IQ Leads – Ons Team
Alle knappe koppen op een rijtje

Een beetje normaal, een beetje gek, een beetje geniaal. Een team moet van alles een beetje hebben om een sterke kern binnen het bedrijf te vormen. Wij hebben een ijzersterke kern! Met verschillende expertises, karakters en talenten kunnen we onze klanten alle denkbare kwaliteiten bieden die nodig zijn voor een uiterst succesvolle samenwerking.

Wij zijn succes

Onze harde kern combineert jarenlange ervaring, specialisaties en jonge onbevangenheid met elkaar. Hierdoor zijn wij een bijzonder veelzijdig team dat nergens bang voor is! Wij kunnen alles aan, het maakt niet uit welke klant of welke opdracht. Heb jij een probleem? Wij hebben de oplossing! Heb je nog geen probleem? Dan hebben we de oplossing ook! Wij kijken vooruit, anticiperen op trends en maken er een keihard succes van.

Ons gezicht

Natuurlijk kun je ons in het weekend vinden in een plaatselijke kroeg, maar een kennismaking hier, ter plekke, is misschien makkelijker. Onze levensverhalen, talenten en natuurlijk onze lieflijke gezichten zijn hieronder te bewonderen. O, en schrik niet wanneer je muis per ongeluk over één van de gezichten glijdt.

Eric-Bakker
Eric Bakker Algemeen directeur

Erics grootste kracht ligt in het feit dat hij niet kan en wil opgeven. Dit maakt hem binnen de organisatie een ware motivator. Hij besteedt veel tijd aan het trainen, coachen en begeleiden van collega’s en klanten. SEO, SEA, Usability, beleid en strategie hebben zijn interesse.

Klanten helpt hij door hen te laten zien wat er allemaal mogelijk is. Hij vertaalt de klantbehoefte naar een praktisch model, een stappenplan, waar vervolgens de rest van de organisatie mee aan de slag kan. Ook geeft hij advies, beoordeelt hij de voortgang en kijkt hij kritisch mee naar de prestaties van de websites. Ondernemer word je niet als je werken niet leuk vindt. Hij houdt van de uitdagingen, de afwisselingen en het avontuur.

Pascal van Gelder
Pascal van Gelder Projectleider development

Voor een projectleider is het essentieel om perfectionistisch, creatief en kritisch te zijn. Eigenschappen die Pascal gelukkig omschrijven. Ieder project dat binnenkomt en wordt uitgevoerd door onze development afdeling gaat eerst langs hem.

Met een HBO diploma commerciële economie en een master marketing communication op zak heeft hij genoeg kennis om beide werelden te combineren. Echt blij wordt hij van dingen die goed bedacht zijn, dingen die hem verrassen. En gelukkig zie je deze drive terug bij de projecten die hij van opdracht naar oplevering begeleidt.

Hessel Middendorp Hessel-Middendorp
Hessel Middendorp Online marketeer

Hessel is erg leergierig en is altijd op zoek is naar nieuwe ideeën. Hij is vooral geïnteresseerd in web analytics en usability. Wil je weten op welk punt je bezoekers afhaken of waarom ze nou niet die bestelling plaatsen, dan is hij de man waar je naar moet vragen.

Hessel is erg sportief: in zijn vrije tijd gaat hij graag een eind hardlopen of op een goede dag windsurfen op zee. Hessel zijn favoriete quote is: “The only way to be truly satisfied is to do what you believe is great work.”

Lars Vermoolen Lars-Vermoolen
Lars Vermoolen Online marketeer

Als online marketeer ziet Lars zich als creatieve, out of the box denker met een frisse blik die daarnaast heel analytisch is ingesteld. Een website in de top-3 van Google zetten is zijn doel, zodat hij op verjaardagen kan zeggen: “Jij hebt een nieuwe stofzuiger nodig? Kijk maar op Google, wedden dat je op mijn webshop terecht komt”.

Lars kenmerkt zich in de uitgebreide advertentie kennis die het internet te bieden heeft. Van AdWords, Google shopping tot Facebook, hij weet precies welke strategie bij onze klanten past.

Chyara Timmer Chyara-Timmer
Chyara Timmer Salesmanager

Als je naar ons kantoor belt heb je grote kans haar aan de telefoon te krijgen. Chyara is een van de commerciële krachten van het bedrijf. Ze is communicatief sterk, klantgericht en beschikt over een goede dosis online marketing kennis.

Als salesmanager denkt ze graag met de klant mee om samen een strategie te bepalen. Door een website optimaal te laten functioneren helpt ze klanten om meer leads en uiteindelijk meer omzet te genereren.

Franklin Burgers Franklin-Burgers
Franklin Burgers Front-end developer

Franklin is via een traineeship bij ons terecht gekomen en gelukkig nooit meer weg gegaan. De afgelopen jaren heeft hij zich ontwikkeld tot een kundige developer die zijn hand niet omdraait voor uitdagingen. Heb je ooit een shop of site opgeleverd gekregen? Dan is de kans groot dat hij hier aan heeft gewerkt.

Hij is een enthousiaste en leergierige developer met een focus op Magento. Hierbij bouwt en verbouwt hij diverse webshops voor onze klanten en zorgt dat de klant met een goed lopende webshop het pand verlaat.

Rens van der Meer Designer / WordPress developer

Rens is onze jongste kracht en heeft een frisse blik op de designs van de websites. Als webdesigner heeft hij een aantal helden zoals de welbekende Jakob Nielsen, maar ook zijn conculega’s zoals Whitney Quesenbery en Bruce Tognazzini zijn een grote bron van inspiratie.

Rens is verantwoordelijk voor de verschillende onze webdesigns. Door zijn studie Communications and Multimedia Design weet hij de perfecte mix tussen een aantrekkelijk design en de techniek te vinden.

Stanley man Stanley-man
Stanley Man Back-end developer

Stanley wordt blij van zwarte schermen met code waar hij dan een functionaliteit uit weet te persen. Met kleurtjes en stylesheets maak je hem niet heel vrolijk, maar met back-end des te meer. Of er dan gebruik wordt gemaakt van WordPress, Magento 1 of Magento 2 maakt voor hem geen verschil. Zolang hij uiteindelijk maar een perfect eindresultaat kan neerzetten is het goed.

Stanley is een stille kracht op de development afdeling, maar vergis je niet. Zodra we een IQ LAN-party organiseren staat hij vooraan in de strijd.

Joep van der linden
Joep van der Linden Lightspeed developer

Joep is als trainee begonnen en inmiddels een vaste kracht in ons team. Met een achtergrond in de design wereld weet hij ieder klant idee om te zetten naar een goed werkende Lightspeed Shop. De leukste projecten zijn voor hem de shops die helemaal opnieuw gebouwd en ingericht moeten worden, maar dat betekent niet dat hij aanpassingen in bestaande shops laat liggen.

Werken bij IQ Leads is voor Joep een thuiswedstrijd. Met een record van 3 minuten reistijd heeft hij nooit een excuus om te laat te komen.

athbi-mohammed
Athbi Mohammed Front-end developer

Athbi heeft al aardig wat ervaring als front-end developer en past deze kennis dagelijks toe in WordPress. Het bouwen van templates, websites en het optimaliseren hiervan behoren tot zijn dagelijkse werkzaamheden. Door zijn kennis van Magento kan hij deze twee werelden ook goed combineren.

Naast het werken en programmeren is er weinig vrije tijd meer over. Als hij eindelijk tijd heeft om te ontspannen is hij nog niet weg van zijn beeldscherm, maar speelt hij het liefst een goede game.

Eliane Bouwman Klantmanager
Jet van der Lubbe Klantmanager

Met net een IBL diploma op zak en dus vers van de pers ben ik net begonnen als Junior Klantmanager & online marketeer. Hoewel de hele online marketingwereld relatief nieuw is voor mij ben ik zeker enthousiast en leergierig om mij helemaal onder te dompelen in de online marketingwereld en daarbij mijn kennis uiteindelijk toe te passen en samen met de klant te kijken naar hoe we nu het beste resultaat voor zijn of haar webshop kunnen halen.

Anouk Schuchmann Stagiair online marketing

Met online marketing als zicht op de toekomst is Anouk hier één van de stagiaires geworden. Ze werk graag met klanten en is benieuwd naar hun wensen. Een HBO studie commerciële economie helpt om klanten zo goed mogelijk te leren kennen maar de rest hoopt ze hier bij IQ Leads te leren en toe te passen.

In haar vrije tijd is ze met haar paard op het strand te vinden.

André Bontje Stagiair online marketing

André loopt bij ons stage om veel te leren van online marketing, om dit vervolgens ook in de praktijk toe te passen. Hij is een rustig en leergierig persoon, die er graag achter wil komen of online marketing zijn ding is waar hij verder in wil gaan.

Het hele proces om meer klanten op je website te krijgen vindt hij heel interessant, waar hij dan ook extra motivatie uithaalt.

eric Even kennis maken?
Onder het genot van een goede bak koffie?