Traineeprogramma
In 6 maanden online marketing professional

Ben jij op zoek naar een online marketeer die beschikt over de juiste kennis, maar tegelijkertijd voordelig en risicoloos voor jouw organisatie in te zetten is? Meld jouw bedrijf dan aan voor het Traineeprogramma Online Marketing voor werkgevers.

Het beste van twee werelden

IQ Leads verzorgt voor een geselecteerde groep afgestudeerde HBO’ers en WO’ers het traineeship online marketing. Gedurende dit zes maanden durende intensieve traineeprogramma leren de trainees alle ins en outs op het gebied van online marketing. Het bijzondere aan ons traineeship online marketing is de combinatie tussen theorie en praktijk. De trainees zullen namelijk al vroeg in het programma hun opgedane specialistische kennis inzetten op locatie bij opdrachtgevers.

Online Marketeer worden?

Hier profiteren niet alleen onze trainees van, maar ook de deelnemende werkgevers omdat zij tegen zeer lage kosten de beschikking hebben over een volwaardige junior online marketeer.

Wil jij ook profiteren van de voordelen van ons traineeprogramma online marketing en voordelig een volwaardige junior marketeer inzetten binnen jouw organisatie? Lees dan snel verder of neem direct contact op voor het maken van een vrijblijvende afspraak over de mogelijkheden.

IQ Leads: Full Service Partnership Bekijk onze SEO-resultaten

Traineeprogramma Online Marketing: van dag tot dag

Tijdens het zes maanden durende traineeship zullen de trainees een zeer intensief programma doorlopen. Op deze manier krijgen zij de mogelijkheid om in korte tijd veel te leren, werkervaring op te doen en de nodige certificaten te behalen.

Zij zullen intensief aan de slag gaan met trainingen, presentaties, praktijkvoorbeelden en opdrachten met een breed pakket aan onderwerpen op het gebied van:

Op verschillende momenten zullen wij ook hun opgedane kennis gaan toetsen aan de hand van opdrachten en examens. Ook is het de bedoeling dat zij in deze periode de nodige certificeringen behalen op het gebied van SEO, SEA en inbound marketing.

 

dag-2-1-1-1

Trainee Programma Online Marketing: de voordelen

Voor aangesloten opdrachtgevers biedt dit trainee programma vele voordelen:

  • Specialistische kennis: als eerste krijg je als opdrachtgever de beschikking over een trainee die beschikt over specialistische kennis die je normaliter alleen leert in de praktijk en niet in de schoolbanken.
  • Lage kosten: het inzetten van een trainee via IQ Leads is vaak vele malen voordeliger dan het in dienst nemen van een nieuwe werknemer. Als opdrachtgever betaal je een zeer scherp uurtarief en de reiskosten aan IQ Leads. Hierdoor hoef je geen andere afdrachten te doen.
  • Geen extra kosten bij overname: na afloop van het traineeship kan de trainee – wanneer de opdrachtgever dat wilt – kosteloos in dienst worden genomen. Dus geen extra wervingsfee of ‘overnamekosten’.
  • Koppeling met IQ Leads: de trainee staat gedurende het traineeship direct in contact met de SEO specialisten van IQ Leads. Dit zorgt ervoor dat jij als opdrachtgever kan profiteren van onze actuele en specialistische kennis. Tegelijkertijd ben je verzekerd van een trainee die op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen. Tot slot kunnen ook nog eens eventuele praktijkobstakels opgepakt worden tijdens de vaste terugkomdag bij ons op kantoor.

Trainee Programma Online Marketing: aanmelden

Is jouw organisatie op zoek naar een junior online marketeer die op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen en beschikt over de juiste kennis? Wil jij een trainee inhuren en de mogelijkheid hebben om deze kosteloos in dienst te nemen na het traineeship? Meld jouw bedrijf dan aan via onderstaande button.

Heb je nog vragen of wens je meer informatie? Neem dan contact op met Eric Bakker per mail: eric.bakker@iq-leads.com of telefonisch: 0172-421411.

Contact opnemen    
eric Junior Online Marketing inzetten?
Neem contact op voor de mogelijkheden