Creatief Webdesign
Voor een blijvende eerste indruk

Simpel gezegd is webdesign het proces dat leidt tot het uiterlijk en ontwerp van je website. In een webdesign zitten alle uiterlijke en technische kenmerken die bij je website horen. Een goed webdesign besteedt niet alleen aandacht aan het visuele plaatje, maar ook aan de structuur, vormgeving, opmaak, inhoud, toegankelijkheid, logica en de snelheid waarmee de website laadt (PageSpeed).

Conversie georiënteerde designs

Webdesign gaat verder dan een aantrekkelijke website. De gebruikservaring van de bezoeker is net zo belangrijk. Websitebezoekers moeten zo moeiteloos en efficiënt mogelijk over jouw website kunnen navigeren en vinden waar zij naar op zoek zijn. Websitesnelheid, logica en structurering spelen hier een grote rol in. IQ leads combineert alle elementen tot een geweldige website voor zowel mobiel als desktop. De websites van Full service internetbureau IQ Leads converteren goed omdat wij als geen ander de verwachtingen, behoeften en frustraties van de gebruiker begrijpen.

Redesign, een nieuwe uitstraling

Eens in de zoveel tijd is het nodig om je website een redesign te geven. Een van de belangrijkste redenen is om met de huidige trends en techniek mee te gaan. Een website uit 2006 ziet er heel anders uit dan een website anno 2016. Redenen om eens na te denken over een redesign zijn, bijvoorbeeld: wanneer je website niet responsive is, je weinig conversies uit je website haalt of de techniek achter je website verouderd is.

 

Redesign Blokhutvillage.nl Diverse obstakels weggenomen

Onze werkwijze
Maakt het verschil

Wij geloven niet dat je jouw website, jouw inkomstenbron, zomaar uit handen moet geven aan een websitebouwer. Daarom komt IQ Leads jouw team versterken! Als één team met de taak om jouw website state-of-the-art te bouwen in jouw eigen authentieke karakter. Onze experts bij IQ Leads hebben naast kennis van de nieuwste websitebouw technieken ook een zeer uitgebreide kennis over online marketing. Een redesign is meer dan alleen een nieuwe website, samen bedenken wij een nieuwe website strategie. Want zonder strategie is een website niet meer dan een visitekaartje. Wij maken van jouw website je trots (en inkomstenbron)!

Het Proces
Pas af als jij tevreden bent

Ons design proces begint altijd bij jouw wensen en huisstijl. Uiteraard weten wij wat er goed converteert en waarmee je resultaat behaalt, maar jouw wensen als klant staan voorop. Aan de hand van jouw wensen en ambities maken wij vervolgens een design. Uiteraard stoppen we pas wanneer jij helemaal tevreden bent. Vervolgens toetsen we de designs op gebruiksvriendelijkheid en gieten we de mogelijkheid in goed gevonden te worden in zoekmachines.

Onze kunstwerken

Natuurlijk kunnen wij uren doorgaan over hoe wij onze designs vormgeven, welk proces er aan vooraf gaat en waarom wij denken dat dit de allerbeste manier is. Wij snappen echter ook wel dat jij gewoon op resultaten zit te wachten. Daarom hierbij een klein greep uit de converterende designs en redesigns die wij voor klanten hebben gemaakt. Op de resultaten pagina’s van het betreffende design vind je meer informatie over hoe succesvol dit redesign was, want aan alleen een mooi design heb je niets.

De verschillende cases vind je hier:

Rechts-VanKootenI-voor-en-na

Van Kooten Tuin en Buitenleven

Links-NBC-voor-en-na

NBC Congrescentrum

NBC Congrescentrum

NBC Congrescentrum had een verouderd design. Ze wilde de sfeer die het gebouw uitademt overbrengen op de website. NBC moest ook online ‘the place to do business zijn’ Tijdens het ontwerpen van het design hebben we er zorg voor gedragen dat de prachtige architectuur naadloos overstroomt op de website. Door gebruik te maken van veel beeld, bewegende elementen en persoonsafbeeldingen hebben we een zakelijke speelsheid gecreëerd. Hierdoor is de website nbccongrescentrum.nl een unieke combinatie tussen een zakelijke sfeer die toch heel erg persoonlijk overkomt.

> Bekijk de live versie nbccongrescentrum.nl

grafiek

Shockwave

Nadat we het bezoekersaantal van shockwave significant hadden laten stijgen door middel van zoekmachine optimalisatie op basis van gebruikersintentie was het tijd om wat aan de conversie van de website te doen. De website converteerde naar onze mening nog niet optimaal en hierdoor liep shockwave.nl klanten mis. Zonde dus! Het nieuwe design is veel meer gefocust op conversies en heeft kleine slimmigheden, zoals de dokter bibber uitbreiding. Ook nu het design alweer een tijde online is blijven wij de vormgeving optimaliseren. Alles om optimale conversiepercentages te bereiken.

> Bekijk de live versie shockwave.nl

Rayer-Shockwave-voor-na-rechts

Shockwave.nl

Op zoek naar een converterend redesign? Neem dan eens contact met ons op!
Wij reageren binnen 2 uur!

Webdesign-Stap-1.3

1. Vertel ons je wensen

Je wilt het juiste gevoel overbrengen op je websitebezoekers. Dat is niet eenvoudig. Daarom werken onze designers nauw samen met onze klanten. Jij hebt wellicht al wensen en ideeën over het eindresultaat? Of misschien ben je nog helemaal blanco? Wat jouw situatie ook is, door samen te werken met onze ervaren designers ontstaat er een webdesign dat niet alleen voldoet aan jouw wensen, maar wat ook zorgt voor conversies en uiteindelijk online omzet.

2. Het designproces

Een uniek, duidelijk en aantrekkelijk design zorgt voor een goede eerste indruk bij je bezoekers en verleidt tot het ondernemen van actie op je website. Onze webdesigners realiseren voor jou een webdesign die in een oogopslag aan de bezoeker duidelijk maakt waar hij is en wat hij kan doen en verwachten op jouw website.

Webdesign-Stap-2.2

Webdesign-Stap-3.4

3. Gebruiksvriendelijkheid

Voor een bezoeker moet ook direct duidelijk zijn waar hij welke informatie kan vinden. Daarom besteden we veel aandacht aan een duidelijke navigatiestructuur, de plaats van calls-to-actions en de juiste linkstructuur. Tel daarbij op een webdesign dat logisch in elkaar zit en daarmee de bezoeker op een natuurlijke manier door de website heen leidt, en je hebt een uitstekende formule voor online succes!

4. Optimale vindbaarheid

Hoewel zoekmachine optimalisatie (SEO) wellicht niet het eerste is wat in je opkomt wanneer je denkt aan een webdesign, is zoekmachineoptimalisatie wel een heel belangrijk onderdeel. Naast een goede zichtbaarheid op mobiele apparaten is de laadtijd van jouw website ook van invloed op de beoordeling door de zoekmachines. Wij hebben zowel creatieve webdesigners als doorgewinterde SEO-specialisten in dienst. Wat resulteert in een webdesign dat er niet alleen goed uit zit en gebruiksvriendelijk is, maar ook nog eens uitstekend presteert in de zoekmachines.

Webdesign-Stap-4.2

eric Op zoek naar een redesign?
Neem dan contact met ons op!