Bekijk onze video’s

We kunnen schrijven wat we willen, maar beelden zeggen vaak meer dan woorden. Daarom gaan we je niet vervelen met saaie uitleg over ons werk met Google, Social Media en SEA. Bekijk de video’s en indien je nog vragen hebt dan horen we je uiteraard graag!

Internet Marketing
Internet Marketing

Met onze aanpak op het gebied van internet marketing helpen wij onze klanten om meer bezoekers, leads en nieuwe klanten te realiseren. Internet marketing op zijn best!

Website maken
Website maken

Een website laten maken is een must voor elk bedrijf. Heb je nog geen site, dan kun je bij IQ Leads een professionele website laten maken.

Inbound SEO
Inbound SEO

Inbound SEO is de perfecte combinatie van webdesign, inbound marketing en zoekmachineoptimalisatie. Resultaat? Een continue stroom van kwalitatieve leads en tevreden klanten!

SEO Software
SEO Software

Content marketing is vandaag de dag één van de belangrijkste manieren om via "rijke" content in contact te komen met jouw potentiële doelgroep, of anders gezegd, jouw leads.

Local SEO
Local SEO

Bij Local SEO hoef je niet overal goed vindbaar te zijn in Google. Je richt je met Local SEO alleen op de regio waar jouw doelgroep actief is.

Google
Google

Google zoekmachine is populair onder de internetgebruikers. Om meer bezoekers naar een website te krijgen, is een hoge positie in de Google zoekmachine belangrijk.

SEA / Google Adwords
SEA / Google Adwords

Google AdWords is dé manier om een website te profileren in de gesponsorde zoekresultaten om op een effectieve manier de doelgroep aan te spreken.

Content marketing
Content marketing

Content marketing wordt gebruikt als marketinginstrument om inhoud aan bezoekers van de website te bieden en content verder te verspreiden.

Magento
Magento

Magento is een flexibele open source-oplossing voor het bouwen van een webshop. Het biedt krachtige tools om een goede SEO-strategie te ontwikkelen voor jouw Magento webshop.

WordPress
WordPress

Een WordPress website is een mooi ogende, goed werkende en gemakkelijk op te zetten site. Voor amateur tot professional, WordPress biedt uiteenlopende mogelijkheden!

SEO
SEO

Het commerciële landschap van vroeger heeft tegenwoordig een heel andere vorm aangenomen. Fysieke winkels worden steeds minder belangrijk en jouw online identiteit is belangrijker dan ooit tevoren.

Social Media
Social Media

Social media: je kent ze wel. Ze bestaan nog niet zo lang, maar zijn desondanks toch erg belangrijk geworden. Wat kan social media voor jouw bedrijf betekenen?

Webshop
Webshop

Van plan een webshop op te starten? IQ Leads helpt je een geoptimaliseerde webshop te maken. Verkopen en succes boeken met je webshop kan dan snel gaan!

Portfolio IQ Leads
Portfolio IQ Leads

Met een website gebouwd door IQ Leads trekt je meer bezoekers, haal je een hogere conversie en krijg je meer klanten voor je bedrijf. Bekijk hier ons portfolio.

IQ Nomics - Social Media Revolutie
IQ Nomics - Social Media Revolutie

Bekijk de video en laat je verbazen door de feiten en gegevens over social media in Nederland.