NBC congrescentrum
Online en offline business aan elkaar koppelen

NBC “the place to do business”, luidt de slogan van het NBC. Het NBC Congrescentrum bevindt zich in Nieuwegein en biedt organisaties de mogelijkheid om congressen, vergaderingen, trainingen, examens, beurzen, borrels, seminars en feesten te organiseren. Met enorm veel grote zalen en kleine zalen kunnen ze groepen ontvangen van 10 tot 6.000 man.

De wens van het NBC is natuurlijk om al die zalen constant gevuld te krijgen. Daar schakelde het NBC onze hulp voor in. Naast een gloednieuwe WordPress website wilde zij hun klanten ook de mogelijkheid geven om online een zaal te boeken voor een bijeenkomst. IQ Leads kreeg de opdracht een unieke offerte configurator te bouwen in een custom CMS.

Werkzaamheden

De oude website was verouderd: niet responsive en niet van deze tijd. Hierdoor converteerde de website slecht en had het NBC moeite om hun ruimtes te vullen. Wij gingen direct voor het NBC aan het werk en bouwde een state of the art website met aparte configurator.

Wanneer je online een ruimte zoekt voor een congres of evenement moet de website natuurlijk precies de sfeer uitademen die de locatie ook heeft. Voor NBC maakte wij een website met offerte configurator die niet alleen sfeer ademt, maar ook nog eens super goed converteert.

De Offerte generator

De prijsmodule van het NBC congrescentrum was uniek. Hierdoor had het NBC een unieke offertemodule nodig. Een belangrijke voorwaarde voor deze module is dat het dient als een offertegenerator: als mensen de prijs hebben aangevraagd, dan kunnen zij met het document dat zij ontvangen naar het NBC en hun reservering compleet maken. Er komen dan geen extra kosten bij. Mensen vullen in welk soort evenement zij willen organiseren, hoe veel mensen zij verwachten en op welke datum het evenement plaatsvindt. Aan de hand daarvan kunnen zij arrangementen kiezen en extra opties toevoegen, zoals audiovisuele middelen en catering. Als bezoekers hun gegevens invullen, ontvangen zij een PDF-document met een prijsoverzicht via e-mail.

De wens van het NBC is natuurlijk om al die zalen constant gevuld te krijgen. Daar schakelde het NBC onze hulp voor in. Naast een gloednieuwe WordPress website wilde zij hun klanten ook de mogelijkheid geven om online een zaal te boeken voor een bijeenkomst. IQ Leads kreeg de opdracht een unieke offerte configurator te bouwen in een custom systeem.