LIGHTSPEED WEBSHOP LATEN MAKEN
Snel beginnen met online verkopen zonder torenhoge ontwikkelkosten? Kies voor Lightspeed. Als Lightspeed Gold-partner helpen wij je verder.
Spreek onze developer

Lightspeed webshop laten bouwen

Een clean en stabiel CMS voor jouw webshop

Een nieuwe webshop starten heeft flink wat voeten in aarde. Het is daarom niet gek dat jij erover nadenkt om een Lightsped webshop te maken. Bij IQ Leads zit je helemaal goed, want als Lightspeed Gold-partner weten wij als geen ander wat er allemaal mogelijk is binnen Lightspeed. Ben jij op zoek naar:

  • Een gebruiksvriendelijk CMS?
  • Een SEO-proof CMS?
  • Een ervaren Lightspeed-partner?

Gebruiksvriendelijk CMS

Als (beginnend) webshopeigenaar is het belangrijk dat jij weet waar je mee bezig bent. Een ingewikkeld CMS helpt hier niet bepaald mee. Lightspeed is gelukkig zeer gebruiksvriendelijk en na een korte introductie voor iedereen te begrijpen. Bovendien kun jij met een Lightspeed-shop weer jaren vooruit.

SEO-proof CMS

Zonder SEO is het lastig om resultaten te boeken met jouw nieuwe webshop. Gelukkig is Lightspeed van nature erg SEO-friendly. Zo is de paginasnelheid hoog, waardoor je beter scoort in de zoekmachines. Ook heb jij altijd de vrijheid om zelf je belangrijke metadata in te vullen.

Lightspeed Gold-partner

Hoewel een Lightspeed webshop niet erg ingewikkeld is, kan het bouwen daarvan lastig zijn. Zoek je daarvoor een goede Lightspeed partner? Dan ben je bij IQ Leads aan het juiste adres. Wij hebben veel ervaring met dit CMS en zijn de enige Lightspeed Gold-partner van Zuid-Holland.

Vragen over Lightspeed?
Neem direct contact op met een van onze Lightspeed specialisten

Snel een Lightspeed webshop

In een week een Lightspeed webshop laten maken en live zien gaan? Dat kan bij Lightspeed partner IQ Leads. Inclusief betaalproviders, koppelingen en producten. Maar dat kunnen we niet zonder een solide basis. Daarom maken wij altijd gebruik van de Lightspeed-thema’s die al beschikbaar zijn. Deze thema’s zijn enorm goed doorontwikkeld op het gebied van conversiepercentage en aankoopwaarde en zijn daardoor snel en betrouwbaar. Daarnaast zijn de thema’s voor ons goed en gemakkelijk uit te breiden met extra functionaliteiten. Ook zijn ze aanpasbaar naar jouw huisstijl.

Voordelen van een Lightspeed Gold-partner

Lightspeed partner word je niet zomaar, laat staan Lightspeed Gold-partner. Daarvoor moeten bureaus als wij voor heel veel opdrachtgevers een succesvolle Lightspeed-webshop bouwen. En dat is gelukt! Word jij ons volgende succesverhaal?

Door zijn ervaring kan onze Lightspeed developer Joep als geen ander maatwerk leveren in reeds bestaande thema´s. Hij voert jouw wensen waar mogelijk uit en denkt graag met je mee. Dankzij Joep kunnen wij onze naam als officiële Lightspeed partner eer aandoen. Bijvoorbeeld met onze eigen Lightspeed-migratie-tool. Dit is een tool die we gebruiken om alle producten op jouw huidige webshop snel te importeren in Lightspeed.

Professionele Lightspeed webshop laten bouwen

Een webshop in de kleuren en stijl van jouw bedrijf. Dat is met Lightspeed eenvoudig te regelen. Handig, want daardoor kun je niet alleen een professionele Lightspeed webshop laten bouwen, maar een die ook helemaal aansluit bij jouw merk. Bovendien koppelen onze specialisten Lightspeed aan bijvoorbeeld marketplaces, Google en social media. Dat scheelt jou een hoop tijd.

Eenvoudig koppelen aan marketplaces

Het koppelen van Lightspeed aan marketplaces – zoals Bol.com en Amazon – is gemakkelijk, snel en niet foutgevoelig. Zo heeft Lightspeed samenwerking met tal van feedmanagers zoals:

  • Channable
  • Effectconnect
  • Koongo
  • en nog veel meer
"Er is geen enkel CMS dat in de basis zo SEO vriendelijk is als Lightspeed"
Joep van der Linden - Lightspeed developer

Direct een koppeling met Google en social media

Om ervoor te zorgen dat je blijft verkopen en misschien zelfs wel meer gaat verkopen, kunnen we bij de lancering direct gebruik maken van alle marketingkoppelingen die Lightspeed te bieden heeft. Denk bijvoorbeeld aan Facebook om een Facebook- en Instagram-shop te maken. Of een koppeling met Google Shopping. Ook plaatsen we direct Google Ads-scripts. Daarmee werkt retargeting-adverteren al direct na livegang.

Alle voordelen van Lightspeed

Een Lightspeed webshop laten maken door IQ Leads betekent: op maat gemaakt, direct gekoppeld met diverse kanalen en snel live. Daarnaast biedt Lightspeed zelf ook diverse voordelen, waar wij uiteraard ook handig gebruik van maken. Bijvoorbeeld:

  • Snel: Lightspeed webshops laden heel snel, wat gebruiksvriendelijk is.
  • SEO-proof: onze online marketeers worden heel blij van Lightspeed, omdat deze erg SEO-proof is en je dus makkelijker kunt ranken op voor jou belangrijke zoektermen.
  • Nederlandse support: vanuit het kantoor in Amsterdam word je in het Nederlands geholpen. Ook veel Lightspeed-apps bieden Nederlandstalige support aan.

Meer voor- en nadelen van Lightspeed lezen

Lightspeed Gold-partner IQ Leads

Als Lightspeed Gold-partner helpen we jou snel en vakkundig aan een nieuwe Lightspeed webshop. Heb je nog geen ervaring met deze software? Dan leggen we je graag meer uit. Zoals hoe je zelf producten kunt toevoegen. Of zelf foto´s kunt aanpassen. Wel zo handig!

Wil je bij ons jouw Lightspeed webshop laten bouwen? Dan combineren we dit direct met online marketing zoals teksten schrijven en koppelingen met Google Ads. We geven jou dus een snelle Lightspeed webshop die vanaf de livegang goed gevonden kan worden. En blijven daarna optimaliseren. Als je natuurlijk klant blijft.

Snel live en snel verkopen?

Dan kies je voor een Lightspeed-webshop van IQ Leads. Door de korte doorlooptijd en de marketingmogelijkheden van Lightspeed heb je binnen mum van tijd een converterende webshop en meer online omzet. Geïnteresseerd in wat IQ Leads voor jou kan betekenen? Neem dan contact met ons op.

Lightspeed Gold-partner
Meer weten over een Lightspeed webshop?
Onze Lightspeed-developer Joep vertelt je er graag meer over!
Wordpress webshop laten bouwen Shopify webshop laten bouwen