Website niet gevonden

In 2013 kwam Zwatra Transport uit Delft in aanraking met IQ Leads. Zwatra had een verouderde website en als zij zochten op diensten die zij aanbieden, zoals: zwaar transport, exceptioneel transport en industriële verhuizingen werden zij niet (goed) gevonden. Deze zoekwoorden kwamen niet voor op de eerste pagina’s van de zoekmachines.

speciaal-vervoer

Logo-Zwatra-Transport 

Werkzaamheden

IQ Leads ging met Zwatra Transport om de tafel zitten om een plan de campagne op te stellen. Hier kwam uit dat een zoekwoordenonderzoek gedaan moest worden en dat er een nieuwe WordPress website gebouwd ging worden. Er werd voor WordPress gekozen, omdat deze websites o.a. zoekmachine vriendelijk en gebruiksvriendelijk zijn.

Vervolgens werd er een zoekwoorden onderzoek gedaan om te kijken waar de mensen op zoeken. Zo kon de website worden ingericht om goed gevonden te worden. Tijdens de bouw van de WordPress website gingen de online marketeers ook direct aan de slag met het schrijven van teksten voor de transport gerelateerde zoekwoorden. Zo werden er onder andere teksten geschreven voor de zoekwoorden: Zwaar transport, exceptioneel transport, industriële verhuizingen, speciaal vervoer en transport begeleiding.

grafiek

Het resultaat

Nadat de vernieuwde website online was gezet ging de het organisch zoekverkeer met stappen vooruit. Het organisch bezoek verkeer steeg van 141 bezoekers per maand naar ruim 700 bezoekers en er werden diverse top noteringen gemaakt in de zoekmachines met diverse zoekwoorden.

bart Hoog in de zoekmachines komen?
Ik vertel je er alles over.