Word de meester in SEO

10:00

Een SEO workshop boordevol met direct bruikbare tips.

Vliegen de orders of contactaanvragen binnen? Heb jij dit jaar online veel succes gemaakt? Dan mag je jezelf in de handjes knijpen. Voor de meeste ondernemers is het nog steeds een strijd om online meer succes te boeken. Om 2018 succesvol te maken is hét noodzaak om de tijd die je hebt goed te investeren. Daarom geven wij jou een zetje in de goede richting.

De Gratis Online Marketing Workshop is juist niet online te volgen. Wij geloven in persoonlijk contact en daardoor is elke workshop bij ons uniek. Kennis delen, humor, vragen stellen en on the spot inzoomen op jouw website kan niet online, wij geloven dan ook in kennisoverdracht middels kleine groepen die met elkaar aan de slag gaan met SEO expert  Eric Bakker als host.

Heb jij ook een website of webshop? Heb je die voorzien van een basis met teksten, maar weet je niet hoe je nu verder moet? Volg dan deze workshop waarin wij jou eenvoudig laten zien hoe jouw website functioneert, waar je aandacht aan kan geven om er meer uit te halen. Misschien heb jij je website na deze training wel bovenaan in Google staan en zoals de prof die jij bent, straalt de professionaliteit ook van jou website af.

Hoe werkt Google precies en hoe zet ik nu de voor mij geschikte zoekwoorden in! Deze workshop is ideaal voor winkeliers, MKB’ers, ondernemers, site-eigenaren, marketeers en medewerkers marketing & communicatie die met hun website gevonden willen worden in Google.

Wat komt er aan bod:

  • Hoe werkt SEO?
  • Het geheim van de zoekwoorden
  • Het uitvoeren van concurrentie analyses
  • Zoekwoorden inzetten in je content

De workshop vindt plaats van 10:00 uur tot 12:30 uur.

Schrijf je nu in voor deze GRATIS training bij IQ Leads op een datum naar keuze.

Training

Gratis
Europalaan 16, Aphen aan den Rijn
10:00

Workshop: starten met SEO

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.