Samen optimaliseren op SEO Friday!

Heb jij vragen over het beheer van je website of wil je graag (kleine) aanpassingen doen? Tijdens SEO Friday gaan wij kosteloos voor je aan de slag en zorgen we ervoor dat je weer helemaal up-to-date bent!

Bij IQ Leads doen we graag iets extra voor onze klanten. Daarom organiseren we elk kwartaal een SEO Friday. Tijdens deze middag zijn al onze klanten welkom om samen te kijken naar hun website, kleine aanpassingen te doen en/of eens te sparren over de online marketing strategie van hun bedrijf. Ook kunnen we samen eens in de online marketing rapportage duiken en zo kijken waar voor jou extra winst te behalen valt.

Samen optimaliseren op SEO Friday? Schrijf je dan nu in!

Voor wie?

Onze SEO Friday is bedoeld voor al onze klanten. Of het nu gaat om een uitgebreide webshop in drie verschillende talen of een kleine leadgeneratie website, uiteindelijk willen al onze klanten online scoren met een goed verzorgd online visitekaartje. En daar helpen we ze natuurlijk graag bij.

Zo kun je alle vragen die je hebt aan onze marketeers stellen of samen problemen oplossen die je tegenkomt op je website of webshop. Uiteraard wordt er ook gezorgd voor een heerlijk bakje koffie en kun je na afloop aanschuiven voor een borrel inclusief versnapering.

Met SEO Friday krijg je dus antwoord op al je vragen, lossen we problemen op jouw shop op en kun je na afloop nog even gezellig blijven plakken tijdens onze vrijmibo.

Meld je aan voor SEO Friday

collage full service internetbureau

Onze diensten

leadgeneratie-klein
Online leadgeneratie
conversie-optimalisatie-klein
Conversie optimalisatie

Creative-ad1

Onderwerpen

Tijdens SEO Friday schuif je aan bij je eigen klantmanager, een developer of een specialist op het gebied van Magento, SEO en of SEA en kunnen we samen kijken naar de voor jou interessante onderwerpen. Dat kan betekenen dat we samen gaan nadenken over een geavanceerde functie op je website, maar dat kan ook betekenen dat we een afbeelding veranderen, een pagina een andere naam kunnen geven of pagina onder een andere plek in het menu kunnen gaan hangen.

Ook is het natuurlijk mogelijk om samen te kijken naar alle andere aspecten van online marketing. Welke mogelijkheden biedt Search Engine Advertising (SEA) voor jou? Is het interessant om voor jouw bedrijf een social media strategie toe te gaan passen? Welke mogelijkheden biedt e-mailmarketing voor jou? Kortom, SEO Friday is dé ideale gelegenheid om aan de slag te gaan met de jouw optimalisatie proces!

SEO Friday in het kort

  • Stel al je vragen aan een ontwikkelaar en/of marketeer
  • Bespreek nieuwe ideeën met je klantmanager
  • Bekijk waar kansen liggen om meer bezoekers en klanten aan te trekken
  • Duik samen eens in Google Analytics
  • Leer de gezichten kennen achter IQ Leads

Uiteraard is de SEO Friday gratis voor onze klanten, zodat we samen kunnen werken aan jouw uiteindelijk doel: een goed scorende website of webshop.

SEO Friday dagen:

  • 17 maart 2017
  • 16 juni 2017
  • 22 september 2017
  • 15 december 2017