Vacature ervaren SEO consultant

Ben jij een resultaatgerichte persoon en is SEO jouw ding omdat je met jouw tactische en operationele kennis van online kanalen, platforms resultaten wil boeken voor onze klanten, dan ben jij de persoon die we zoeken.

Hieronder enkele onderdelen waarmee jij straks aan de slag kan gaan:

SEO migratie

Zonder een goede SEO migratie loop je risico op tot 80% verlies van organisch verkeer. Voorkom dit en ga voor een goede aanpak.

Meer informatie

SEO Audits

Zorg ervoor dat je op de hoogte bent van alle fouten die ervoor zorgen dat je site de toppositie op Google nog niet heeft bereikt.

Meer informatie

Data en Analytics

Middels Analytics, Google Tag manager maak jij data zichtbaar en zet je acties uit ter verbetering van de website en of webshop

Meer informatie

Heat Maps

Weet jij wat jouw bezoekers precies doen op jouw website? Waar ze klikken, wat ze lezen en hoever ze scrollen?

Meer informatie

SEO content

Woorden afgestemd op de customer-journey om jouw doelgroep echt te bereiken. Van oriëntatie fase tot de koop fase.

Meer informatie

Strategie

Samen met het team zet je roadmaps uit voor de klant, je denkt mee over conversieoptimalisatie en bespreekt de mogelijkheden met de klant.

Meer informatie

Vacature ervaren SEO Specialist

Wanneer jij als SEO specialist ons team komt versterken werk je samen met anderen aan verschillende accounts. Als verantwoordelijke over jouw klantportfolio, beheer jij jouw klanten naar optimale online marketing resultaten!

Je acteert als een spin in het web voor de verschillende aan jouw toegewezen klanten en verzorgd, adviseert en ondersteunt hen bij de verschillende afgesproken werkzaamheden. Je zet jouw tactische en operationele kennis in van online kanalen, platforms en tools. Jij wordt de held van jouw klantenkring wanneer jij als SEO specialist elke keer hogere rankings weet te realiseren, ook in competitieve markten.

 

Wat heb je nodig voor de vacature SEO consultant:

Voor de vacature van SEO consultant zoeken wij ambitieuze collega’s die een tikkie eigenwijs zijn en passie hebben voor het Online Marketing vakgebied en daarbij de volgende kennis, ervaring en skills meenemen. Omdat wij op zoek zijn naar een teamspeler zijn we ook op zoek naar specifieke kennis die we nu niet hebben. Daarom hebben we een must have en nice to have verdeling gemaakt:

Must have:

 • Ervaring met HTML, javascript en CSS
 • Ervaring met Google Analytics en in het bezit van je Google Analytics certificering;
 • Gezien het klantcontact dat je zult hebben ben je commercieel goed onderlegd en communicatief sterk in woord en geschrift;
 • Daarnaast heb je als nieuwe collega een goede dosis humor, ben je collegiaal, verantwoordelijk en kijk je verder dan je neus lang is.
 • Wij verwachten dat je minimaal 1 jaar ervaring hebt opgedaan of bij een ander online marketing bureau of bij een eindklant.

 

IQ Leads: the place 2 be als SEO consultant

Voor de vacature van SEO specialist kom je te werken bij het leukste en meest ambitieuze Online Marketing Bureau van Alphen aan den Rijn en omgeving. Wij eten, slapen, drinken en leven voor Online Marketing! Wij zijn altijd op zoek naar het meest optimale resultaat voor onze klanten. Vergis je niet, wij vragen een hoop van je en als jij je bewezen hebt, dan krijg je daar ook een hele hoop voor terug! Binnen deze veelzijdige functie is geen dag hetzelfde. Je krijgt veel vrijheid en verantwoordelijkheid maar je doet het niet alleen.

Vacature SEO Consultant:Wat hebben wij jou te bieden?

 • Een rol met grote verantwoordelijkheid, ook al ben je verantwoordelijk voor een klant, je staat er nooit alleen voor. Je kan altijd terugvallen op je team.
 • Veel ruimte voor eigen initiatief;
 • Werken in een dynamische branche;
 • Sparren met collega’s
 • Op de woensdag hebben we een gezamenlijke kennis sessie
 • Uiteraard werk je met prettige collega’s in een ongedwongen sfeer!
 • Reiskostenvergoeding
 • Salarisindicatie is afhankelijk van de werkervaring en kan liggen tussen de 2500 en de 3850 euro bruto per maand
 • Na een inwerkperiode bij ons op kantoor is werken van uit huis heel goed mogelijk.

Work hard Play Hard: Dat heb je vaker gehoord, maar bij IQ Leads is daar ook ruimte voor. Binnen hebben we een pooltafel, en buiten hebben we trapveldje waar we in de pauzes veel te vinden zijn. Elke vrijdagmiddag eindigen we ( als we op kantoor mogen werken) met een vrijmibo aan onze eigen bar.

Interesse? Stuur een mail met CV en motivatie naar eric.bakker@iq-leads.com en we gaan graag met je in gesprek!

Sollicitatieprocedure