SeoShop
Supersnel beginnen met verkopen

SEOshop biedt standaard templates aan, waarmee je snel je eigen webshop kunt lanceren. Om je te onderscheiden kan je kiezen voor een template van IQ Leads. Wij bouwen unieke SEOshop websites. Een SEOshop door IQ Leads is een website die volledig aansluit bij jouw huisstijl en wensen. Hierdoor weet je zeker dat jij uniek bent op de markt. Voeg daar onze SEO en SEA specialisatie aan toe, en je bent verzekerd van een succesvolle SEOshop die gevonden wordt en converteert.

Jouw SEOshop webshop starten

Full service internetbureau IQ Leads installeert in no-time voor jou een SEOshop-webshop. Er zijn diverse gratis templates waarmee je jouw producten aan de man kunt brengen. Deze templates zijn in de basis geoptimaliseerd voor SEO. Je webshop wordt gehost op supersnelle Lightspeed servers die volledig geoptimaliseerd zijn voor zoekmachines en bij het pakket zitten tools waarmee je al jouw SEO-inspanningen kunt meten en optimaliseren.

 

 

SEO proof template IQ Leads

Maar er is meer. Je kunt ook kiezen voor ons eigen SEOshop template, die wij speciaal voor een goede vindbaarheid hebben ontworpen. Wij zetten in no-time een template voor je in elkaar die voldoet aan alle wensen en eisen. Daarnaast kunnen wij ook ondersteuning bieden in het promoten van je shop met onze online marketingdiensten. Ga vandaag nog in gesprek met onze SEOshop-specialisten om te zien hoe wij je kunnen helpen om online je product in de markt te zetten.

Online producten verkopen? Wij bouwen converterende SEOshops
Start deze week nog met verkopen!

SEOshop
zoekmachine optimalisatie

IQ Leads heeft een unieke positie op de markt door SEOshop en zoekmachine optimalisatie samen te voegen in één dienst. Naar eigen zeggen doen wij dat best goed! Wij verzorgen voor meerdere SEOshop-eigenaren zoekmachine optimalisatie en boeken voor al deze webshops goede resultaten. Zo hebben wij voor nunchakushop.com het zoekwoord nunchaku op nummer één gekregen en de eigenaar van 123ledspots zegt het volgende over onze werkzaamheden:

Altijd als er een Google update was zag ik mijn positie in Google zakken, sinds ik klant ben bij IQ Leads heb ik hier bij de laatste updates niets meer van gemerkt

123ledspots is nu alweer drie jaar klant en de positie van het zoekwoord ledspots in Google? Nummer één natuurlijk! Speciaal voor SEOshop-webshops hebben wij diverse SEOshop optimalisatiepakketten.

123ledspots

grafiek

horecavoordeelonline

SEOShop
Alle voordelen op een rij

SEOshop is een goed platform dat aan alle eisen van een webshop voldoet en kent de volgende voordelen:

 • Razendsnelle hosting: Je hosting wordt door Lightspeed verzorgd en zij plaatsen al haar webshops op snelle servers
 • Analytics tools: SEOshop heeft een eigen statistieken programma waar je bezoekers, orders en omzet kunt bekijken
 • Super gebruiksvriendelijk: Het CMS dat achter de website hangt is duidelijk en overzichtelijk
 • Minimale technische kennis vereist: Voor het invoeren van producten en categoriepagina´s heb je geen uitgebreide technische kennis nodig
 • Mogelijkheden tot een Facebook webshop en mobiele versies: Breid je webshop uit naar je Facebook-pagina.
 • Uniek maatwerk mogelijk: Speciale wensen? Er is van alles mogelijk met SEOshop
 • Snel starten met je webshop: Breng vandaag nog producten aan de man met je eigen SEOshop
De nunchaku is terug van weggeweest Nunchakushop

IQ Leads
Waarom SEOShop door IQ Leads

Naast de specialisten om jouw op maat gemaakte SEOshop te bouwen, heeft IQ Leads ook een team gecertificeerde online marketeers in dienst. Zij zorgen ervoor dat je webshop geoptimaliseerd in de markt gezet wordt, om uiteindelijk zo hoog mogelijk in de zoekmachines te komen. Hierdoor zal je via de organische zoekresultaten veel verkeer op de website krijgen en uiteindelijk ook meer verkopen realiseren. Voordelen van een SEOshop bij IQ Leads:

 • Google Proof: Optimaal gevonden worden dankzij onze SEO-kennis en ervaring
 • Maatwerk: Unieke en op maat gemaakte SEOshop
 • Hoge conversies: Conversieoptimalisatie voor meer verkopen
 • Standvast op nummer één: Resistent tegen Google updates
 • Alles is mogelijk: Duizenden extensies en koppelingen beschikbaar 

buffetenzo

bart Jouw SEOshop webshop hoog in Google?
Neem dan contact met ons op!