Ik ben een starter
En wil online succes

In deze tijd is het niet makkelijk om als kleine zelfstandige op te boxen tegen al die grote bedrijven met ‘ongelimiteerde’ marketingbudgetten. Het is moeilijk maar gelukkig niet onmogelijk, ook niet met een beperkt budget! Als jouw Full Service Partner maakt IQ Leads het mogelijk om met een beperkt budget je online toch daar te plaatsen waar jouw potentiële klanten zijn.

Ik ben starter
en moet slim ondernemen

Het gaat niet om de kracht van het grote geld. Natuurlijk is het hebben van veel geld handig en maakt het een hoop mogelijk, maar ook dan moet je slim omgaan met het beschikbare geld. Dat houdt onder andere in dat je het geld moet inzetten op plekken waar jouw kopers zijn. Een open deur wellicht, maar te vaak zien we dat starters uit angst om iemand in te huren, het beschikbare budget inzetten op de verkeerde manier.

Ik ben starter
En werk met een goede strategie

Wij begrijpen de noodzaak van een goede online zichtbaarheid, zelfs Google ziet in dat wanneer zij niet ingrijpen de kleine zelfstandige geen kans maakt. Daarom hebben zij Google My Business in het leven geroepen. Met deze slimme oplossing sta je toch mooi op de eerste pagina in Google. Combineer dat met onze slimme zoekmachine optimalisatie werkzaamheden en je bent verzekerd van een goede vindbaarheid, zelfs met een klein budget.

Een goede SEO start maken? Kom in contact met één van onze klantmanagers

Voor starters
Tellen resultaten dubbel

IQ Leads heeft voor de verschillende doelgroepen pakketten samengesteld waardoor iedereen gebruik kan maken van onze expertise. Dus ook voor jou als starter is het mogelijk om jouw website SEO technisch door ons in te laten richten en vindbaar te maken.

Het gaat er uiteindelijk om wat het jou oplevert. Alleen resultaten tellen en het mooiste van onze werkwijze is dat deze ook transparant zijn. Middels jouw eigen dashboard heb je direct inzage in web analytics. Daarnaast heb je maandelijks contact met je klantmanager, heb je inzicht in de werkzaamheden, de opgestelde doelen en de voortgang.

SEO audit

SEO Audit

Waarom werken met IQ Leads?

Je bent niet alleen. Inmiddels zijn er al vele starters, ZZP-ers en kleine zelfstandige die samenwerken met IQ Leads. Enerzijds met een kleine website en anderzijds met een WooCommerce of SEOshop webshop. Onze manier van werken en onze visie hoe we de activiteiten van Google interpreteren is voor elk bedrijf hetzelfde. Het proces is voor iedereen hetzelfde. Hoe groter je bedrijf groeit, des te meer werk het wordt.

In het partnership dat we aangaan werken we samen aan jouw doelen. Weten wat je moet doen en wanneer je wat moet doen is belangrijk. Immers gaat het er om, om de dingen slim te doen.

Bij IQ Leads krijg je een persoonlijke klantmanager, jouw contact binnen IQ Leads. Met hem bespreek je de zaken, maak je een plan en verdeel je het werk.

Van starter tot marktleider Een nieuwe technologie in de markt zetten

Onze SEO oplossingen voor het klein bedrijf

Wij geloven dat iedereen een kans moet krijgen om zich online te bewijzen. Wij zorgen daarvoor. Onze SEO pakketten zijn beschikbaar voor iedere ondernemer. Daarnaast zijn klanten elke maand welkom op onze SEO friday (10 x per jaar). Een middag waar je bij ons op kantoor kan zitten met een developer, een designer of met jouw klantmanager om dingen aan je site te verbeteren of om zaken door te nemen. Klein of groot, elke klant krijgt net zoveel tijd.

SEOshop SEO pakketten - analytics

bart Wij weten hoe we starters kunnen helpen
Neem eens contact met ons op!