Heb jij online succes?

Vliegen de orders of contactaanvragen binnen? Heb jij dit jaar online veel succes gemaakt? Dan mag je jezelf in de handjes knijpen. Voor de meeste ondernemers is het nog steeds een strijd om online meer succes te boeken. Met 2018 alweer om de hoek is het noodzaak om de tijd die je hebt goed te investeren. Daarom geven wij jou een zetje in de goede richting.

De workshops hebben verschillende onderwerpen en zijn juist niet online te volgen. Wij geloven in een persoonlijk contact en daardoor is elke workshop uniek. Kennis delen, humor, vragen stellen en on the spot inzoomen op jouw website kan niet online, wij geloven dan ook in kennisoverdracht middels kleine groepen die met elkaar aan de slag gaan met Eric Bakker als host.

Online concurreren voor retail

maandag 27 november 2017 10:00

Klaar om de strijd met je concurrenten online aan te gaan? De winnaars van morgen zijn de retailers met een uitgekiende en structurele online marketingstrategie.

Lees meer

Aanvragen verhogen voor locaties

donderdag 30 november 2017 13:30

Jullie site wordt door twee groepen gebruikt. Enerzijds de partij die jullie wil inhuren, maar anderzijds de bezoeker van het evenement. Hoe zorg je dan dat je de juiste strategie inzet om aanvragen te verhogen?

Lees meer

Zoekmachine marketing voor de bouwsector

donderdag 7 december 2017 10:00

Traditioneel staat hoog in de bouwsector. Wat we altijd deden werkt vaak nog heel goed in de bouw, maar niet online. Wij gaan samen aan de slag om een goede start te maken voor 2018.

Lees meer

2018 wordt mijn online jaar!

dinsdag 19 december 2017 10:00

Deze workshop geeft jouw inzichten in wat er allemaal mogelijk is met online marketing. Van het krijgen van bezoekers, naar het converteren van bezoekers.

Lees meer