Online Leadgeneratie
Een constante flow aan nieuwe leads

Wat doe jij om aan nieuwe leads te komen? Lead kopen? Koud bellen? E-mailadressen kopen voor e-mail marketing? Duur adverteren op radio of televisie? Ik hoop het niet. Maar hoe ga je dan aan leads komen? Online leadgeneratie is het antwoord waar je naar op zoek bent. De ouderwetse Push strategieën werken niet meer. Door de komst van internet bepalen consumenten en dus jouw potentiële klanten met wie zij wel of niet in zee gaan.

De realiteit is dat we van een “push wereld” naar een “pull wereld” zijn gegaan. Jouw website kan een klantmagneet worden, mits deze professioneel wordt beheerd.

Online Leadgeneratie
Door organisch verkeer

Door je goed geoptimaliseerde website te tonen bij relevante zoekopdrachten in de organische resultaten van zoekmachines ben je aanwezig binnen de belangrijkste stappen in het aankoopproces van jouw potentiële klant. Door middel van zoekmachine optimalisatie (SEO) kunnen wij succesvol jouw website naar de eerste plaatsen van de belangrijkste zoekmachines halen. Dit zorgt uiteindelijk voor een constante stroom aan nieuwe bezoekers en potentiële nieuwe leads.

Online Leadgeneratie
Door betaald verkeer

Het optimaliseren van jouw website zodat deze hoog in de organische resultaten van zoekmachines komen kan een behoorlijke tijd in beslag nemen. Wil je morgen al nieuwe leads vanuit je website werven? Dan is online leadgeneratie doormiddel van AdWords de manier. Door alleen te adverteren op relevante termen die jou uiteindelijk leads opleveren, betaal je nooit meer dan dat deze leads jou opleveren.

Meer mensen op bezoek Via een website en andere online kanalen

Relevante online aanwezigheid

Met online leadgeneratie komen klanten op een natuurlijke wijze naar jou toe. Doordat je op een positieve manier je merk opbouwt, creëer je automatisch goodwill bij je gebruiker. Je probeert je diensten en producten namelijk niet te verkopen op de ouderwetse agressieve (push) sales strategieën.

Daarnaast levert leadgeneratie je alleen warme leads op. Full Service Internetbureau IQ Leads gelooft dat verkoop het natuurlijke resultaat is van de relaties die jij opbouwt met potentiële klanten. Een prospect heeft pas voldoende vertrouwen opgebouwd na 7 tot 9 relevante contactmomenten.

Automatisch relaties opbouwen

Een natuurlijke relatie opbouwen die bestaat uit 7 tot 9 contactmomenten is te kostbaar en praktisch onmogelijk. 7 tot 9 relevante telefonische contactmomenten maken kost gewoon teveel tijd en geld. Wij maken gebruik van beproefde SEO en inbound marketing technieken, waardoor deze contactmomenten vanzelf ontstaan. Op deze manier start jouw salesproces altijd met een warme lead.

Doordat leads op eigen initiatief contact met jou opnemen is de kans vele malen groter dat dit klanten worden met een gezonde lifetime value.

grafiek

next-issue-resp

Leadgeneratie
doormiddel van SEO

Door gebruik te maken van SEO halen wij iedere dag nieuwe leads binnen voor onze klanten. De WordPress websites van onze klanten worden precies gevonden wanneer dat nodig is. Dit doen wij door gebruik te maken van:

  • Zoekmachine optimalisatie op basis van gebruikersintentie
  • Relevante content creatie en promotie op belangrijke kanalen
  • Autoriteitsmanagement van jouw website
  • Productaanbod advies op basis van zoekvolumes
  • Duidelijke dashboards
Meer online leads door relevante aanwezigheid Op zoek naar meer leads? Laat het ons weten.
Binnen twee dagen een vrijblijvend advies op maat

Online Leadgeneratie
doormiddel van SEA

Een veel gehoord probleem is dat AdWords vaak meer kost dan dat het uiteindelijk oplevert. Zoekmachine adverteren lijkt in de basis best simpel, veel gebruikers zien echter maar het topje van de ijsberg. Zoekmachine adverteren is complex en vereist een grote mate van verfijning en ervaring. IQ Leads weet als geen ander hoe je meer leads via een zoekmachine adverteren campagne kan genereren, de voordelen van een uitgedachte SEA campagne van IQ Leads zijn:

  • Nieuwe sales mogelijkheden ontdekken
  • Elimineren van weggegooid geld
  • Besparing van kostbare tijd
  • De laagste kosten per lead
  • Een constante flow aan nieuwe leads

Onilne-leadgeneratie

eric Constante stroom warme leads?
Onze online leadgeneratie specialisten weten hoe!