Sharpspring automation
Betaalbare leadnurtering

Met de automation software van SharpSpring wordt sales echt een eitje. SharpSpring biedt je alle functionaliteit die je altijd al hebt willen hebben in een salesplatform. Met SharpSpring zijn de mogelijkheden eindeloos, in een handomdraai creëer je: e-mails gebaseerd op gedrag, dynamische formulieren en converterende landingspagina’s. Door de recent geïmplementeerde CMS omgeving hoef je geen websitebouwer te zijn om een blog omgeving te maken en met de geavanceerde SharpSpring analytics functie mis je niets meer van wat er op je website gebeurd. Wat SharpSpring echt uniek maakt is de mogelijkheden om calls te tracken en de visitor id, die automatisch personen probeert te koppelen aan website bezoekers. Ook als zij nog geen informatie hebben achtergelaten.

Workflows

SharpSpring maakt het mogelijk om workflows te koppelen aan de stap in het aankoopproces waar jouw potentiële bezoeker zich bevindt. Hierdoor ontstaan er vanzelf relevante contactmomenten en worden koude leads bijna vanzelf geconverteerd naar warme leads. Warme leads die klaar zijn om gebeld te worden. Want zeg nou zelf, niemand houdt toch van cold calling?

Leadscoring

Wanneer een bezoeker op je website komt wil je natuurlijk dat hij of zij bepaalde stappen onderneemt. Zo kun je als doel hebben dat je bezoeker whitepapers downloadt, e-books of misschien wil je wel dat hij of zij bepaalde pagina’s bekijkt. Wat het ook is, met SharpSpring kun je een bepaalde score aan deze doelen hangen. Vervolgens kun je op basis van deze scores besluiten of een lead interessant genoeg is.

Automatisch van koude naar warme leads Prospects onderwijzen

E-mail automation

Van het bouwen van een e-mail tot het automatiseren van een hele e-mailcampagne. Eigenlijk is alles mogelijk zonder echt technische kennis. Met de WYSIWYG editor maak je binnen een mum van tijd de mooiste campagnes. Deze knoop je vervolgens aan elkaar via een slimme workflow functionaliteit. De uitdaging zit met SharpSpring niet in het leren van de nodige technische knowhow zoals bij andere marketing automation pakketten, maar in het behalen van succes met effectieve e-mails en behulpzame geautomatiseerde workflows. Gelukkig kun je daar vanaf dag één direct mee starten.

feature_behavioral_based_email_automation1

grafiek

feature_forms_final

Gepersonaliseerde landingspagina's en formulieren

Wanneer een potentiële klant in jouw workflows belandt wil je natuurlijk naarmate hij meer gratis content aanvraagt meer informatie van hem hebben. Op die manier raak je eigenlijk automatisch bekend met deze prospect en kun je de mails die verder in de salesfunnel liggen beter personaliseren. SharpSpring maakt dit mogelijk door de unieke manier waarop SharpSpring het mogelijk maakt om gepersonaliseerde landingspagina’s en formulieren te maken. Op die manier hoef jij door SharpSpring nooit meer een klant te bellen zonder dat jij in ieder geval zijn budget, interesse en functie weet. Dat maakt sales toch een stuk leuker?

SharpSpring Marketing automation Automatisch van koude leads naar warme leads
Vul het bovenstaande formulier in en bekijk hoe wij SharpSpring inzetten

Waarom IQ Leads en
SharpSpring?

IQ Leads is officieel reseller van SharpSpring. Deze status kunnen wij alleen behouden door bereikte resultaten en tevreden klanten. Wij weten daardoor als geen ander hoe wij succesvolle SharpSpring campagnes moeten implementeren en optimaliseren voor het grootste leadgeneratie potentieel. Doordat wij een full service marketingbureau zijn met een toonaangevende developer afdeling is geen vraagstuk ons te gek.

SharpSpring Automation
Van inrichting tot begeleiding

Lang niet iedere onderneming heeft mensen in dienst met kennis van websiteontwikkeling. Onze organisatie bevat daarentegen een grote developmentafdeling met developers die gespecialiseerd zijn in back-end en front-end. Samen met jou realiseren wij de implementatie van SharpSpring in jouw website.

Onze development afdeling heeft expertise en ervaring met de meest gebruikte CMS-en, waaronder: Magento, WordPress, SEOshop en Woocommerce. SharpSpring implementen in een ander CMS? Ook dat is geen enkel probleem.  Dag na dag staan onze developers voor nieuwe uitdagingen en vraagstukken. Niets is hun teveel.

features-img-blog-designs-1

feature_analytics_final

Wij voeren uit en optimaliseren

Naast een uitgebreide developmentafdeling hebben wij ook een groot aantal online marketeers in dienst, sommige gespecialiseerd in SEA, andere in SEO en andere met name in SharpSpring. Bij IQ Leads werk je samen met een persoonlijke klantmanager die proactief met jou meedenkt en alles van je bedrijf weet.

Naast SharpSpring Reseller zijn wij ook Google Partner, wij behoren dus tot de selecte groep Google Partners in Nederland . De badge verzekert klanten dat wij gecertificeerd zijn en de expertise in huis hebben om door middel van Google gerelateerde diensten de online zorgen uit handen te nemen van onze klanten. Totale online ontzorging noemen wij dat. Hierbij kun je denken aan diensten zoals: Google Shopping, Google Adwords, Google Analytics, en Google Tag Manager.

eric Meer SharpSpring?
Neem dan eens contact met ons op!