MKB oplossingen
Voor ondernemers met ambitie

Geslaagd onderweg betekend voor ons dat je inmiddels al wat jaren online bezig bent en dat je vermoedelijk al aan de tweede versie van je website denkt of wellicht al hebt, maar de tijd haalt je in. Je wilt verder maar je kan het niet alleen. Je bent op zoek naar een partner die je in de volle breedte kan ondersteunen, een Full Service Partner. Dan ben je bij IQ Leads aan het goede adres. Wij zijn een Full Service internetbureau en kunnen je in de hele online breedte ondersteunen bij al jouw online ambities.

Geslaagd onderweg
Scoren in Google

“Waarom kopen die bezoekers niets?” is een vraag die wij vaak horen bij deze groep ondernemers. Ze menen te snappen hoe online werkt, ze zijn immers al een tijd online actief. Vaak is het tegendeel waar. De geslaagde ondernemer weet wat er allemaal moet gebeuren, maar kan dat niet meer zelf.

Geslaagd onderweg
Goede keuzes maken

Onbewust is er vaak een keuze gemaakt om zaken niet meer te doen, minder te doen, maar dat wordt vaak vergeten. Online marketing is niet één ding goed doen, het is een heleboel dingen goed doen. IQ Leads helpt je graag bij het maken van de juiste keuzes. Zodat jij je bezig kunt houden met waar jij goed in bent: ondernemen.

Een stokje voor de concurrentie steken Nunchaku shop

Zoekmachine-optimalisatie-3.1

Content marketing

Er zijn twee cruciale factoren die bepalen of je op de eerste pagina in Google kan komen. Eén daarvan is content. Wanneer je geen goede unieke content hebt, wordt het lastig of zelfs onmogelijk om een positie op de eerste pagina te verwerven.

Onder content vallen onder andere tekst, video en afbeeldingen. Vooralsnog is tekst het belangrijkst. Originele teksten met de juiste boodschap (user intent) zijn essentieel.

Door zoekmachine optimalisatie werkzaamheden uit te voeren op basis van user intent krijg je een stuk relevanter verkeer op je website. Verkeer dat klaar is om te converteren.

Slimme Code

Wanneer je de juiste teksten wilt inzetten op een website of webshop die niet conform de laatste richtlijnen is gebouwd, dan zal je geen positie op de eerste pagina kunnen verwerven. Vaak zien we de geslaagde ondernemer toch nog werkt met een verouderde website.

Je kunt je voorstellen hoeveel er dagelijks ontwikkelt wordt. Een website dient te worden bijgehouden, maar heeft uiteindelijk wel een beperkte levensduur.

Social-advertising-2

Ben jij geslaagd onderweg Maar toe aan nieuw succes?

SEOshop SEO pakketten showcase

Waarom werken met IQ Leads?

Als Full Service Internetbureau zijn we er voor jou. We hebben bewust gekozen voor deze strategie, omdat wij ervan overtuigd zijn dat alle online werkzaamheden perfect op elkaar aan moeten sluiten. Daarom kun je bij ons onder andere terecht voor:

  • Strategie en Advies
  • Webdevelopment
  • Webdesign
  • Zoekmachine Marketing
  • Zoekmachine Adverteren
bart Toe aan de volgende stap?
Onze klantmanagers weten hoe!