Vacature Online Marketing Consultant

Ben jij een resultaatgerichte persoon met een uitgebreide kennis van de online marketing en werk je graag met veel verschillende klanten in een team van vakidioten, lees dan verder

Hieronder enkele onderdelen waarmee jij straks aan de slag gaat

Linkbuilding

Een goede site-structuur en hiërarchie zorgen ervoor dat Google een website makkelijk kan doorzoeken, begrijpen en indexeren.

Meer informatie

Zoekwoordenonderzoek

Achterhaal welke woorden er in welke fase van de klant-journey gebruikt worden om een doelgroep echt te bereiken.

Meer informatie

SEO audit

Zorg ervoor dat je op de hoogte bent van alle fouten die ervoor zorgen dat een site de toppositie op Google nog niet heeft bereikt.

Meer informatie

SEO content plan

Een succesvolle SEO content strategie begint met een plan. Als je hoog wilt scoren, heb je goede content op de juiste plaats nodig.

Meer informatie

Lokal optimalisatie

In een bepaalde regio gevonden worden met jouw site? Zorg dan dat een website goed vindbaar is.

Meer informatie

SEO Migratie

Zonder een goede SEO migratie loop je risico op tot 80% verlies van organisch verkeer. Voorkom dit en ga voor een goede aanpak.

Meer informatie

Vacature Online Marketing Consultant

Wanneer jij als Online Marketeer onze gelederen komt versterken, is het bijna alsof je de baas wordt over jouw eigen toko binnen IQ Leads. In plaats van de vacature online marketing consultant kunnen wij hier ook spreken over de vacature klantmanager. Want als verantwoordelijke over jouw klantportfolio, beheer jij jouw klanten naar optimale online marketing resultaten!

Je acteert als een spin in het web voor de verschillende aan jouw toegewezen klanten en verzorgd, adviseert en ondersteunt hen bij de verschillende afgesproken online werkzaamheden. Van SEO tot SEA en van rapportage tot consultancy. Jij wordt de held van jouw klantenkring wanneer jij als online marketeer hun website of webshop naar ongekende hoogtes stuurt in de zoekresultaten.

Vacature Online Marketing Consultant, Wat kan je:

Voor de Vacature Online Marketeer zoeken wij ambitieuze collega’s die een tikkie eigenwijs zijn en passie hebben voor het Online Marketing vakgebied en daarbij de volgende kennis, ervaring en skills meenemen. Omdat wij op zoek zijn naar een teamspeler zijn we ook op zoek naar specifieke kennis die we nu niet hebben. Daarom hebben we een must have en nice to have verdeling gemaakt:

Must have:

 • In staat zijn om WordPress en Lightspeed en eventueel Magento  en Shopify zelfstandig te bedienen. Hiermee wordt onder andere bedoeld het zelfstandig in kunnen invoeren van teksten, het plaatsen van in- en externe links en alle SEO technische aanpassingen kunnen maken in WordPress en Magento en Lightspeed;
 • Ervaring met Google Analytics en in het bezit van je Google Analytics certificering;
 • Gezien het klantcontact dat je zult hebben ben je commercieel goed onderlegd en communicatief sterk;
 • Om te kunnen solliciteren op de vacature Online Marketeer ben je niet bang om te bellen. Klantcontact is cruciaal voor een optimale relatie en het behalen van de positieve resultaten;
 • Je bent uitstekend op de hoogte van alle ontwikkelingen binnen het online marketing vakgebied: van de laatste regels en wijzigingen op het gebied van SEO en SEA, tot de nieuwste trucks voor het vergroten van optimalisaties en conversies;
 • Daarnaast heb je als Online Marketeer een goede dosis humor, ben je collegiaal, verantwoordelijk en kijk je verder dan je neus lang is.
 • Wij verwachten dat je minimaal 2 jaar ervaring hebt opgedaan of bij een ander online marketing bureau of bij een eindklant, maar zonder aantoonbare werkervaring heeft solliciteren op deze functie geen zin.

Nice to have:

 • Als Online Marketeer heb je ervaring met SEA, bij voorkeur heb je reeds een Google AdWords certificering;
 • Ervaring met social media (Facebook, Google+, Twitter, etc.);
 • Het spreken en schrijven van Engels, Duits en of Frans is absoluut erg handig;  
 • Je woont in de buurt van Alphen aan den Rijn

IQ Leads: the place 2 be als Online Marketeer

Voor de Vacature Online Marketing Consultant kom je te werken bij het leukste en meest ambitieuze Internet Marketing Bureau van Alphen aan den Rijn en omgeving. Wij eten, slapen, drinken en leven voor Online Marketing! Wij zijn altijd op zoek naar het meest optimale resultaat voor onze klanten. Vergis je niet, wij vragen een hoop van je en als jij je bewezen hebt, dan krijg je daar ook een hele hoop voor terug! Binnen deze veelzijdige functie is geen dag hetzelfde. Je krijgt veel vrijheid en verantwoordelijkheid maar je doet het niet alleen.

Vacature Online Marketing Consultant: Wat hebben wij jou te bieden?

 • Een rol met grote verantwoordelijkheid, ook al ben je verantwoordelijk voor een klant, je staat er nooit alleen voor. Je kan altijd terugvallen op je team.
 • Veel ruimte voor eigen initiatief;
 • Werken in een dynamische branche;
 • Sparren met collega’s
 • Op de woensdag hebben we een gezamenlijke kennis sessie
 • Uiteraard werk je met prettige collega’s in een ongedwongen sfeer!
 • Reiskostenvergoeding
 • Na een inwerkperiode bij ons op kantoor is werken van uit huis heel goed mogelijk.

Work hard Play Hard: Dat heb je vaker gehoord, maar bij IQ Leads is daar ook ruimte voor. Binnen hebben we een pooltafel, en buiten hebben we trapveldje waar we in de pauzes veel te vinden zijn. Elke vrijdagmiddag eindigen we ( als we op kantoor mogen werken) met een vrijmibo aan onze eigen bar.

Interesse? Stuur een mail met CV en motivatie naar eric.bakker@iq-leads.com en we gaan graag met je in gesprek!

Sollicitatieprocedure