Op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Vacature Stagiaire Grafisch Ontwerper

Ben jij druk bezig met je grafische studie en op zoek naar een prikkelende stageplek? Solliciteer dan op onze vacature stagiaire grafisch ontwerper en kom werken bij één van de snelst groeiende online marketingbureaus van Nederland.Waarom solliciteren op deze stageplek? Omdat je bij ons de mogelijkheid krijgt om te werken voor (echte) uiteenlopende klanten op (inter)nationaal niveau! Je krijgt tijdens je stageperiode voldoende ruimte voor het inbrengen van jouw eigen ideeën binnen de verschillende projecten die wij hebben lopen, om deze uiteindelijk tot werkelijkheid te zien komen!

Wat ga jij doen?

Content creatie

Creatieve content creëren voor social media (fotografie). Een post op Facebook trekt je aandacht wanneer er iets gebeurd, een foto of een filmpje. Tekst slaan we over.

Nieuwsbrieven

Vormgeven van nieuwsbrieven en website banners. Niets leest leuker dan een mooi opgemaakte nieuwsbrief. We werken met diverse programma's omdat we voor verschillende klanten werken.

Marketing materiaal

Opmaken van marketing materiaal zoals flyers, posters, advertenties, etc. We hebben iemand nodig die bijvoorbeeld ook mee helpt bij de werving van collega's. Maar vergis je niet dit kan heel divers zijn. En dat is nu juist leuk.

Social Media IQ Leads

We zijn benieuwd hoe je ons op social media kan helpen. Druk druk druk, dus social staat vaak niet bij ons op de prio lijst en dat is niet goed.

Webdesign

Wij werken veel met Lightspeed en WordPress. Qua design mag je ons verrassen. Wij denken met je mee of dit SEO technisch kan.

Huisstijlbewaking

Creatief als we zijn, slordig als we zijn, gaat dit vaak niet goed genoeg. Vind je het leuk om daaraan mee te werken, dan zit je bij ons goed.

HBO
Communicatief
Kennis foto/video bewerking

Vacature Stagiaire Grafisch Ontwerper: Wie zoeken wij?

Enthousiast, creatief, communicatief en proactief zijn woorden die goed bij jou passen. Daarnaast vragen wij aan onze stagiair grafisch ontwerper kennis en ervaring met Adobe Illustrator en Photoshop en een gezonde dosis humor!

Vind jij het uitdagend en leuk om onze processen te vertalen naar originele infographics, nieuwe website mock-ups te ontwerpen of om mee te denken over het uiterlijk van een nieuwe webshop? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Je gaat meedenken over de vormgeving van websites en webshops en waar nodig deze vertalen naar een mock-up waarmee onze developers aan de slag kunnen. Je gaat daarnaast jouw creatieve geest en vormgevend talent inzetten voor het ontwerpen van infographics en verschillende illustraties.

Vacature Stagiaire Grafisch Ontwerper: Wie ben jij?

Jij volgt op dit moment een opleiding in de richting van grafische vormgeving op MBO of HBO niveau. Je hebt veel ervaring met het werken met Photoshop en Indesign.  Je hebt daarnaast de interesse om je nieuwe systemen en programma’s eigen te maken.

Tot slot ben jij creatief, kan je out-of-the-box denken en heb jij de communicatieve skills om jouw ideeën te vertalen naar anderen toe.

Hebben wij jouw interesse kunnen wekken? Dan zien wij jouw sollicitatie graag tegemoet. Je kan deze sturen naar eric.bakker@iq-leads.com.

Gevolgen content marketing

Sollicitatieprocedure