Website bezoekers converteren
Elke website bezoeker kan een klant worden

Hoeveel succes behaal jij met cold calling? Bel jij ook weleens dagen lang bedrijven op zonder resultaat? Dat is met Lead Forensics echt verleden tijd. Deze marketing en sales tool geeft je harde informatie over wie je bezoekers zijn, waar ze werken en in welke informatie zij interesse hebben. Lead Forensics gaat verder waar de traditionele Web Analytics tools stoppen.

Lead Forensics
Data verzamelen en verwerken

Om online leadgeneratie via Lead Forensics te kunnen gebruiken plaats je een klein stukje JavaScript op je website. Vanaf het moment dat deze code op je website staat begin je direct met het ontvangen van leads in je Lead Forensics account. Gegevens als ip, adres en inlognamen worden via een slim systeem opgezocht in een database. Vervolgens ontvang je deze informatie in hap klare sales brokjes in je account.

Lead Forensics
De allerbeste data

Wij snappen als geen ander dat deze tool valt op staat met de kwaliteit van de data die je ontvangt. Lead Forensics is marktleider op het gebied van sales automation en dat komt mede door de unieke kwaliteit van data die ze via de tool aanbieden. Hierbij moet je denken aan data als: bedrijfsnamen, contact informatie, demografische informatie, zoekgedrag en financiële data.

Rayer Healthcare TECHNOLOGISCHE VOORUITGANG IN DE MARKT ZETTEN

Visitor list

Elke seconde dat je website online staat werkt deze als een absolute lead motor voor je bedrijf. In de visitor list binnen Lead Forensics komen alle leads te staan die je website bezoeken. De leads worden overzichtelijk neergezet en ingedeeld in verschillende categorieën: datum, bedrijf, locatie, referrer, hoeveel pagina’s ze hebben bezocht en met elke browser. Kortom: alle informatie die jouw sales team nodig heeft. 

Custom Reports

Natuurlijk heb je geen tijd om elke dag door honderden leads heen te scrollen. Daarom heeft Lead Forensics een super handige tool waarmee jij je leads in kan delen hoe jij dat wilt. Met de Custom Reports tool kun je punten en eisen toekennen aan bepaalde eigenschappen van leads. Zo kun je bezoekers uit Nederland bijvoorbeeld 3 punten geven een een websitebezoek van 3 minuten bijvoorbeeld twee punten. Dat is overzichtelijk en wel zo handig! 

Lead Forensics
Data die er toe doet

Naast data over welk bedrijf je website heeft bezocht en wanneer biedt Lead Forensics ook de mogelijkheid om erachter te komen wie in dat bedrijf de website heeft bezocht. Je wilt natuurlijk altijd spreken met degene die ook daadwerkelijk beslissingen kan nemen, aan de tijdelijke stagiair heb je niet zoveel. Ook dat snapt Lead Forensics maar al te goed, daarom kun je binnen een paar klikken aan data komen als:

 • Voor en achternamen
 • E-mailadressen
 • Functie of functietitel
 • Telefoonnummer
 • Interesse gebied

 

 

deep-img1

NEWBIGCOMPANY-11

Koopklare leads op je beeldscherm

Met Lead Forensics is het wachten tot de telefoon over gaat of wachten op online conversies dus echt verleden tijd. Lead Forensics zorgt ervoor dat jij heer en meester wordt in jouw lead generatie proces door niet geconverteerde leads te identificeren. Uit eigen ervaring kunnen we zeggen dat de aangeboden data valide is en de lifeline vormt voor jouw hongerige sales medewerkers. Zonder enige aanpassing is de volgende data vanaf dag één al beschikbaar:

 • Bedrijfsnaam
 • Namen, posities en bedrijfs emailadressen
 • Locatie of plaats van het bedrijf
 • Website
 • Telefoonnummer
Lead Forensics Weten wie je website bezoekt

Lead Forensics
Zoekmachine optimalisatie

Lead Forensics is een prachtige tool die hard voor je werkt. Daar heeft deze tool echter wel iets voor nodig: relevant websitebezoek. Meer relevante website bezoekers betekent direct meer geïdentificeerde leads in Lead Forensics. IQ Leads is gespecialiseerd in zoekmachine optimalisatie en wij geloven heilig dat zoekmachine optimalisatie en Lead Forensics een perfect koppel is. Waarom zoekmachine optimalisatie en Lead Forensics?

 • Meer relevante webstebezoekers
 • Constante stroom aan nieuwe leads
 • Constante verbetering van het aantal nieuwe leads
 • Je website groeit gemakkelijk mee met je sales steam

contact-information-detail-screen-e1452610751630

eric Weten wie jouw website bezoekers zijn?
Neem dan eens contact met ons op