Stay connected

Koppelingen met kassasystemen

Kassasystemen zijn de backbone van iedere webshop. Dit is voor veel webshops de plek waar alle data centraal samenkomt. Als Lightspeed partner, Lightspeed bouwer en online marketingbureau weten wij als geen ander hoe belangrijk een goede en solide koppeling is. Fouten in de koppeling kan zorgen voor enorm veel problemen, zoals niet up-to-date voorraden, prijzen die incorrect zijn of dubbele producten.

Google Ads

Bereik mensen die op zoek zijn naar jouw producten via het Google Ads platform

Lees meer

Google Shopping

Zichtbaar zijn in de grootste vergelijkingssite met jouw producten.

Lees meer

Bing ads

Bereik een unieke doelgroep door adverteren via de tweede zoekmachine van Nederland

Lees meer

Feed marketing

Slimme feeds voor adverteren via verschillende vergelijkingssites

Lees meer

Remarketing

Zorg dat je bezoeker je niet vergeet door middel van remarketing

Lees meer

Display marketing

Vind nieuwe bezoekers op basis van hun gedrag op internet

Lees meer

Koppelingen met kassasystemen door middel van partners

Om ons marketing werk voor jou goed uit te kunnen voeren is een betrouwbare koppeling met een kassasysteem van groot belang. Eigenlijk ook best logisch, want marketing doen voor een product dat uitverkocht is, dat is best zonde. Onder het motto: schoenmaker blijf bij je leest, maken wij deze betrouwbare koppelingen niet zelf. Hiervoor werken wij samen met koppeling partners.

Zoals gezegd werken wij samen met partners om koppelingen te maken tussen webshops. Uiteraard hoeven wij niets te verdienen aan die partnerships. Op basis van de best passende partner zullen wij jou voorstellen aan de kassasysteem koppelaar. Dit zal buiten onze werkzaamheden om gaan, maar door onze partnerships kunnen we sneller schakelen en kun jij vertrouwen op een goed werkende webshop koppeling.

Koppelen met Exact

Naast de koppelingen tussen webshops en kassasystemen hebben we ook de knowhow in huis om webshops te koppelen met Exact. De koppeling kunnen we precies zo inrichten zoals jij dat wilt. Zo kunnen we ervoor zorgen dat de webshop leidend is. Hierdoor wordt productinformatie vanuit de webshop terug naar Exact geschoten. Uiteraard kan ook Exact leidend gemaakt worden. Dit betekent dat Exact de data in de webshop overschrijdt. Naast deze standaard implementatie oplossingen bieden wij ook een custom maatwerk exact koppeling aan. Hierbij kan voor elk veld, zoals prijs, producttitel of productbeschrijving op maat bepaald worden op welke manier deze gesynchroniseerd moet worden met Exact.

Onze werkwijze

De basis voor iedere webshop koppeling is het in kaart brengen van jouw wensen. Hoewel we samenwerken met diverse partners, weten wij als geen ander hoe wij jouw wensen moet vertalen naar een integratie specialist. Wij nemen hierbij dus de rol aan van mediator tussen beide. Wanneer de wensen duidelijk zijn, zullen wij ervoor zorgen dat er vaart in het project gehouden wordt en binnen budget gewerkt wordt. Doordat wij jouw wensenlijst beheren en communiceren naar onze koppelingspartners is de doorlooptijd van een koppeling vaak kleiner dan normaal. Wanneer de koppeling gereed is zullen wij deze samen met jou testen. Nadat de koppeling draaiend is, zal IQ leads aanspreekpunt blijven voor alle vragen met betrekking tot de koppeling. Uiteraard doen wij niet geheimzinnig over de koppeling bouwer en mag jij als eigenaar van de koppeling ook direct contact opnemen met onze partners. Onze klanten geven echter vaak de voorkeur aan de communicatie voor ons te laten lopen.