Op zoek naar meer bezoekers?
Word gevonden in Google

Je website staat live, maar er komen nauwelijks bezoekers? Ben je volledig afhankelijk van betaalde advertenties of social media? Misschien heb je al wel eens aan Google’s zoekmachine gedacht, maar sta je op pagina 10? Met de zoekmachine optimalisatie van IQ Leads komt jouw website of webshop hoger in Google en word je gevonden door je eigen doelgroep. Waar wacht je nog op?

Ervaar de voordelen

Een bezoekers die op jouw website binnenkomt via Google is daadwerkelijk op zoek naar jouw dienst of product. Hij wordt niet gestoord met een advertentie of een email, maar is gericht op zoek naar jouw aanbod. De kans op conversie is dus ook enorm. Dit zorgt voor kostenbesparingen ten opzichte van andere vormen van marketing en levert langdurig succes.

Constant in beweging

De regels van zoekmachine optimalisatie veranderen continue. Bovendien worden deze niet door Google openbaar gemaakt en is het soms moeilijk om te bepalen wat nou helpt om hoger in Google te komen. Wij hebben een ervaren team SEO consultants die ondertussen de bewegingen van Google redelijk kunnen voorspellen. Daarnaast werken we volgens een methode die zich keer op keer heeft bewezen.

Een stokje voor de concurrentie steken Nunchaku shop

Zoekmachine-optimalisatie-3.1

+ 200 ranking factors

De positie van jouw website of webshop in de zoekresultaten van Google wordt bepaald aan de hand van meer dan 200 zogenaamde ranking factors. Van deze factoren is een groot gedeelte bekend; over de rest is constant discussie. Doordat wij continu testen en meten, weten wij precies wat het beste is voor jouw website. Uit onze ervaring kunnen we ook aangeven waar het snelst winst valt te behalen en wat de beste strategie is voor de lange termijn. Bekijk onze cases voor een overzicht van onze methodiek en behaalde resultaten.

SEO No Cure No Pay

Benieuwd naar wat wij voor jouw website of webshop kunnen betekenen? Misschien is onze Keyword Booster service iets voor jou. Met deze SEO dienst op basis van No Cure No Pay gaan we één maand lang aan de slag met jouw vijf belangrijkste zoekwoorden. Jij betaalt aan het eind van de maand enkel voor de zoekwoorden die zijn gestegen. Geen stijging? Dan kost het je niks. Op deze manier kun je eerst proeven aan onze SEO werkzaamheden zonder direct een langdurige samenwerking aan te gaan. Heb je succes? Dan kun je overstappen op een van onze SEO pakketten waarmee je profiteert van onze full service dienstverlening.

Social-advertising-2

Hoger in Google? Wij vertellen hoe!

SEOshop SEO pakketten showcase

IQ leads jouw online partner

Als Full Service Internetbureau zijn we er voor jou. We hebben bewust gekozen voor deze strategie omdat wij ervan overtuigd zijn dat alle online werkzaamheden perfect op elkaar aan moeten sluiten. Daarom kun je bij ons onder andere terecht voor:

  • Strategie en Advies
  • Webdevelopment
  • Webdesign
  • Zoekmachine Marketing
  • Zoekmachine Adverteren
hessel Jouw website ook hoger in Google
Neem dan contact met ons op!