Jouw unieke restaurant
Vertaald naar online menukaart

Jouw restaurant is uniek, maar straalt je website dat ook uit? Met veel zorg en aandacht garandeer je je gasten de ervaring die ze verdienen.

Je website is het smakelijke uithangbord voor jouw restaurant en verdient net zoveel aandacht en toewijding als de eetgelegenheid waarin jij je gasten ontvangt. Jij gaat iedere avond voor 100% procent tevredenheid.

Diezelfde drive hebben wij bij het bouwen van jouw nieuwe website. Een website die net zo bijzonder is als jouw locatie en goed gevonden wordt in Google. Kortom: de online menukaart van jouw restaurant.

Bouw

Aan de hand van drie designs bouwen wij de smakelijke online ervaring die jouw restaurant verdient, inclusief reserveringsmodule en geïntegreerde menukaart.

Vindbaar

Eenmaal online zorgen wij ervoor dat gasten de weg naar je website net zo goed weten te vinden als naar je restaurant. Zowel lokaal als nationaal.

Ontvang

Een online ervaring waar je gasten van zullen smullen en die perfect aansluit bij de sfeer van jouw restaurant.

Klaar voor Pasen?

Pasen komt er weer aan. De tijd om jezelf als restauranteigenaar in de kijker te spelen. Richting Pasen zijn er honderden mensen op zoek naar de ideale plek om uit eten te gaan. Wil je dat ze voor jou kiezen? Zorg dan voor een uitnodigende website met een van onze aansprekende designs.

Ben je de lokale kwalitaria? Ga dan voor ons “Stoere Burgers” design. Heb je een iets meer culinaire of internationale menukaart? Dan is ons Florentina design de beste keuze. Zit jouw restaurant iedere zondag vol met voetbalkijkers? Dan ben jij hét eetcafé dat kiest voor het McIntyres design.

Alle voordelen op een rij

  • Altijd online: wij doen het onderhoud voor je, dus kun je rekenen op een website die altijd online is
  • Goed lokaal gevonden: wij bouwen websites waar zoekmachines blij van worden
  • Binnen één week online: snel online zodat jij je kunt focussen op waar je goed in bent
  • Een vaste prijs: geen langdurige contracten, voor €347,- is de website van jou
  • Eenvoudig aan te passen: de SmakeliQ designs zijn gemakkelijk aan te passen zonder technische kennis
Voor slechts €347,- STOERE BURGERS

Stoere Burgers

Dit design kenmerkt zich door zijn tamelijke eenvoud en smakelijke kleuren. Door zijn eenvoud is dit design heel geschikt voor de kwalitaria die zijn online bezoeker net iets meer wilt bieden.

Doordat dit design in de basis ontworpen is met de grote zoekmachines in het achterhoofd kun je vette online bezoekersaantallen verwachten.

Een volledige online ervaring bieden is tegenwoordig steeds belangrijker, mensen zoeken rond op het internet en kiezen dan pas hun favoriete restaurant. Om die volledige ervaring te kunnen garanderen komt ‘Stoere Burgers’  met een geïntegreerde menukaart, de mogelijkheid om recensies achter te laten en een reserveringsmodule. Alles om ervoor te zorgen dat jouw website bezoekers gasten worden.

Live demo

stoere-burgers-responsive

Voor slechts €347,- FLORENTINA

florentina-responsive

Florentina

Florentina is de juiste keuze voor het restaurant met een hoog culinaire uitstraling. Het rustige en minimalistische design zorgt ervoor dat de foto’s van uw restaurant en gerechten perfect tot hun recht komen. Florentina past perfect bij restaurants met een internationale keuken, zoals: Argentijns, Japans en Italiaans.

Naast de sfeervolle beleving komt dit design met een aantal handigheden. Zo kunnen gasten zonder moeite een tafel reserveren in jouw culinaire eetgelegenheid, het menu online bekijken en na de culinaire reis door jouw keuken een recensie achterlaten. Dit alles om ervoor te zorgen dat jouw website aansluit bij de verwachtingen van jouw potentiële gasten.

Met Florentina proeven gasten de sfeer van jouw restaurant.

Live demo
Voor slechts €347,- McIntyres

McIntyres

Ben jij de eigenaar van een klein sfeervol eetcafé, dan is McIntyres het design waar je naar op zoek bent. Het design is geïnspireerd door de sfeer die je alleen nog in oude bruine kroegen terugvindt. McIntyres combineert rustieke elementen met moderne functionaliteiten.

Een eerste indruk kun je maar een keer achterlaten, met het McIntyres design weet je zeker dat deze goed is. Door recensies en reviews te tonen op de homepage worden mogelijke twijfels bij bezoekers weggenomen en neemt de kans aanzienlijk toe dat zij uiteindelijk bij jou komen eten.

McIntyres is in de basis geoptimaliseerd voor lokale vindbaarheid, zo is de website net zo goed bereikbaar als jouw eetcafé of restaurant.

Live demo

mcintyres-responsive

Neem vrijblijvend contact op. Meer weten over onze restaurant designs?

Evenementen website