Op zoek naar meer leads
Een blijvende stroom leads via je website

Een website hebben is één, het verkrijgen van nieuwe leads via die website is iets heel anders. IQ Leads is specialist in het verkrijgen van meer bezoekers en meer leads via de website. Dit doen we door een beproefde combinatie van zoekmachine optimalisatie en conversie optimalisatie. Via zoekmachine optimalisatie zorgen wij voor meer relevant verkeer op je website en met onze bewezen conversie optimalisatie strategie zorgen wij dat meer van deze bezoekers uiteindelijk leads worden.

Leads genereren
vindbaar op relevante woorden

Zonder eerst goed gevonden te worden is het praktisch onmogelijk om meer leads te genereren. Iedere dag zijn er duizenden mensen op zoek naar diensten die jij aanbiedt. De truc is juist bij deze personen relevant naar voren te komen, zodat jouw website het antwoord is op hun zoekvraag. Dit doen wij door middel van zoekmachine optimalisatie op basis van user intent. En ja! Dat levert een constante stroom aan nieuwe leads op.

Leads genereren
Snel zichtbaar door adverteren

Zoals gezegd is relevante zichtbaarheid dé sleutel tot het genereren van leads. Zoekmachine optimalisatie kost tijd en heel veel werk. Een blijvende top positie in Google is geld waard. Dus ben jij niet de enige die hiervoor strijdt. In Google is het ook mogelijk om te betalen voor een dergelijke top positie. Dat doen wij via zoekmachine adverteren op basis van jouw marges. Zo weet je zeker dat het je altijd geld oplevert en niet alleen maar geld kost.

Pijnpunten aan de kaak stellen Meer fysio leads genereren

Zoekmachine-optimalisatie-1

Niet zomaar leads

Bezoekers die op je website komen converteren niet zomaar naar leads. Leads genereren kan alleen wanneer alles tot in de puntjes geoptimaliseerd is. Hierbij is het belangrijk dat alle mogelijke twijfels bij bezoekers worden weggenomen en ze op de website worden overtuigd van het feit dat jij de allerbeste dienstverlening hebt. Aan de ene kant doe je dit door het verkoopproces te optimaliseren aan de andere kant is het belangrijk dat je website aansluit bij de intentie van de bezoeker. IQ Leads is een full service internetbureau en is naast de bouw van nieuwe lead generatie platformen gespecialiseerd in het optimaliseren van het proces van leads genereren op websites.

grafiek

Lead Forensics

Met Lead Forensics wordt elke bezoeker een potentiële lead. Na grondig testen van deze tool zijn wij zo enthousiast geworden dat we ervoor gekozen hebben om reseller te worden. Lead Forensics koppelt elke bezoeker van je website aan een database en zoekt hierdoor waardevolle informatie voor je op. Hierbij kun je denken aan informatie over: bedrijfsnaam, telefoonnummer, adres en medewerkers. Natuurlijk moet je deze bedrijven wel zelf benaderen, maar doordat ze op je website zijn geweest weet je dat ze interesse hebben.

Onilne-leadgeneratie

Leads genereren? Wij weten hoe dat moet!

SEOshop SEO pakketten showcase

IQ leads jouw online partner

Als Full Service Internetbureau zijn we er voor jou. We hebben bewust gekozen voor deze strategie omdat wij ervan overtuigd zijn dat alle online werkzaamheden perfect op elkaar aan moeten sluiten. Daarom kun je bij ons onder andere terecht voor:

  • Lead generatie
  • Webdevelopment
  • Webdesign
  • Zoekmachine Marketing
  • Zoekmachine Adverteren
eric Wij genereren een constante stroom aan leads
Dat doen wij ook graag voor jou!