Relevante bezoekers vanuit Google
Wees vindbaar wanneer het er toe doet

IQ Leads zorgt voor meer bezoekers op je website door middel van onze uitgebreide en beproefde zoekmachine optimalisatie (SEO) aanpak. Wij zorgen ervoor dat je omhoog klimt met je website op de rankingsladder! Door het optimaliseren van jouw website voor de zoekmachines creëer je structureel en gericht bezoek naar je website vanuit de organische zoekresultaten van Google. Onze SEO specialisten zorgen ervoor dat jouw website gevonden wordt op de door jouw doelgroep gebruikte zoektermen. Met behulp van goed geoptimaliseerde webteksten converteer je deze bezoekers tot kwalitatieve online leads. Online leadgeneratie dus.

Een gestructureerde SEO-aanpak

Zoekmachine optimalisatie is al lang geen grijs gebied meer waar je met slimme trucjes op de nummer één positie in de zoekresultaten kunt komen. De beste strategie om meer rendement te behalen is een gestructureerde aanpak gericht op een combinatie van techniek, gebruiksvriendelijkheid, en relevantie van jouw website. Dit zorgt voor een duurzame positionering in de zoekmachines en een laag risico op zogenaamde penalty’s.

De voordelen van SEO

Zoekmachine optimalisatie door IQ Leads staat garant voor een aanpak die werkt volgens de laatste richtlijnen van Google. Onze SEO specialisten hebben uitgebreide ervaring in het optimaliseren van websites en webshops, en kunnen jou voorzien van heldere en praktische maatwerk adviezen om hoger te ranken. Meer weten over onze manier van werken? Lees een van onze SEO cases of vraag een SEO audit aan.

Schockwave Fysiotherapie Een nieuwe technologie in de markt zetten

Zoekwoorden
De taal van de doelgroep

Een website hebben is één … goed gevonden worden is twee. Aan de hand van een uitgebreid zoekwoordenonderzoek achterhaalt onze web analytics expert welke zoektermen jouw doelgroep het meeste gebruikt en kijken we op welke van deze zoektermen jouw website op dit moment rankt. Vervolgens bekijken we wat de concurrentie per zoekwoord is.

Wij maken een inschatting op welke termen je op korte termijn kunt ranken en voor welke termen op de langere termijn resultaten kunnen worden verwacht. Op basis hiervan verwerken we de juiste zoektermen in jouw website voor maximaal resultaat.

Technische SEO
Crawlbaar en indexeerbaar

Met een goede site-structuur en hiërarchie zorg je ervoor dat Google jouw website makkelijk kan doorzoeken, begrijpen en indexeren. Een zoekmachine vriendelijke website laadt snel en toont perfect op alle apparaten volgens de richtlijnen van Google.

Met technische SEO controleren wij je website onder anderen op:

  • SEO Content Checklist
  • Crawlbaarheid en indexatie van alle inhoud
  • Snelheid en performance
  • Mobiele gebruiksvriendelijkheid
  • Duplicate content

Zoekmachine-optimalisatie-1

AdWords Keyword Planner

SEO copywriting
Geoptimaliseerde teksten

Je pagina-inhoud en zoekterm (keyword) gebruik is de basis voor je on-page SEO. Door de juiste keywords en verwante termen te gebruiken in je teksten, URL’s, titels en meta descriptions geef je Google aan waar jouw pagina over gaat.

Om teksten te schrijven die goed gevonden worden, prettig lezen, en gericht zijn op de voor jouw relevante zoekwoorden, kun je altijd gebruik maken van onze SEO copywriters. Zij helpen je graag met het schrijven van pakkende (SEO) teksten en geven van contentadvies.

Linkbuilding
Straal autoriteit uit

Links zijn de verwijzingen binnen en buiten jouw website naar specifieke pagina’s. Kwalitatieve links naar jouw website zijn één van de belangrijkste factoren in het verhogen van jouw rankings en autoriteit. Inkomende externe links krijgen waarde mee van de verwijzende website. Deze verhogen direct de waarde van de gelinkte pagina, afhankelijk van de kwaliteit van de linkende partij. Je interne linkstructuur verspreidt opgebouwde linkwaarde optimaal binnen jouw website naar pagina’s die moeten concurreren in de zoekresultaten.

De linkbuilding specialisten van Full Service Internetbureau IQ Leads helpen je graag met linkbuilding advies om meer kwalitatieve links te realiseren of nemen zelf de linkbuilding werkzaamheden voor hun rekening. Op deze manier verzeker jij jezelf van een geoptimaliseerd backlinkprofiel en interne linkstructuur.

Zoekmachine-optimalisatie-2

Majestic

grafiek

Zoekmachine-optimalisatie-3.1

Google Panda

Google Updates
Stand vast op de eerste pagina

Zoekmachine Google past dagelijks haar algoritme aan. De ene Google update heeft een grotere impact op je zoekresultaten dan de andere. Grote updates zijn onder andere: Panda, Penguin en Pigeon. Bij IQ Leads ben je verzekerd dat je zoekwoorden Googleproof zijn en wij zorgen ervoor dat je zoekwoorden door de updates geen een enorme drop in de ranking te verduren krijgen. De laatste grote Google updates in 2016 waren:

  • 12 mei: Mobile-friendly 2
  • 10 mei: Unnamed Major Update
  • 23 Februari: AdWords Shake-up
Duurzaam naar een hogere conversie Green Mobile

Zoekmachine optimalisatie
Word gevonden in Google

Wij helpen jou om hoger in Google te komen door samen met jou een effectieve SEO strategie te bepalen die past bij jouw organisatie, doelstellingen en branche.

Hiervoor gaan wij jouw website analyseren in de markt waarin je actief bent, om zo een goed beeld te krijgen van waar jouw kansen liggen om te ranken op relevante zoekwoorden. Doordat wij werken aan de hand van onze beproefde zoekmachine optimalisatie aanpak, ben jij verzekerd van maximaal gericht bezoekersverkeer en conversie optimalisatie.

serp positie 1