Hosting
Het belang van razendsnelle hosting

Goede en betrouwbare hosting voor je website is zeer belangrijk. Als je website uit de lucht is verlies je omzet en ook klanten. De websites van IQ Leads hebben een een zeer hoge uptime! De kans dat een website die wij hosten tijdelijk niet bereikbaar is komt bijna nooit voor.

TLS/SSL Certificaten
Beveilig je website

Een TLS (Transport Layer Security) en diens voorganger SSL (Secure Socket Layer) zijn encryptie lagen van een website. Een HTTP website verandert met een TLS/SSL certificaat in een beveiligde HTTPS website. Je kan er voor kiezen om het hele domein te beveiligen of alleen specifieke pagina’s, bijvoorbeeld de check-out. Wanneer je jouw website bij IQ Leads host kunnen wij de nieuwste TLS certificering voor jouw website aanvragen en implementeren.

Goed om te weten…
Waarom een TLS certificaat?

Zoekmachines geven een betere waardering aan beveiligde websites. Jouw website zal dus sneller bovenin de zoekresultaten naar voren komen. Toch is dit niet de belangrijkste reden om je website te beveiligen. Bezoekers zien namelijk wanneer zij op jouw website komen dat het een beveiligde website is en dit geeft hen vertrouwen om met jouw zaken te doen. E-commerce partijen hebben hier het meeste baat bij, omdat bezoekers liever iets kopen in een beveiligde omgeving.

Op zoek naar razendsnelle hosting? Ondek onze pakketten en mogelijkheden
Wij reageren altijd binnen 2 uur!

Het beste van twee werelden
Samen met de techniek van Byte

Voor onze hosting werken wij samen met hostingpartij Byte. Dat betekent dat jij als klant het beste uit twee werelden krijgt: onze kennis met betrekking tot je website of combinatie met de specifieke hosting-kennis van onze partners van Byte. Door middel van specifieke optimalisatie en add-ons krijg je een website die niet alleen aan de voorkant goed oogt, maar die ook snel laadt en (bijna) altijd bereikbaar is. Daarnaast wordt er regelmatig een back-up gemaakt, wel zo’n veilig idee.

Hosting op maat
Geoptimaliseerd voor jouw site

Afhankelijk van jouw wensen stellen we een pakket op maat samen. Dat betekent dat we kijken op welke manier we de hosting voor jouw website of webshop kunnen optimaliseren zodat deze altijd maximaal presteert. Je website of webshop is immers het online visitekaartje van je organisatie en moet altijd knallen. Of dat nu op een regenachtige zondagmiddag, tijdens de lunchtijd of net na een marketing-actie is.

Benieuwd of jouw website sneller kan? Vul onderstaand formulier in voor een gratis snelheidsrapport
Het raport ontvang je op bovenstaande e-mailadres

Magento hosting
Speciaal voor webshops

De hosting die het beste past bij je webshop is afhankelijk van het type Magento-webshop dat je wilt bouwen of hosten. Verschillende factoren spelen een rol. Denk bijvoorbeeld aan de grootte van je assortiment, het doel van je webshop, je budget, eventuele koppelingen en het aantal bezoekers dat je verwacht. Samen met jou zoeken we naar het pakket dat perfect aansluit bij jouw webshop. Door middel van Bytes speciale Hypernode technologie heb je hierdoor altijd een snelle en veilige webshop.

WordPress hosting
Betere ranking door hosting

Snelheid en stabiliteit staan hoog in het vaandel bij zoekmachines als Google. Deze factoren wegen dan ook zwaar mee bij de ranking in de zoekresultaten. Host je jouw WordPress site bij IQ Leads? Dan ben je verzekerd van topprestaties. Doordat je website goed gevonden wordt en de gebruiksvriendelijkheid hoog is, trek je meer verkeer en potentiële klanten aan om je omzet te laten stijgen. Heb je specifieke wensen als het gebruik van Redis of Varnish? Dat is ook bij ons géén probleem!

grafiek

next-issue

Één partner
Alle zaken onder één dak

Full service internetbureau IQ Leads verzorgt beheer, hosting en beveiliging van jouw website of webshop. Alle service onder één dak met daarbij je eigen klantmanager die met je mee denkt en altijd voor je klaar staat.

Een ander voordeel van hosting via IQ Leads is dat onze servers een zeer snelle laadtijd hebben. Dit komt doordat wij onze server maar beschikbaar stellen voor een beperkt aantal domeinen. Grote hosting maatschappijen hebben vaak honderden websites op een server, wat zorgt voor langzame laadtijden.

Een snelle laadtijd is zeer belangrijk voor je bezoekers en ook voor zoekmachine optimalisatie. Bij IQ Leads zijn we niet alleen techneuten maar ook marketeers in hart en nieren. Een website hosten bij ons is dan ook zeer gunstig voor je online vindbaarheid. Dat past weer binnen ons Full Service partnership!

pascal Razendsnelle Hosting nodig?
Met een hoge uptime! Neem eens contact op!