliciteren door met zijn of haar verjaardag een geautomatiseerde felicitatie e-mail te sturen.

Email marketing automation

Met e-mail marketing automation krijg je inzicht in je klanten en prospects. Zo brengt Copernica in beeld waar zij geïnteresseerd in zijn en in welke stadium zij zich bevinden. Je kunt verschillende workflows inrichten en dit maakt je salesproces een stuk gemakkelijker, want je weet immers al waar ze geïnteresseerd in zijn en als je ze opbelt verloopt het gesprek een stuk makkelijker. Wij kunnen samen met jou de workflow uitstippelen die voor jou het beste zal werken.

Gepersonaliseerde E-mail automation inzetten? Neem dan eens contact met ons op!
Wij sturen je een gepersonaliseerde mail terug

Copernica
Alle voordelen op een rij

Er is veel verschillende software op de markt waarmee je e-mail campagnes of digitale nieuwsbrieven kunt versturen. Maar welk systeem is voor jouw bedrijf geschikt en voldoet aan jouw eisen. Copernica is een uitgebreid software pakket waarmee je e-mail marketing kunt verzorgen. Veel bedrijven maken gebruik van Copernica, doordat de software:

  • Uitgebreide online support heeft
  • Kan werken met API koppelingen
  • Personalisatiemogelijkheden heeft
  • Voor iedereen toegankelijk is
  • Je marketingactiviteiten kan automatiseren
  • Integratie met andere systemen mogelijk maakt
  • Een drag & drop editor voor responsive e-mails heeft
grafiek

IQ Leads
Onze toegevoegde waarde

Als Copernica partner weet Full Service Internetbureau IQ leads als geen ander hoe de software in elkaar zit en hoe wij het beste uit je e-mailmarketing campagnes kunnen halen. Met e-mailmarketing willen we de conversatie met de klant aan te gaan. We willen ze informeren over de diensten of om ze juist kennis te laten maken met een nieuw product in je collectie. Wij zien dan e-mailmarketing dan ook als pull strategie. Combineer dit met onze kennis over zoekmachine optimalisatie en je hebt een absolute succes formule!

Copernica-logo(wit)-2

lars Database- marketing inzetten?
Ik vertel graag de mogelijkheden