Lightspeed Ecommerce
met een lightspeed partner

Wij bouwen webshops in Lightspeed, omdat wij geloven dat je geen webshop nodig hebt van 30.000 euro met allerlei functionaliteiten die je toch nooit gaat gebruiken. Een Lightspeed webshop bouwen wij gemiddeld voor 3.000 euro, dan heb je dus 27.000 euro over om te investeren in marketing. Uiteraard zorgen wij er dan voor dat jouw Lightspeed webshop alles kan wat jij nodig hebt. Het realiseren van ROI voor jou als klant en ondernemer zit in ons DNA. Daar horen geen diepte-investeringen bij voor een grote webshop, maar slimme investeringen in marketing. En dat allemaal in een doorlooptijd van slechts 3 weken.

Lightspeed projecten waar wij trots op zijn

Uiteraard zijn wij trots op al onze Lightspeed shops, maar hierbij een kleine greep uit onze gerealiseerde webshops.

Greenmobile

Sterk in Refurbished telefonie

IQ Leads heeft twee keer gezorgd voor de livegang van een nieuwe Lightspeed webshop voor green Mobile. Een keer door het installeren van een nieuw thema en een keer als migratie vanuit Magento 2. Deze migratie voltooide wij binnen één dag. Daarna zijn er nog tal van conversiegerichte aanpassingen gedaan.

Bekijk greenmobile.nl

Hoorbatterijen

Lightspeed voor elke leeftijd

Hoorbatterijen stond voor de moeilijke keuze om over te stappen naar Magento 2. Nadat hij Lightspeed had gezien was dit geen optie meer. Hij koos voor Lightspeed die wij mochten bouwen. Uiteraard met behoud van alle koppelingen en functionaliteiten die hij gewend was uit zijn Magento webshop.

Bekijk hoorbatterijen.nl

Van Keeken Schoenen

Een goed lopende Lightspeed webshop

Toen de grootste retailer in schoenen uit Alphen aan den Rijn bij ons aanklopte om zijn webshop over te zetten van Magento 1 naar Lightspeed namen wij die opdracht natuurlijk met liefde aan. We koppelde Lightspeed aan zijn kassasysteem in de winkel en realiseerde een frisse nieuwe webshop.

Bekijk vankeekenschoenen.nl

De voordelen van Lightspeed

Wij zijn helemaal fan van het platform Lightspeed en vertellen je graag alle voordelen over dit platform. Uiteraard zijn de voordelen legio en kom je daar pas echt achter wanneer je gebruik gaat maken van dit platform. Als we Lightspeed zouden moeten samenvatten dan beschrijft de zin: ‘Lightspeed werkt prettig, snel en effectief’ het platform het beste.

SEO vriendelijk

In het Lightspeed pakket vind je standaard alle benodigde SEO-tools die ervoor zorgen dat jij de meest gewilde organische posities binnen Google kunt veroveren. Hierbij kun je denken aan een standaard CDN zodat de afbeeldingen op de website niet te groot zijn, voldoende plaats om content toe te voegen en alle mogelijkheden om meta data in te kunnen vullen. Kortom out-of-the-box het perfecte CMS om te scoren binnen Google.

Duidelijke statistieken

Als webshop eigenaar kun je natuurlijk helemaal in Google Analytics duiken om allerlei statistieken naar boven te krijgen over jouw webshop. Eigenlijk gaat het jou als ondernemer maar om een aantal zaken. Bezoekers, orders, conversiepercentage en omzet. Precies de statistieken die Lightspeed jou in een overzichtelijk dashboard geeft. Daar hoef jij verder niets voor te doen. Uiteraard is het ook mogelijk om van alle Google Analytics functies gebruik te maken.

Top voorraadbeheer

Door het super overzichtelijke voorraadbeheer in Lightspeed wordt het bijhouden van jouw voorraden en de inkoop van nieuwe voorraad een eitje. Duidelijke meldingen en goede overzichten zorgen ervoor dat je nooit meer te weinig inkoopt. Daarnaast kan Lightspeed gemakkelijk gekoppeld worden aan diverse kassaystemen doordat het platform standaard CSV-import bestanden accepteert en goed inlaadt.

Gemakkelijk en voordelig

Of het nu gaat om uitbreidingen aan je huidige webshop of het bouwen van een nieuwe webshop. Lightspeed is in verhouding tot andere webshop content management systemen. Elke aanpassing om conversiepercentages te verhogen in binnen mum van tijd door te voeren door de gemakkelijke codeertaal binnen Lightspeed. Voor de meeste dingen heb je zelfs niet eens een ontwikkelaar nodig!

Van Magento naar Lightspeed

Met de kostbare overgang van Magento 1 naar Magento 2 in het vooruitzicht, of tegenvallende resultaten door een nieuwe Magento 2 webshop kloppen er bij ons steeds meer webshops aan die de overgang van Magento naar Lightspeed willen maken. Daarom hebben wij onze eigen export tool ontwikkeld die supersnel alle producten uit je bestaande Magento webshop exporteert in een CSV bestand dat Lightspeed kan importeren. Het grote voordeel is dat jij dan niet weken bezig hoeft te zijn om alle content handmatig over te zetten, maar kun je direct aan de slag met een frisse Lightspeed start. We zien gemiddeld een stijging in het conversiepercentage van 1-2 procentpunten wanneer een webshop wordt overgezet naar Lightspeed.

Jouw custom Lightspeed shop

Voor Lightspeed zijn er diverse thema’s beschikbaar die het bouwen van een nieuwe webshop in dit platform een supersnelle zaak maken. WIj maken als Lightspeed Gold Partner gebruik van dit soort thema’s en doen wij de nodige aanpassingen om de webshop zo effectief en snel mogelijk te lanceren. Het grote voordeel van een betaalt Lightspeed thema is dat deze volledig is doorgetest en daardoor geen kinderziektes meer gevat. Op deze solide thema basis kunnen wij alle mogelijke design aanpassingen doen die jij graag ziet. Hierdoor zijn conversiegerichte aanpassingen binnen no time gerealiseerd. Doordat wij direct en op een kostenefficiënte manier aanpassingen binnen het thema kunnen doen groeit de Lightspeed webshop altijd met je mee.

Onze partner status

Over 3 weken een supersnelle Lightspeed webshop?

Ben jij klaar om meer informatie te ontvangen over wat wij als Lightspeed Gold Partner voor jou kunnen betekenen? Vul dan het formulier hiernaast in. Dan ontvang je altijd vrijblijvend:

  • Een vrijblijvende Lightspeed demo
  • Een overzicht van alle Lightspeed webshops die wij hebben gebouwd
  • Een vrijblijvend kennismakingsgesprek
  • Een indicatie van de kosten en doorlooptijd
  • Een aantal tips waarmee jij je webshop nu al kunt verbeteren

Uiteraard mag je ons ook altijd bellen wanneer je vragen hebt over je eigen Lightspeed webshop. Als Lightspeed Gold Partner zijn wij aangewezen door Lightspeed om kleine problemen met jouw Lightspeed webshop kosteloos te onderzoeken en hier advies in uit te brengen.