Nunchaku shop

Als je aan nunchaku’s denkt, denk dan aan Bruce Lee die in zijn actiefilms deze vechtstokjes gebruikt om de bad guys van zich af te slaan. Hoewel nunchaku’s vechtwapens zijn, is het inmiddels officieel erkende sport; nunchaku-do. Nunchaku shop verkoopt voor deze sport officiële wedstrijd nunchaku’s.

Nunchaku shop deed eerst aan zoekmachine adverteren, maar na loop van tijd stak Google hier een stokje voor. Google ziet de nunchaku als een wapen en met wapens mag niet geadverteerd worden. Nanchuku shop moest toen op zoek naar een andere manier om hun nunchaku’s aan de man te brengen, want hun verkopen bleven uit. IQ Leads als SEOshop partner adviseerde Nunchaku shop om zoekmachine optimalisatie te doen, omdat dit niet tegen de regels is van Google.

Werkzaamheden

Voordat IQ Leads de website ging optimaliseren werd deze eerst geanalyseerd. Hieruit kwamen een aantal dingen naar voren. De pagina’s waren niet goed ingericht op de juiste zoekwoorden, er was nauwelijks content en de website had nog geen autoriteit opgebouwd.

Wij schreven in samenwerking met de klant teksten voor de belangrijkste zoekwoorden en voegden deze toe aan de pagina’s. We konden tegelijk de huidige webpagina’s technisch optimaliseren en daarna hadden door middel van linkbuilding en het linkprofiel sterk uitgebreid.

Toegepaste best practices

  • Relevante content toevoegen aan de pagina’s
  • Linkbuilding voor het verhogen van de autoriteit
  • Focus op de best rankende pagina’s voor het beste resultaat