Daar is over nagedacht

Online marketing strategie

Wij geloven dat online marketing verder gaat dan alleen de promotie en het vindbaar maken van je webshop door middel van SEO of online adverteren. Wij gaan net een stapje verder door ook mee te denken aan de bouw en koppeling van jouw webshop. Daarom ben je bij IQ Leads niet alleen aan het juiste adres voor een geoliede marketingstrategie, maar kun je ook op ons rekenen voor de bouw van jouw webshop of website.

Adverteren op Marketplaces

Actief verkopen op diverse marktplaatsen.

Meer informatie

Content marketing

Geef antwoorden op de vragen van jouw bezoekers met unieke content.

Meer informatie

Conversie optimalisatie

Is jouw webshop geoptimaliseerd voor jouw potentiële online bezoekers?

Meer informatie

Data & Analytics

Wekelijks monitoren wij jouw data om conclusies te trekken en plannen te maken.

Meer informatie

Online adverteren

Haal meetbare conversies binnen en weet wat die conversies kosten.

Meer informatie

Social media marketing

Social media marketing zorgt voor meer naamsbekendheid en meer conversies.

Meer informatie

Zoekmachine optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie kan bij de juiste uitvoering een enorm rendement opleveren.

Meer informatie

Zoekmachine adverteren

Bereik met zoekmachine adverteren jouw doelgroep precies op het juiste moment met de juiste producten of diensten.

Meer informatie

Development

Een goed werkende webshop of website met alle mogelijke marketingstools? We draaien ons hand er niet voor om.

Meer informatie

Een geoliede online marketingstrategie

Online marketing doen wij alweer bijna 10 jaar, met een clubje zeer gemotiveerde vakidioten. Als online marketing bureau weten wij dus precies wat er speelt in de wereld van online marketing. In een team van 10 specialisten heeft ieder een eigen expertise waarbij wij samen met jou een online marketingstrategie opstellen, doelen halen en feestjes vieren. Alleen als alle schakels in de online marketingstrategie op elkaar aansluiten, draait onze marketing machine op volle toeren. Om topresultaten voor onze klanten te halen, focussen wij ons op de zoekmachine optimalisatie, zoekmachine adverteren, verkopen via marketplaces en online adverteren. Uiteraard is dit verschillend per klant en bouwen wij onze online marketingstrategie op basis van de klantreis van jouw doelgroep. 

Organische zichtbaarheid verbeteren

Een van de speerpunten van onze online marketingstrategie is het behalen van zoveel mogelijk winst en roas voor jouw organisatie. Het verbeteren van de organische zichtbaarheid van jouw webshop is één van de manieren waarop wij zoveel mogelijk winst behalen voor jouw webshop. Dit doen wij door het verbeteren van jouw online reputatie en organische posities door middel van zoekmachine optimalisatie.

Conversies verhogen via online adverteren

“Doing business without advertising is like winking at a girl in the dark. You know what you are doing but nobody else does.” Uiteraard is alleen zichtbaarheid geen doel op zich. Wanneer wij ‘online adverteren’ inzetten voor jouw online marketingstrategie bepalen wij altijd als eerst hoeveel marge jij hebt op je producten en/of diensten. Zonder kunnen wij nooit winstgevend voor jou adverteren. Zo zorgen wij niet alleen voor meer omzet, maar vooral voor meer winst. Als wij ‘online adverteren’ inzetten moet je denken aan: zoekmachine adverteren, display adverteren, adverteren op Bol, adverteren op Amazon of remarketing.

Online marketingstrategie via marketplaces

Snel opschalen en winnende producten selecteren. Dan maken we gebruik van marketplaces. Hoewel 98% van alle online ervaringen begint met een zoekopdracht, is er een groot gedeelte van jouw doelgroep dat allereerst uitkomt op marketplaces. Marketplaces zijn een integraal onderdeel van de online marketingstrategie voor elke webshop. Om zo optimaal mogelijk gebruik te maken van marketplaces maken wij gebruik van feed managementsystemen, zoals Channable. Hiermee kun je binnen mum van tijd al je producten aanbieden op alle bekende marketplaces. Om goed zichtbaar te zijn en voldoende producten te verkopen, maken wij gebruik van slim feed management om jouw productaanbod zo goed mogelijk te optimaliseren.

Online marketingstrategie kan niet zonder development

Een goede online marketingstrategie kan niet zonder een goede, snelle en betrouwbare webshop. Daarom bouwen wij webshops op basis van saas oplossingen. Kies je voor een webshop bij IQ Leads? Dan heb je de keuze uit Shopify, Lightspeed of WooCommerce. Liever een website? Dan bouwen wij een WordPress website op basis van ons master-theme. Zo weten wij zeker weten dat jij een webshop hebt die top presteert en waar wij een solide online marketingstrategie op uit kunnen voeren.