Heb jij online succes?

Vliegen de orders of contactaanvragen binnen? Heb jij dit jaar online veel succes gemaakt? Dan mag je jezelf in de handjes knijpen. Voor de meeste ondernemers is het nog steeds een strijd om online meer succes te boeken. Met 2018 alweer om de hoek is het noodzaak om de tijd die je hebt goed te investeren. Daarom geven wij jou een zetje in de goede richting.

De workshops hebben verschillende onderwerpen en zijn juist niet online te volgen. Wij geloven in een persoonlijk contact en daardoor is elke workshop uniek. Kennis delen, humor, vragen stellen en on the spot inzoomen op jouw website kan niet online, wij geloven dan ook in kennisoverdracht middels kleine groepen die met elkaar aan de slag gaan met Eric Bakker als host.

2018 wordt mijn online jaar!

dinsdag 19 december 2017 11:00

Deze workshop geeft jouw inzichten in wat er allemaal mogelijk is met online marketing. Van het krijgen van bezoekers, naar het converteren van bezoekers.

Lees meer
Zoekwoorden analyse

Masterclass zoekwoord analyse

dinsdag 16 januari 2018 10:00

Gebruik jij de juiste zoekwoorden? Heb je hier ook echt onderzoek naar gedaan of is het een aanname? Tijdens deze study class gaan we samen met jou aan de slag om een goed plan van aanpak te maken.

Lees meer
Studiegroep Analytics

Masterclass Google Analytics

donderdag 18 januari 2018 10:00

We weten allemaal dat Google Analytics bestaat, maar gebruik je het ook? Haal je er daadwerkelijk zinvolle gegevens uit en gebruik je dit bij het nemen van belangrijke beslissingen? Wij lopen stap voor stap door het systeem door in een kleine informele groep.

Lees meer

Masterclass adverteren

dinsdag 6 februari 2018 13:30

Deze workshop geeft jou inzicht in waarom AdWords en Facebook adverteren wel werkt of niet werkt. Een belangrijke reden waarom mensen niet beginnen met adverteren is de onzekerheid over de investering.

Lees meer

Masterclass content marketing

donderdag 8 februari 2018 10:00

72% van de marketeers geeft aan dat content marketing de meest effectieve SEO tactiek is geweest, maar hoe worden we met deze content vindbaar? Wil jij jouw klanten bereiken met de juiste boodschap op het juiste moment via het juiste kanaal? Dan is deze masterclass zeer geschikt voor jou.

Lees meer