Op zoek naar meer conversies?
Dat kan met conversie optimalisatie

Heb jij voldoende bezoekers op je website, maar blijven verkopen uit? Dan is de kans groot dat je website niet geoptimaliseerd is voor conversies. Het kan echter ook zijn dat je gevonden wordt op niet relevante zoekwoorden. Bezoekers komen dan met een andere verwachting op je website. Wat de oorzaak ook is, IQ Leads is specialist in het verkrijgen van meer conversies. Met de conversie optimalisatie van IQ Leads verkrijg je relevanter verkeer op je website en meer conversies. Waar wacht je nog op?

Meer conversies
Bied een goede ervaring

Wanneer een bezoeker die op zoek is naar een dienst of product op jouw website terecht komt en jouw diensten -of productaanbod sluit perfect aan bij zijn zoekopdracht dan is de kans op conversie enorm. De bezoeker heeft immers zelf initiatief genomen om te zoeken naar dat bepaalde product of dienst. Hij is niet verleidt door advertenties of e-mails. De kunst is zo goed mogelijk antwoord te geven op zijn zoekvraag. IQ Leads is specialist in het optimaliseren van dit traject en het verzorgen van meer conversies.

Meer conversies
Verleid beter tot aankoop

Wanneer de ervaring op de landingspagina perfect aansluit op de zoekopdracht zul je zien dat je al meer conversies binnen zult halen. De volgende stap is nog meer bezoekers verleiden tot aankoop. Dit doen wij door beproefde technieken toe te passen op de website die hun oorsprong vinden in de psychologische heuristiek. De combinatie tussen bezoekers daadwerkelijk helpen, het wegnemen van twijfels en het optimaliseren van het aankooptraject is conversie optimalisatie volgens IQ Leads.

De telefoonmarkt groener maken Duurzaam meer conversies realiseren

Zoekmachine-optimalisatie-1

Psychologische heuristieken

Bezoekers die op jouw website komen, doen niet zomaar een aanvraag of kopen een product. Daarvoor moet je als webwinkelier alles goed voor elkaar hebben. Het verkrijgen van meer conversies is dan ook niet zo gedaan. Daarvoor is specialistische kennis nodig en constant testen en optimaliseren. Hiervoor maken wij gebruik van psychologische bewezen technieken om angst en twijfel weg te nemen en A/B testen om er daadwerkelijk achter te komen of onze wijzigingen een positief effect hebben op het conversiepercentage.

grafiek

Meer conversies door A/B testen

Zomaar wijzigingen doorvoeren heeft absoluut geen zin. Het verkrijgen van meer conversies mag geen toevalligheid zijn. Door te weten wat jouw bezoeker triggert kun je blijvend meer conversies realiseren. Dit doen wij door middel van A/B testen. Hiermee kunnen wij aannames tijdelijk doorvoeren op de website om conversies te maximaliseren en niet converterende bezoekers te minimaliseren. Bij A/B testen wordt er op je website constant een test gedraaid met twee variabelen. Wanneer de nieuwe variabele meer conversies oplevert dan de oude, zullen we de nieuwe variabele doorvoeren en blijvend meer conversies realiseren.

SEO Audit

Meer conversies? Wij weten hoe!

SEOshop SEO pakketten showcase

IQ leads jouw online partner

Als Full Service Internetbureau zijn we er voor jou. We hebben bewust gekozen voor deze strategie omdat wij ervan overtuigd zijn dat alle online werkzaamheden perfect op elkaar aan moeten sluiten. Daarom kun je bij ons onder andere terecht voor:

  • Conversie optimalisatie
  • Webdevelopment
  • Webdesign
  • Zoekmachine Marketing
  • Zoekmachine Adverteren

De waardering van IQ Leads op Facebook is 4.00 uit 5.00 gebaseerd op 7 beoordelingen.

hessel Meer conversies uit hetzelfde verkeer?
neem dan eens contact op!