Heb jij online succes?

Vliegen de orders of contactaanvragen binnen? Heb jij dit jaar online veel succes gemaakt? Dan mag je jezelf in de handjes knijpen. Voor de meeste ondernemers is het nog steeds een strijd om online meer succes te boeken. Met 2018 alweer om de hoek is het noodzaak om de tijd die je hebt goed te investeren. Daarom geven wij jou een zetje in de goede richting.

De workshops hebben verschillende onderwerpen en zijn juist niet online te volgen. Wij geloven in een persoonlijk contact en daardoor is elke workshop uniek. Kennis delen, humor, vragen stellen en on the spot inzoomen op jouw website kan niet online, wij geloven dan ook in kennisoverdracht middels kleine groepen die met elkaar aan de slag gaan met Eric Bakker als host.
   
 

Wij zijn op dit moment druk bezig om nieuwe trainingen te plannen.

Heb je voorkeur voor een onderwerp of locatie? Geef het aan ons door zodat we er mee aan de slag kunnen!

En nu eindelijk echt resultaat met SEO

10:00

Heb jij ook een website, die je toen hebt voorzien van teksten, maar waar je eigenlijk sindsdien maar weinig aan hebt gedaan, omdat je niet weet waar je moet beginnen? Wij geven je een introductie in SEO, vertellen hoe jouw website functioneert en waar je aandacht aan kan geven om er meer uit te halen.

Lees meer

SEO Scan

Ben jij benieuwd hoe jij scoort in Google en wat jij direct kan verbeteren? De SEO scan van IQ leads is het perfecte begin om je vindbaarheid online te verbeteren en hoger in zoekmachines als Google te komen. Met de uitslag van deze scan heb je meteen inzichten in je huidige scoren met betrekking tot zoekmachines. Daarnaast vind je in het rapport meer dan 20 handvatten waar je direct mee aan de slag kunt. “Wist je dat 90% van je potentiële klanten begint met zoeken in Google? Waar wacht je nog op en ontdek hoe jij je online vindbaarheid kan […]

Lees meer