Heb jij online succes?

Vliegen de orders of contactaanvragen binnen? Heb jij dit jaar online veel succes gemaakt? Dan mag je jezelf in de handjes knijpen. Voor de meeste ondernemers is het nog steeds een strijd om online meer succes te boeken. Met 2018 alweer om de hoek is het noodzaak om de tijd die je hebt goed te investeren. Daarom geven wij jou een zetje in de goede richting.

De workshops hebben verschillende onderwerpen en zijn juist niet online te volgen. Wij geloven in een persoonlijk contact en daardoor is elke workshop uniek. Kennis delen, humor, vragen stellen en on the spot inzoomen op jouw website kan niet online, wij geloven dan ook in kennisoverdracht middels kleine groepen die met elkaar aan de slag gaan met Eric Bakker als host.
   
 

Wij zijn op dit moment druk bezig om nieuwe trainingen te plannen.

Heb je voorkeur voor een onderwerp of locatie? Geef het aan ons door zodat we er mee aan de slag kunnen!

En nu eindelijk echt resultaat met SEO

10:00

Heb jij ook een website, die je toen hebt voorzien van teksten, maar waar je eigenlijk sindsdien maar weinig aan hebt gedaan, omdat je niet weet waar je moet beginnen? Wij geven je een introductie in SEO, vertellen hoe jouw website functioneert en waar je aandacht aan kan geven om er meer uit te halen.

Lees meer

SEO Scan

Behaal jij maximale omzet met jouw website of webshop? Nieuwsgierig hoe goed jouw website scoort in de zoekmachine? Trek jij maximaal bezoekersverkeer aan, of laat jij potentiële klanten lopen? Zijn alle SEO elementen die leiden tot betere online resultaten geoptimaliseerd? Vraag hier jouw gratis SEO rapport aan (t.w.v. €250,-) en ontvang een document over hoe goed jouw website scoort op belangrijke SEO punten zoals: Content Zoekwoord focus Code Validation Responsiveness Crawl errors Website snelheid Linkprofiel Domein autoriteit Vul hier links het formulier in, ontvang van ons jouw SEO rapport en zie in een keer of je goed op weg bent, of dat er nog een […]

Lees meer