Koppelen en slim communiceren

Koppelen met Exact

Op basis van jouw eisen en wensen koppelen wij jouw webshop met Exact. Door te koppelen met Exact worden automatisch belangrijke informatie uitgewisseld van en naar jouw webshop.

Google Ads

Bereik mensen die op zoek zijn naar jouw producten via het Google Ads platform

Lees meer

Google Shopping

Zichtbaar zijn in de grootste vergelijkingssite met jouw producten.

Lees meer

Bing ads

Bereik een unieke doelgroep door adverteren via de tweede zoekmachine van Nederland

Lees meer

Feed marketing

Slimme feeds voor adverteren via verschillende vergelijkingssites

Lees meer

Remarketing

Zorg dat je bezoeker je niet vergeet door middel van remarketing

Lees meer

Display marketing

Vind nieuwe bezoekers op basis van hun gedrag op internet

Lees meer

Koppelen met Exact

Naast de koppelingen tussen kassasystemen en webshops hebben we ook de knowhow in huis om webshops te koppelen met Exact. De koppeling kunnen we precies zo inrichten zoals jij dat wilt. Zo kunnen we ervoor zorgen dat de webshop leidend is. Hierdoor wordt productinformatie vanuit de webshop terug naar Exact geschoten. Uiteraard kan ook Exact leidend gemaakt worden. Dit betekent dat Exact de data in de webshop overschrijdt. Naast deze standaard implementatie oplossingen bieden wij ook een custom maatwerk exact koppeling aan. Hierbij kan voor elk veld, zoals prijs, producttitel of productbeschrijving op maat bepaald worden op welke manier deze gesynchroniseerd moet worden met Exact.

Onze werkwijze

De basis voor iedere webshop koppeling is het in kaart brengen van jouw wensen. Hoewel we samenwerken met diverse partners, weten wij als geen ander hoe wij jouw wensen moet vertalen naar een integratie specialist. Wij nemen hierbij dus de rol aan van mediator tussen beide. Wanneer de wensen duidelijk zijn, zullen wij ervoor zorgen dat er vaart in het project gehouden wordt en binnen budget gewerkt wordt. Doordat wij jouw wensenlijst beheren en communiceren naar onze koppelings partners is de doorlooptijd van een koppeling vaak kleiner dan normaal. Wanneer de koppeling gereed is zullen wij deze samen met jou testen. Nadat de koppeling draaiend is, zal IQ leads aanspreekpunt blijven voor alle vragen met betrekking tot de koppeling. Uiteraard doen wij niet geheimzinnig over de koppeling bouwer en mag jij als eigenaar van de koppeling ook direct contact opnemen met onze partners. Onze klanten geven echter vaak de voorkeur aan de communicatie voor ons te laten lopen.

Uiteraard kun je ook voor problemen met je huidige koppeling, vragen over een nieuwe koppeling of aanpassingen aan je huidige webshop koppeling terecht bij IQ Leads.