NR.1 in de markt
Wat is de volgende stap?

“Iedereen kijkt naar ons, maar hoe vergroten we onze marktpositie?” Dat is een typische vraag waarmee koplopers bij IQ Leads aankloppen. Wordt jouw content gekopieerd door een andere partij, dan doe je het goed, dan ben je een koploper. Vervelend dat het is gebeurd, maar een bevestiging dat men naar jou kijkt en jouw succes wil hebben.

Top ondernemers
Kijken naar conversies

De geslaagde ondernemer kijkt naar conversies, hij/zij weet dat het pad van de websitebezoeker bepaalt of er een conversie gerealiseerd wordt of niet. Resultaten van echte koplopers worden gemeten uit het aantal conversies. IQ Leads doet conversie optimalisatie op basis van consumentengedrag: wat kopen mensen? Waar kopen ze? En vooral waarom kiezen ze voor een bepaald product?

Top ondernemers
meer bezoekers converteren

Serieuze koplopers die op regelmatige basis verkeer binnen halen dienen hier mee bezig te zijn. IQ Leads helpt graag bij het opzetten en uitvoeren van een goede conversie strategie. Dit doen we onder andere door het opzetten van Buyer Persona’s en het uitwerken van de Customer Journey. Dit zijn handvatten waarmee we de sales funnel van jouw website optimaliseren en het aantal converterende bezoekers vergroten.

Duurzame conversieoptimalisatie Dé website worden voor refurbished telefoons

Winstgevende inzichten
Beslissingen op basis van big data

Big data is een begrip geworden, maar velen gebruiken dit nog niet. De koplopers weten het belang van Web Analytics en zetten hun budget in op basis van het advies dat de analisten geven. Wat doet de consument op mijn site, doen zij wat ik wil, wat ik had bedacht?

Drie stappen naar een data gedreven beslissing:

  1. Implementeer Google Tag Manager
  2. Stel de juiste vragen
  3. Maak analyses en aanbevelingen

Adwords pakketten - Keyword booster

Copernica-1

Winstgevende inzichten
Marketing Automation

Waarom terugkerende dingen niet automatisch doen? We hebben allemaal dezelfde hoeveelheid tijd. Een koploper houdt zich bezig met tijd, tijd is geld, tijd is winst.

Gelukkig is er slimme software die tijd bespaart. Door een slimme inzet van e-mail automation kan je veel bereiken. Een keer nadenken over de content en de software doet de rest. Voor het inzetten van e-mail automation adviseren wij gebruik te maken van Copernica.

Wie komt er nu op de site? Wie is dat nu werkelijk? Door gebruik te maken van LeadForensics kunnen we nog beter de bezoeker identificeren. Staat de bezoeker in de database dan kunnen we middels tooling zien wat hij gedaan heeft op de website en welke pagina’s hij of zij heeft bezocht. Dat alles binnen één dashboard.

Meer uit de nr.1 marktpositie halen? Neem dan contact met ons op

Waarom werken met IQ Leads

Als Full Service Internetbureau ontzorgen wij met ons partnership de koploper op vele vlakken. Van development voor de website of webshop, tot het geven van inzichten waarop zakelijke beslissingen kunnen worden genomen.

Wij ondersteunen onze koplopers met software. Software van bijvoorbeeld Copernica, Sharpspring en LeadForensics. Stuk voor stuk tools die we zelf ook iedere dag gebruiken. Omdat wij deze pakketten zo goed vinden werken, zijn we met hen een partnership aangegaan zodat we jou, de koploper, hierin ook kunnen ondersteunen.

SEO audit

bart Meer uit je nummer 1 positie halen?
Kom in contact met onze klantmanagers