Heb jij online succes?

Vliegen de orders of contactaanvragen binnen? Heb jij dit jaar online veel succes gemaakt? Dan mag je jezelf in de handjes knijpen. Voor de meeste ondernemers is het nog steeds een strijd om online meer succes te boeken. Met 2018 alweer om de hoek is het noodzaak om de tijd die je hebt goed te investeren. Daarom geven wij jou een zetje in de goede richting.

De workshops hebben verschillende onderwerpen en zijn juist niet online te volgen. Wij geloven in een persoonlijk contact en daardoor is elke workshop uniek. Kennis delen, humor, vragen stellen en on the spot inzoomen op jouw website kan niet online, wij geloven dan ook in kennisoverdracht middels kleine groepen die met elkaar aan de slag gaan met Eric Bakker als host.

Workshop: starten met SEO

dinsdag 24 oktober 2017 10:00

Heb jij ook een website, die je toen hebt voorzien van teksten, maar waar je eigenlijk sindsdien maar weinig aan hebt gedaan, omdat je niet weet waar je moet beginnen? Wij geven je een introductie in SEO, vertellen hoe jouw website functioneert en waar je aandacht aan kan geven om er meer uit te halen.

Lees meer

Workshop content marketing

woensdag 1 november 2017 10:00

72% van de marketeers geeft aan dat content marketing de meest effectieve SEO tactiek is geweest, maar hoe worden we met deze content vindbaar? Wil jij jouw klanten bereiken met de juiste boodschap op het juiste moment via het juiste kanaal? Dan is deze workshop zeer geschikt voor jou.

Lees meer

Workshop website verbeteren

dinsdag 7 november 2017 13:30

Volg de workshop en krijg nieuwe inzichten over je huidige plan van aanpak. Met deze inzichten kun je jouw website dus verbeteren om zo jou producten en of diensten te laten aansluiten bij jouw doelgroep.

Lees meer

Masterclass: site verbeteren

dinsdag 14 november 2017 13:30

Deze masterclass is gemaakt voor die ondernemer die inziet dat zijn/haar website/shop toe is aan verbetering. ‘Kan ik deze site nog weer verbeteren of kan ik beter overstappen op een nieuwe omgeving met een fris design?’.

Lees meer