Kies hier jouw SEO pakket

Bekijk hieronder onze verschillende SEO pakketten, zorgvuldig samengesteld tot een passende oplossing voor iedere SEOshop webwinkel. Sluit je aan bij een grote groep tevreden SEOshop gebruikers en laat ons jouw verwachten overtreffen. Wij vertalen jouw wensen naar realistische doelstellingen, bestuderen het zoekgedrag van jouw doelgroep, analyseren de concurrenten en vinden zo jouw kansen in de markt voor het genereren van meer websitebezoekers, leads en uiteindelijk klanten.

SEOshop SEO pakketten - LTSPlogo

SEOshop Partner

IQ Leads is jouw aangewezen SEOshop Partner. Als klant van IQ Leads profiteer jij van onze uitgebreide online marketing kennis en jarenlange ervaring met het SEOshop platform. Van development tot SEO, en van SEA tot conversieoptimalisatie, wij onderzoeken waar jouw kansen liggen en vertalen dit naar een realistische strategie waarmee wij het maximale uit jouw SEOshop webwinkel halen. 

SEOshop SEO pakketten - SEOlogo

Scoren in Google

Wij nemen jouw SEO werkzaamheden (deels) uit handen en gaan jouw webshop maandelijks optimaliseren. Hierdoor ben jij verzekerd van een stijgende positie in Google. Wij verzorgen voor jou onder meer de on- & off-page SEO, content creatie, linkbuilding en de zoekwoorden- & conversie-optimalisaties. Hiermee vergroten wij je online zichtbaarheid en het succes van je shop.

SEOshop SEO pakketten - EURlogo

Een vast bedrag

Wie bieden jou groeimogelijkheden voor een vast bedrag per maand. Geen verassingen of verborgen kosten, maar een heldere service, afgestemd op jouw webshop. Ervaar onze persoonlijke dienstverlening in de vorm van jouw eigen aangewezen klantmanager en vooraf opgestelde online-marketingstrategie. Ga effectiever om met je marketingbudget en beschikbare tijd, en kies voor SEO via IQ Leads.

Met 'Nunchaku' op #1 in Google

IQ Leads realiseerde voor Nunchakushop.com in 7 maanden tijd diverse nummer #1 noteringen in zoekmachine Google. Het resultaat? 47% meer organische bezoekers!

Met SEOshop optimaal gevonden
worden in Google

Hoe fijn zou het zijn als jij je niet druk hoeft te maken over het aantrekken van nieuwe bezoekers naar je webshop? Dat je zorgeloos achterover kunt hangen zonder dat jij je bezig moet houden met zaken als SEO, online zichtbaarheid, conversieoptimalisatie, bounce rates en dergelijke? Dat jij kostbare tijd overhoudt die je kan besteden aan andere cruciale elementen van je SEOshop webwinkel zoals inkoop, verkoop, klantenservice en assortimentsoptimalisatie? Klinkt dat als muziek in je oren? Dan hebben wij goed nieuws. Met onze nieuwe SEO-pakketten, exclusief samengesteld voor SEOshoppers, maken wij dit voor jou mogelijk!

 

SEOshop SEO pakketten showcase

 

SEO Audit

Succesvol online ondernemen
begint bij IQ Leads

Al jarenlang ontzorgen wij SEOshop eigenaren door het uit handen nemen en uitvoeren van hun online marketingstrategie. Gewapend met onze uitgebreide SEO-expertise en beproefde werkwijze bedienen wij een grote groep tevreden klanten. Wij kijken dan ook terug op een proven trackrecord en meerdere success story’s.

Gestuurd door onze online marketingkennis en getoetst op onze jarenlange SEOshop ervaring hebben wij unieke SEO-pakketten samengesteld. Hiermee hebben wij voor iedere ondernemer – ongeacht of je nu een beginnende webwinkelier bent, of al jarenlang een webshop hebt – een passende oplossing.

grafiek

IQ Leads jouw SEOshop partner

Met onze SEO-pakketten bieden wij jou extra zekerheid en vertrouwen in het behalen van jouw online doelstellingen. Onze ervaren consultants zetten jouw zoekmachine-marketingstrategie op en voeren de werkzaamheden voor je uit. Zij zorgen ervoor dat jij je met een gerust hart kunt focussen op je corebusiness: het realiseren van meer verkopen en bedienen van je klanten.

Met onze SEO-pakketten ga jij online verder groeien, verstevig jij je positie in de markt, ga je de concurrentie aan gaan en duwen wij je webshop naar grotere hoogten. Met onze hulp wordt jouw online zichtbaarheid groter, wat uiteindelijk resulteert in meer direct verkeer, meer klanten en meer inkomsten.

 

SEOshop SEO pakketten - analytics
Website SEO pakketten - logo
Website SEO pakketten - logo
Website SEO pakketten - logo
Website SEO pakketten - logo