Onze resultaten
Natuurlijk kunnen wij van alles vertellen over hoe goed we zijn en wat we allemaal voor onze klanten bereiken. Echte resultaten spreken echter voor zich! Daarom vind je op deze pagina een kleine greep uit de resultaten die wij voor onze klanten hebben gerealiseerd. De afgelopen jaren hebben we voor een breed scala aan opdrachtgevers verschillende opdrachten uitgevoerd. Van een internationaal congresbureau tot aan verschillende e-commerce webshops, we zijn echt van alle markten thuis.

Online marketing bureau met visie

Als online marketing bureau bouwen wij een strategie voor de lange termijn. Geen korte sprints met enorme verdubbelingen, maar een gestage groei jaar op jaar. Wij geloven namelijk dat jij daar als ondernemer het meest aan hebt. Wanneer wij jou mogen verwelkomen in Alphen aan den Rijn, stellen wij samen met jou realistische doelstellingen op. Geen nattevingerwerk, maar doelen op basis van de beschikbare data. Zo kijken wij naar trends in jouw markt, zoekvolumes en prijzen binnen de markt. Daarmee proberen wij jouw concurrenten altijd een stap voor te zijn.

Spant Congrescentrum

Spant is een modern theater, congres- en evenementenlocatie in Bussum, gevestigd in het midden van Nederland. Deze locatie is gunstig omdat de locatie vanuit een groot deel van Nederland goed bereikbaar is.

Bekijk case

123 Ledspots

123ledspots.nl is marktleider op het gebied van LED verlichting op internet. Zij staan bekend om hun ruime assortiment van betaalbare en kwalitatieve LED verlichting.

Bekijk case

Mitch Gouda

Mitch is een begrip in Gouda en omstreken. Deze succesvolle winkel in het hartje van Gouda is een daverend succes. Ze weten constant de nieuwste trends te vinden zonder dat klanten hier de hoofdprijs voor betalen.

Bekijk case
Contact
Een performance scan van jouw website?
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Specialist
Onze specialisten maken een vrijblijvend rapport
Bel of mail voor meer informatie
+31 (0)172 421 411 info@iq-leads.com

E-styleaudio

Ben je op zoek naar Hifi Media apparatuur? Dan ben je bij E-styleaudio aan het juiste adres. Alles wat jij nodig hebt als muziekliefhebber op één plek.

Bekijk case

Borenshop

Borenshop.com is al jaren een van de marktleiders op het gebied van boren, gatzagen en boormachines. Met name de organische posities zijn al jaren erg sterk, wat zorgt voor een constante stroom aan verkeer op de website.

Bekijk case

Gearpoint

Gear Point richt zich op de het vertegenwoordigen van verschillende merken van tactische kleding en uitrustingen voor professionals, specialisten of hobbymatig gebruikers.

Bekijk case
Download
Optimalisatie met SEO en Social Media
Download het e-book en ga meteen aan de slag met optimaliseren
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
E-BOOK

ONE2ID

Een echte B2B campagne in een markt waar de zoekvolumes klein zijn. ONE2ID is de specialist op het gebied van bedrukte barcode labels, magazijnborden en magnetische etiketten.

Bekijk case

Kokosystems.nl

Ben je op zoek naar een geluidsdicht scherm voor in de tuin? Dan ben je bij Kokosystems aan het juiste adres. Bekend geworden door deelname in het programma eigen huis en tuin draaide het bedrijf op volle toeren met mooie orders.

Bekijk case

Us-partscenter.nl

Veel auto’s die in Nederland rondrijden hebben hun roots in de Verenigde Staten liggen. Specifieke modellen die specifieke aandacht vragen. US-Partscenter zorgt voor die specifieke aandacht.

Bekijk case