Lightspeed
SUPERSNEL BEGINNEN MET VERKOPEN

Lightspeed biedt standaard templates aan, waarmee je snel je eigen webshop kunt lanceren. Om je te onderscheiden kan je kiezen voor een template van IQ Leads. Wij bouwen unieke Lightspeed websites. Een Lightspeed door IQ Leads is een website die volledig aansluit bij jouw huisstijl en wensen. Hierdoor weet je zeker dat jij uniek bent op de markt. Voeg daar onze SEO en SEA specialisatie aan toe, en je bent verzekerd van een succesvolle Lightspeed die gevonden wordt en converteert.

Search Engine Optimization

Onze strategie heeft een sterke focus op technische SEO en linkbuilding. Kwalitatieve content is natuurlijk ook van groot belang. Hiervoor werken wij graag samen met de klant of schakelen wij tekstschrijvers in met kennis van het betreffende vakgebied.

Lees meer

Zoekmachine (PPC) adverteren

Strategie met als belangrijkste focus het begrijpen van jouw bedrijf en het maximaliseren van conversies en ROI. Een AdWords campagne is zo goed als de website of landingspagina die erachter zit. Dus conversie-optimalisatie is altijd part of the deal.

Lees meer

JOUW LIGHTSPEED WEBSHOP STARTEN

Full service internetbureau IQ Leads installeert in no-time voor jou een Lightspeed-webshop. Er zijn diverse gratis templates waarmee je jouw producten aan de man kunt brengen. Deze templates zijn in de basis geoptimaliseerd voor SEO. Je webshop wordt gehost op supersnelle Lightspeed servers die volledig geoptimaliseerd zijn voor zoekmachines en bij het pakket zitten tools waarmee je al jouw SEO-inspanningen kunt meten en optimaliseren.

Maar er is meer. Je kunt ook kiezen voor ons eigen Lightspeed template, die wij speciaal voor een goede vindbaarheid hebben ontworpen. Wij zetten in no-time een template voor je in elkaar die voldoet aan alle wensen en eisen. Daarnaast kunnen wij ook ondersteuning bieden in het promoten van je shop met onze online marketingdiensten. Ga vandaag nog in gesprek met onze Lightspeed-specialisten om te zien hoe wij je kunnen helpen om online je product in de markt te zetten.

Neem contact met ons op!

Een super domein autoriteit door continue relevante linkbuilding

Topspeler in de refurbished markt door SEO en Google Shopping

Resultaat door productpagina optimalisatie via Shopping

Direct resultaat na livegang via Google Shopping

ZOEKMACHINE OPTIMALISATIE

IQ Leads heeft een unieke positie op de markt door Lightspeed en zoekmachine optimalisatie samen te voegen in één dienst. Naar eigen zeggen doen wij dat best goed! Wij verzorgen voor meerdere Lightspeed-eigenaren zoekmachine optimalisatie en boeken voor al deze webshops goede resultaten. Zo hebben wij voor nunchakushop.com het zoekwoord nunchaku op nummer één gekregen en de eigenaar van 123ledspots zegt het volgende over onze werkzaamheden:

"Altijd als er een Google update was zag ik mijn positie in Google zakken, sinds ik klant ben bij IQ Leads heb ik hier bij de laatste updates niets meer van gemerkt."

123ledspots is nu alweer drie jaar klant en de positie van het zoekwoord ledspots in Google? Nummer één natuurlijk! Speciaal voor Lightspeed-webshops hebben wij diverse Lightspeed optimalisatiepakketten.

Neem contact met ons op!

Conversie geoptimaliseerde teksten in het Nederlands en Duits

Speciaal ingerichte Google Analytics weergaven voor Nederland, Engeland, Frankrijk en Spanje

Van 2.000 crawlfouten naar nul

Supersnelle organische stijging

Waarom Lightspeed door IQ leads

Naast de specialisten om jouw op maat gemaakte Lightspeed te bouwen, heeft IQ Leads ook een team gecertificeerde online marketeers in dienst. Zij zorgen ervoor dat je webshop geoptimaliseerd in de markt gezet wordt, om uiteindelijk zo hoog mogelijk in de zoekmachines te komen. Hierdoor zal je via de organische zoekresultaten veel verkeer op de website krijgen en uiteindelijk ook meer verkopen realiseren. Voordelen van een Lightspeed bij IQ Leads:

Google Proof: optimaal gevonden worden dankzij onze SEO-kennis en ervaring

Maatwerk: unieke en op maat gemaakte Lightspeed

Hoge conversies: conversieoptimalisatie voor meer verkopen

Standvast op nummer één: resistent tegen Google updates

Alles is mogelijk: duizenden extensies en koppelingen beschikbaar

Neem contact met ons op!

Uniek, stoer & functioneel Scandinavisch design

Soepele migratie Magento naar Lightspeed

Een social samenwerking via online chat service HipChat

Succes met ludieke Facebook acties