IQ Leads Partnerprogramma
Samen komen we tot grote hoogtes!

Het geheel is meer dan de som der delen, dat is het uitgangspunt van het IQ Leads partnerprogramma. Samen als partners onze prospects en klanten een volledigere (online) propositie kunnen aanbieden. IQ Leads probeert samen met haar partners een expertise netwerk op te bouwen waarmee we samen klanten kunnen ondersteunen op alle vakgebieden voor een scherpe prijs.

Waarom een partnership beginnen?

Jij kent de kwaliteiten van jouw organisatie en dienstverlening door en door, maar soms willen jouw prospects of klanten net dat extra’s hebben wat niet in jouw portfolio zit.

Als professionele organisatie wil jij hen zoveel mogelijk een totaalpakket aan kunnen bieden. Enerzijds als service, zodat zij al hun diensten bij één leverancier kunnen afnemen en anderzijds zodat jij dan minder te duchten hebt van concurrentie. Als dienstverlenende organisaties hebben wij hier allemaal weleens mee te maken.

Hoe los je zo een klantvraag op?

Op dat moment kan je twee dingen doen:

  1. Je kan datgene wat de klant vraagt – maar wat jij nog niet kan leveren – proberen op te nemen in je dienstenportfolio. Maar dit kost tijd en daarmee onvermijdelijke kosten die zich (nog) niet direct laten terugbetalen.
  2. Een andere mogelijkheid is de benodigde expertise af te nemen bij een partner waarvan je zeker weet dat die kwaliteit levert en ook nog eens tegen scherpe tarieven.

Samenwerkingsverband

Als partner promoot je de ander daar waar mogelijk en stel je de oplossing van partner(s) voor wanneer de situatie daarom vraagt. Hierbij is het de bedoeling dat zowel de klant alsmede de partners er beter van worden. Dit betekent het hanteren van gunstige tarieven naar elkaar toe, het verdelen van de provisies of marges daar waar mogelijk, het doorspelen van leads en het leveren van excellente service naar de prospects en klanten van een andere partner toe. Tot slot biedt het partnership de ruimte om gezamenlijk offertetrajecten in te gaan of aanwezig te zijn bij beurzen en evenementen.

Aanmelden partnerprogramma

Vind jij ook dat een partnership moet zorgen voor synergie, waar zowel de klant als de partners beter van moeten worden? Denk jij dat jouw organisatie, dienstverlening of product(en) een toevoeging kan zijn op onze online marketing dienstverlening of andersom? Meld je dan aan voor ons partnerprogramma via onderstaande button. Wij gaan dan graag met je om tafel, om te zien waar de mogelijkheden liggen om samen een nog completere dienstverlening te kunnen leveren.

Wij zien jouw aanmelding graag tegemoet. Mocht je alsnog vragen hebben kan je uiteraard altijd contact met ons opnemen.