IQ Leads – Ons Team
Alle knappe koppen op een rijtje

Een beetje normaal, een beetje gek, een beetje geniaal. Een team moet van alles een beetje hebben om een sterke kern binnen het bedrijf te vormen. Wij hebben een ijzersterke kern! Met verschillende expertises, karakters en talenten kunnen we onze klanten alle denkbare kwaliteiten bieden die nodig zijn voor een uiterst succesvolle samenwerking.

Wij zijn succes

Onze harde kern combineert jarenlange ervaring, specialisaties en jonge onbevangenheid met elkaar. Hierdoor zijn wij een bijzonder veelzijdig team dat nergens bang voor is! Wij kunnen alles aan, het maakt niet uit welke klant of welke opdracht. Heb jij een probleem? Wij hebben de oplossing! Heb je nog geen probleem? Dan hebben we de oplossing ook! Wij kijken vooruit, anticiperen op trends en maken er een keihard succes van.

Ons gezicht

Natuurlijk kun je ons in het weekend vinden in een plaatselijke kroeg, maar een kennismaking hier, ter plekke, is misschien makkelijker. Onze levensverhalen, talenten en natuurlijk onze lieflijke gezichten zijn hieronder te bewonderen. O, en schrik niet wanneer je muis per ongeluk over één van de gezichten glijdt.

Eric-Bakker-Normaal Eric-Bakker-Normaal
Eric Bakker Algemeen directeur

Erics grootste kracht ligt in het feit dat hij niet kan en wil opgeven. Dit maakt hem binnen de organisatie een ware motivator. Als algemeen directeur is hij financieel eindverantwoordelijk voor hetgeen wat wij doen. Zaken als Admin, financiën, hrm zijn taken die daarbij horen. Naast deze taken besteedt hij veel tijd aan het trainen, coachen en begeleiden van collega’s en klanten. SEO, SEA, Usability, beleid en strategie hebben zijn interesse.

Klanten helpt hij door hen te laten zien wat er allemaal mogelijk is. Hij vertaalt de klantbehoefte naar een praktisch model, een stappenplan, waar vervolgens de rest van de organisatie mee aan de slag kan. Ook geeft hij advies, beoordeelt hij de voortgang en kijkt hij kritisch mee naar de prestaties van de websites. Ondernemer word je niet als je werken niet leuk vindt. Hij houdt van de uitdagingen, de afwisselingen en het avontuur.

Pascal-Zuur Pascal-Grappig
Pascal van Gelder Klantmanager

Voor een klantmanager is het essentieel om perfectionistisch, creatief en kritisch te zijn. Eigenschappen die Pascal gelukkig omschrijven. Hij maakt momenteel kennis met de vele aspecten die van belang zijn voor een goede internet marketing strategie. Met een HBO diploma commerciële economie en een master marketing communication op zak is hij nu werkzaam bij IQ Leads.

Creativiteit zie je ook terug in alle dingen die hij buiten zijn werk doet. Echt blij wordt hij van dingen die goed bedacht zijn, dingen die hem verrassen. Verandering is voor hem positief en hij laat dit graag merken op de werkvloer.

Bart-Normaal Bart-Grappig
Bart de Wit Online marketeer en klantmanager

Als online marketeer en klantmanager is Bart constant bezig om het maximale resultaat uit websites te halen. Hij optimaliseert websites voor klanten zodat deze beter worden gevonden in de zoekmachines en daardoor meer bezoekers aantrekken. Als teamplayer kun je hem niet vrolijker maken dan met positieve resultaten voor zijn klanten.

Na een studie Media Informatie Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam is hij als SEO/SEA consultant aan de slag gegaan bij een online bureau. Daar heeft hij de smaak te pakken gekregen en sinds een paar maanden is hij werkzaam bij IQ Leads.  Is Bart niet op kantoor, dan is hij waarschijnlijk aan het sporten of mediaproducten aan het maken.

Hessel-Normaal Hessel-Normaal
Hessel Middendorp Online Marketeer

Hessel is erg leergierig en is altijd op zoek is naar nieuwe ideeën. Hij is vooral geïnteresseerd in web analytics en usability. Hessel is erg sportief: in zijn vrije tijd gaat hij graag een eind hardlopen of op een goede dag windsurfen op zee.

Hessel zijn favoriete quote is: “The only way to be truly satisfied is to do what you believe is great work.”

Lars-Normaal Lars-Grappig
Lars Vermoolen Online marketeer

Als online marketeer ziet Lars zich als creatieve, out of the box denker met een frisse blik die daarnaast heel analytisch is ingesteld. Een website in de top-3 van Google zetten is zijn doel, zodat hij op verjaardagen kan zeggen: “Jij hebt een nieuwe stofzuiger nodig? Kijk maar op Google, wedden dat je op mijn webshop terecht komt”.

Michel-Normaal Michel-Grappig
Michel Kollenhoven Developer

Pas als je kiest voor maatwerk of hele specifieke technische vragen hebt wordt je doorgestuurd naar Michel. Hij is een stille kracht bij ons het backend development en is verantwoordelijk voor het server infrastructuur beheer. Klanten helpt hij door hun technische wensen te vertalen naar een werkend product. Als hij geen weg kan vinden, ontwikkelt hij er wel één.

Zelfs buiten het werk is hij nog steeds actief in zijn vakgebied, dan richt hij zich voor zijn ontspanning graag op open-source development. Echt blij maak je hem met een goede code en hier heeft hij dan ook veel voor over.

Franklin-Normaal Franklin-Grappig
Franklin Burgers Front-end Developer

Franklin is een van de stille krachten op de development afdeling. Als je bij ons op kantoor binnen komt zul je hem niet snel vinden. Franklin zit namelijk stil in de hoek te programmeren en voelt zich het meeste op zijn gemak achter de computer.

Hij is een enthousiaste en leergierige developer met een focus op Magento. Hierbij bouwt en verbouwt hij diverse webshops voor onze klanten en zorgt dat de klant met een goed lopende webshop het pand verlaat.

iq-leads-rens iq-leads-rens2
Rens van der Meer Designer / WordPress developer

Rens is onze jongste kracht en heeft een frisse blik op de designs van de websites. Als webdesigner heeft hij een aantal helden zoals de welbekende Jakob Nielsen, maar ook zijn conculega’s zoals Whitney Quesenbery en Bruce Tognazzini zijn een grote bron van inspiratie.

Rens is verantwoordelijk voor de verschillende onze webdesigns. Door zijn studie Communications and Multimedia Design weet hij de perfecte mix tussen een aantrekkelijk design en de techniek te vinden.

stanley man stanley man
Stanley Man Back-end Developer

Stanley wordt blij van zwarte schermen met code waar hij dan een functionaliteit uit weet te persen. Met kleurtjes en stylesheets maak je hem niet heel vrolijk, maar met back-end des te meer. Of er dan gebruik wordt gemaakt van WordPress, Magento 1 of Magento 2 maakt voor hem geen verschil.

joep-normaal joep-grappig
Joep van der Linden Trainee development