Winstgevende inzichten
Weet jij welke kanalen echt geld opleveren?

Weet jij waar je bezoekers vandaan komen? Welke pagina’s zij bekijken? Welke producten zij in hun winkelwagentje stoppen en hoeveel daarvan worden afgerekend? Met Google Analytics krijg je antwoord op al deze vragen en meer. Wij helpen je graag met je strategie, implementatie, analyses, en rapportages voor optimaal inzicht in de prestaties van jouw Magento website of webshop. Tast niet langer in het duister en maak op data gefundeerde beslissingen!

Web Analytics door IQ Leads

Met web analytics krijg je uitgebreide inzichten in het bezoekersgedrag op je website. Waar komen je bezoekers vandaan en wat is hun gedrag op je site? Wat converteert en wat niet? Waar liggen onder meer je kansen, verbeterpunten en quick wins?

Onze web analytics experts zorgen niet alleen voor een dieper begrip in het presteren van je website of webshop, maar zorgen ook voor het correct implementeren van Google Analytics en het maximaliseren van je online winst.

De voordelen van web analytics

Iedere website of webshop heeft baat bij een degelijk web analytics platform. Hoe meer en hoe preciezer de data waarmee je werkt, des te beter je in staat bent goede beslissingen te maken. Met Google Analytics beschik je over data waarmee je:

  • Je acquisitie kosten kunt verlagen
  • Je online inkomsten kunt verhogen
  • Bruikbare inzichten en aanbevelingen verkrijgt
Door winstgevende inzichten meer sturing in onze SEO strategie Schockwave Fysiotherapie

Site audits
Een goede start

In een site audit maken we een uitgebreide analyse van je huidige tracking implementatie en de configuratie van je Google Analytics account. We geven advies voor nieuwe of aangepaste tracking en geven optimalisatie tips voor de inrichting van je account. Hierbij kijken we onder andere op welke manier we al je verschillende marketingcampagnes meetbaar maken en hoe we al jouw conversies kunnen bijhouden. Denk aan het tracken van je email campagnes of het importeren van offline conversies.

Test_8.2

   Account configuratie

Test_10_v2

Google Tag Manager

Implementaties
Betrouwbare data

Heb je nog geen Google Analytics op je website of alleen een standaard trackingcode? Wij bouwen implementaties op maat. We zorgen dat alle belangrijke doelstellingen worden gemeten en al je marketingcampagnes worden getracked. Dit doen we met Google Tag Manager. Op die manier werken we zo efficiënt mogelijk en gebruiken we zo min mogelijk code. Heb je een SEOshop of Magento webshop? Dan maken we gebruik van het nieuwe Enhanced Ecommerce, waarmee je meer dan ooit inzicht hebt in het winkelgedrag van je klanten.

grafiek

Rapportages
Altijd up-to-date

We maken eenvoudig te begrijpen dashboards binnen Google Analytics die voor jou bruikbare inzichten en aanbevelingen opleveren. Zo weet je precies hoeveel bezoekers en conversies je per kanaal ontvangt. Aan hand van deze informatie kan jij je website of webshop verder optimaliseren door middel van conversie optimalisatie. De dashboards worden ingericht aan de hand van de doelstellingen en belangrijkste kanalen van jouw website. Zo krijg je een apart dashboard voor zoekmachine optimalisatie, zoekmachine adverteren, en andere belangrijke kanalen. Omdat we de dashboards in Google Analytics bouwen zijn ze altijd up-to-date en beschikbaar.

Test_9

Google Analytics dashboard

Ook toe aan winstgevende inzichten? Kom erachter waar je geld mee verdient!
Binnen 2 dagen advies op maat

Test_7_v2

Enthousiast geworden
Begin met meten

Google Analytics maakt de impact van al je marketing inspanningen inzichtelijk. Waar komen je bezoekers vandaan? Welk marketingkanaal levert het meeste bezoek op? Spendeer niet langer budget aan slecht presterende campagnes, maar juist aan de campagnes die geld opleveren.

Volg de route die bezoekers op je website afleggen, verwijder obstakels en promoot populaire pagina’s. Met Web Analytics ontdek je welke content het best presteert en de meeste conversies oplevert. Hierdoor ga je gerichter en effectiever te werk wat uiteindelijk meer online inkomsten oplevert.

hessel Winstgevende inzichten?
Onze Experts weten hoe!