IQ Leads – Ons Team
Alle knappe koppen op een rijtje

Een beetje normaal, een beetje gek, een beetje geniaal. Een team moet van alles een beetje hebben om een sterke kern binnen het bedrijf te vormen. Wij hebben een ijzersterke kern! Met verschillende expertises, karakters en talenten kunnen we onze klanten alle denkbare kwaliteiten bieden die nodig zijn voor een uiterst succesvolle samenwerking.

Wij zijn succes

Onze harde kern combineert jarenlange ervaring, specialisaties en jonge onbevangenheid met elkaar. Hierdoor zijn wij een bijzonder veelzijdig team dat nergens bang voor is! Wij kunnen alles aan, het maakt niet uit welke klant of welke opdracht. Heb jij een probleem? Wij hebben de oplossing! Heb je nog geen probleem? Dan hebben we de oplossing ook! Wij kijken vooruit, anticiperen op trends en maken er een keihard succes van.

Ons gezicht

Natuurlijk kun je ons in het weekend vinden in een plaatselijke kroeg, maar een kennismaking hier, ter plekke, is misschien makkelijker. Onze levensverhalen, talenten en natuurlijk onze lieflijke gezichten zijn hieronder te bewonderen. O, en schrik niet wanneer je muis per ongeluk over één van de gezichten glijdt.

Eric Bakker

Eigenaar

Erics grootste kracht ligt in het feit dat hij niet kan en wil opgeven. Dit maakt hem binnen de organisatie een ware motivator. Hij besteedt veel tijd aan het trainen, coachen en begeleiden van collega's en klanten. SEO, SEA, Usability, beleid en strategie hebben zijn interesse.

Klanten helpt hij door hen te laten zien wat er allemaal mogelijk is. Hij vertaalt de klantbehoefte naar een praktisch model, een stappenplan, waar vervolgens de rest van de organisatie mee aan de slag kan. Ook geeft hij advies, beoordeelt hij de voortgang en kijkt hij kritisch mee naar de prestaties van de websites. Ondernemer word je niet als je werken niet leuk vindt. Hij houdt van de uitdagingen, de afwisselingen en het avontuur.

Lars Vermoolen

Senior online marketeer

Als online marketeer ziet Lars zich als creatieve, out of the box denker met een frisse blik die daarnaast heel analytisch is ingesteld. Een website in de top-3 van Google zetten is zijn doel, zodat hij op verjaardagen kan zeggen: “Jij hebt een nieuwe stofzuiger nodig? Kijk maar op Google, wedden dat je op mijn webshop terecht komt”.

Lars kenmerkt zich in de uitgebreide advertentie kennis die het internet te bieden heeft. Van AdWords, Google shopping tot Facebook, hij weet precies welke strategie bij onze klanten past.

Chyara van Ham

Operationeel directeur

Als je naar ons kantoor belt heb je grote kans haar aan de telefoon te krijgen. Chyara is een van de commerciële krachten van het bedrijf. Ze is communicatief sterk, klantgericht en beschikt over een goede dosis online marketing kennis.

Als General manager houdt ze ons team van vakidioten bij elkaar, zorgt ze voor een goede communicatie en een glimlach op je gezicht. Ze denkt graag met klanten mee om samen een strategie te bepalen. Door een website optimaal te laten functioneren helpt ze klanten om meer leads en uiteindelijk meer omzet te genereren.

Mike Dullemans

Online Marketeer

Na een studie commerciële economie is Mike als Online marketeer aan de slag gegaan en heeft inmiddels helemaal zijn draai gevonden in de wereld van online marketing. Met zijn roots in Nieuwkoop gebruikt hij graag zijn boerenverstand om mooie resultaten te behalen voor klanten.

Is Mike niet op kantoor, dan is hij waarschijnlijk met vrienden te vinden. Hij houdt ervan om sport te kijken, FIFA te spelen en in het weekend een biertje te drinken.

Jennifer van Rijn

Online marketeer

Na haar studie Communicatie is Jennifer zoekende geweest naar een toffe werkplek. Inmiddels zit Jennifer helemaal op haar plek tussen haar gezellige collega’s van IQ Leads. Als online marketeer pakt zij graag haar digitale pen om sites middels SEO hoger in Google te laten ranken en voor een originele social media campagne draait zij haar hand niet voor om.

Buiten het werk om trekt ze graag haar gekste outfit aan voor een gezellig avondje carnaval, slaat ze alle ballen uit het veld op de tennisbaan of gaat ze op zoek naar een tof kledingstuk om haar kledingkast mee uit te breiden.

Joep van der Linden

Lightspeed developer

Joep is als trainee begonnen en inmiddels een vaste kracht in ons team. Met een achtergrond in de design wereld weet hij ieder klant idee om te zetten naar een goed werkende Lightspeed Shop. De leukste projecten zijn voor hem de shops die helemaal opnieuw gebouwd en ingericht moeten worden, maar dat betekent niet dat hij aanpassingen in bestaande shops laat liggen.

Werken bij IQ Leads is voor Joep een thuiswedstrijd. Met een record van 3 minuten reistijd heeft hij nooit een excuus om te laat te komen.

Enver Altuntas

Senior online marketeer

Een analytische online marketeer die graag positieve resultaten haalt door de volledige online marketing spectrum toe te passen. Met een verleden als ZZP-er heeft Enver gelukkig de keuze gemaakt om aan de bureau-zijde te gaan werken. Hij versterkt ons team met goede strategieën en een frisse kijk op campagnes.

Als je aan hem vraag wat zijn grote droom is dan is dit zeker om een website de Twinkle top 100 in te helpen.

Athbi Mohammed

Front-end developer

Athbi heeft al aardig wat ervaring als front-end developer en past deze kennis dagelijks toe in WordPress. Het bouwen van templates, websites en het optimaliseren hiervan behoren tot zijn dagelijkse werkzaamheden. Door zijn kennis van Magento kan hij deze twee werelden ook goed combineren.

Naast het werken en programmeren is er weinig vrije tijd meer over. Als hij eindelijk tijd heeft om te ontspannen is hij nog niet weg van zijn beeldscherm, maar speelt hij het liefst een goede game.

Luca Bakker

Administratie

Vele handen maken licht werk, een cliché, maar we zijn wel heel blij dat Luca ons structureel helpt met de administratie. Naast haar studie communicatie in Den Haag maakt zij tijd vrij om ons te helpen met allerlei administratief werk.

In haar vrije tijd is ze te vinden met vrienden en familie, in de sportschool of bij de manege.