Vacature Online Marketing Consultant

Ben jij een geweldige Online Marketing Consultant die alle geheimen van SEO en SEA kent? Bespeel jij de algoritmes van Google als een ware virtuoos? Weet je feilloos de weg in iedere customer journey én geef jij onze klanten digitaal nét dat extra zetje zodat zij ook kunnen excelleren? Dan worden wij blij van jou! Join the club van IQ-leads! Wij bieden je een jonge, dynamische werkomgeving, veel ruimte voor eigen ontwikkeling, lekkere verdiensten en een leuk team vol mede-vakidioten!

Hieronder enkele onderdelen waarmee jij straks aan de slag gaat

Linkbuilding

Een goede site-structuur en hiërarchie zorgen ervoor dat Google een website makkelijk kan doorzoeken, begrijpen en indexeren.

Meer informatie

Zoekwoordenonderzoek

Achterhaal welke woorden er in welke fase van de klant-journey gebruikt worden om een doelgroep echt te bereiken.

Meer informatie

SEO audit

Zorg ervoor dat je op de hoogte bent van alle fouten die ervoor zorgen dat een site de toppositie op Google nog niet heeft bereikt.

Meer informatie

SEO content plan

Een succesvolle SEO content strategie begint met een plan. Als je hoog wilt scoren, heb je goede content op de juiste plaats nodig.

Meer informatie

Lokal optimalisatie

In een bepaalde regio gevonden worden met jouw site? Zorg dan dat een website goed vindbaar is.

Meer informatie

SEO Migratie

Zonder een goede SEO migratie loop je risico op tot 80% verlies van organisch verkeer. Voorkom dit en ga voor een goede aanpak.

Meer informatie

 

Vacature Online Marketing Consultant, Wat kan je:

Voor de Vacature Online Marketeer zoeken wij ambitieuze collega’s die een tikkie eigenwijs zijn en passie hebben voor het Online Marketing vakgebied en daarbij de volgende kennis, ervaring en skills meenemen. Omdat wij op zoek zijn naar een teamspeler zijn we ook op zoek naar specifieke kennis die we nu niet hebben. Daarom hebben we een must have en nice to have verdeling gemaakt:

Deze skills heb je sowieso in huis (of ben je bereid je snel eigen te maken):

 • Je bent in staat om WordPress, Lightspeed en eventueel Magento en Shopify zelfstandig te bedienen. Hiermee wordt onder andere bedoeld het zelfstandig invoeren van teksten, het plaatsen van in- en externe links en alle SEO technische aanpassingen kunnen maken in WordPress en Magento en Lightspeed;
 • Je hebt ervaring met Google Analytics en bent in het bezit van je Google Analytics certificering;
 • Gezien het klantcontact dat je hebt, ben je commercieel goed onderlegd en communicatief sterk, ook ben je niet bang om even de telefoon te pakken om met je klanten te sparren;
 • Je bent uitstekend op de hoogte van alle ontwikkelingen binnen het online marketing vakgebied: van de laatste regels en wijzigingen op het gebied van SEO en SEA, tot de nieuwste trucs voor het vergroten van optimalisaties en conversies;
 • Je hebt als Online Marketing Consultant een goede dosis humor (vind je zelf), bent collegiaal, verantwoordelijk en je kijkt verder dan je neus lang is.
 • Je hebt minimaal 2 jaar ervaring opgedaan of bij een ander online marketing bureau of bij een eindklant.

Extra kudos als je aan één of een paar van deze punten voldoet:

 • Je hebt als Online Marketing Consultant ervaring met SEA, bij voorkeur heb je al een Google AdWords certificering;
 • Je hebt ervaring met social media;
 • If you speak and write English, oder Deutsch, ou Français, that would be absolut der Hammer und très convenient!; 
 • Je woont in de buurt van Alphen aan den Rijn

 

IQ Leads: the place 2 be als Online Marketeer

Voor de Vacature Online Marketing Consultant kom je te werken bij het leukste en meest ambitieuze Internet Marketing Bureau van Alphen aan den Rijn en omgeving. Wij eten, slapen, drinken en leven voor Online Marketing! Wij zijn altijd op zoek naar het meest optimale resultaat voor onze klanten. Vergis je niet, wij vragen een hoop van je en als jij je bewezen hebt, dan krijg je daar ook een hele hoop voor terug! Binnen deze veelzijdige functie is geen dag hetzelfde. Je krijgt veel vrijheid en verantwoordelijkheid maar je doet het niet alleen.

Vacature Online Marketing Consultant: Wat hebben wij jou te bieden?

 • Om te beginnen: lekkere verdiensten!
 • Een rol met grote verantwoordelijkheid, maar ook met back-up. Je kunt altijd terugvallen op je team dus je staat er nooit alleen voor. 
 • Veel ruimte voor eigen initiatief;
 • Werken in een dynamische branche;
 • Sparren met collega’s;
 • Regelmatig een gezamenlijke kennissessie;
 • Uiteraard werk je met prettige collega’s in een ongedwongen sfeer!
 • Reiskostenvergoeding;
 • Na een inwerkperiode bij ons op kantoor is werken vanuit huis heel goed mogelijk.

Work hard Play Hard: Dat heb je vaker gehoord, maar bij IQ Leads is daar ook ruimte voor. Binnen hebben we een pooltafel, en buiten hebben we trapveldje waar we in de pauzes veel te vinden zijn. Elke vrijdagmiddag eindigen we ( als we op kantoor mogen werken) met een vrijmibo aan onze eigen bar.

Interesse? Stuur een mail met CV en motivatie naar eric.bakker@iq-leads.com en we gaan graag met je in gesprek!

Sollicitatieprocedure