Ook in Google boven aan staan?

Zoekmachine optimalisatie

Organisch bovenaan staan in Google heb je niet in één dag voor elkaar. Zoekmachine optimalisatie, (SEO) is het proces van het verbeteren van de zichtbaarheid van jouw site in de organische zoekresultaten waardoor jouw doelgroep je beter kan vinden.

Zoekmachine optimalisatie is een belangrijk onderdeel van elke digitale marketingstrategie en naast PPC, social media, contentmarketing en andere kanalen kan het, indien goed uitgevoerd, een enorm rendement opleveren voor jouw organisatie.

Linkbuilding

Een goede site-structuur en hiërarchie zorgen ervoor dat Google jouw website makkelijk kan doorzoeken, begrijpen en indexeren.

Meer informatie

Zoekwoordenonderzoek

Achterhaal welke woorden er in welke fase van de klant-journey gebruikt worden om jouw doelgroep echt te bereiken.

Meer informatie

SEO audit

Zorg ervoor dat je op de hoogte bent van alle fouten die ervoor zorgen dat je site de toppositie op Google nog niet heeft bereikt.

Meer informatie

SEO content plan

Een succesvolle SEO content strategie begint met een plan. Als je hoog wilt scoren, heb je goede content op de juiste plaats nodig.

Meer informatie

Lokale zoekmachine optimalisatie

Bij jou in de regio gevonden worden met je website of shop? Zorg dan dat je goed vindbaar bent.

Meer informatie

SEO Migratie

Zonder een goede SEO migratie loop je risico op tot 80% verlies van je organisch verkeer. Voorkom dit en ga voor een goede aanpak.

Meer informatie

Zoekmachine optimalisatie door IQ Leads

Online marketing bureau IQ Leads zorgt voor meer bezoekers op je website door middel van onze uitgebreide en beproefde SEO strategie. Wij zorgen ervoor dat je omhoog klimt met je website op de rankingsladder!
Door het optimaliseren van jouw website voor de zoekmachines creëer je structureel en gericht bezoek naar je website vanuit de organische zoekresultaten van Google en Bing. Onze SEO specialisten zorgen ervoor dat jouw website gevonden wordt op de door jouw doelgroep gebruikte zoektermen. Met behulp van goed geoptimaliseerde webteksten converteer je deze bezoekers tot kwalitatieve online leads. Online leadgeneratie dus.

WAAR STA JE NU IN GOOGLE?

We beginnen met een technische scan van jouw website, want zonder een sterke technische website heb je de SEO wedstrijd van je concurrenten eigenlijk al verloren. Een goede site-structuur en hiërarchie zorgen ervoor dat Google jouw website makkelijk kan doorzoeken, begrijpen en indexeren. Kortom, een essentieel onderdeel om te kunnen ranken in de zoekresultaten van Google. De basis van een juiste SEO aanpak ligt dus bij het uitvoeren van een website optimalisatie, zodat jouw website technisch helemaal in orde is.

Naast dat je website met de juiste SEO optimalisatie beter vindbaar wordt in zoekmachines, zullen andere campagnes zoals social media en Google Ads ook beter presteren met een technisch sterke website. Op basis van een technische website scan stellen we een nulmeting op. Een adviesrapport dat gebaseerd is op de belangrijkste rankingsfactoren om hoog in de serp’s (search engine result page) te scoren. Er zijn namelijk wel meer dan 200 ranking factoren die Google gebruikt.

TECHNISCHE SEO

Robots.txt? XML sitemap? Wij maken je website SEO-technisch helemaal in orde. Techniek is namelijk ook een groot onderdeel van zoekmachine optimalisatie.

Zonder een goede basis ben je nergens. Een goede site-structuur en hiërarchie zorgen ervoor dat Google jouw website makkelijk kan doorzoeken, begrijpen en indexeren. Kortom, een essentieel onderdeel van zoekmachine optimalisatie.

Een e-commerce site heeft al snel honderden of zelfs duizenden pagina’s. Hoe wil je dat Google met jouw site omgaat? Hebben alle pagina’s evenveel waarde? Is er sprake van duplicate content? En wat doe je bij een wisselend productaanbod en dus een constante stroom aan nieuwe pagina’s?

Wij monitoren je website wekelijks in Google Search Console en Screaming Frog, zodat fouten zo snel mogelijk worden geïdentificeerd en opgelost. Een Google penalty ontvangen? Wij analyseren het probleem en komen altijd met een eenvoudige oplossing.

ON-PAGE SEO

Hoog in Google met een perfecte landingspagina door on page SEO optimalisatie.

Google kijkt naar de kwaliteit van jouw pagina’s. Geef je antwoord op de vraag van de gebruiker? Bied je unieke content? Gebruik je de juiste zoekwoorden? Wij helpen met het schrijven van teksten die perfect aansluiten op de gebruikersvraag en voldoen aan alle best practices.

De kwaliteit van een pagina wordt onder andere bepaald door de title tag, meta description, headings, content en afbeeldingen. Wij zorgen ervoor dat alles goed is ingevuld, zodat jouw pagina’s ranken met een zoekresultaat waar gebruikers graag op klikken.

Heb je zelf geen tijd of kunde voor het schrijven van de juiste teksten? Geen probleem. De afgelopen jaren hebben wij een vertrouwd netwerk opgebouwd aan externe tekstschrijvers met ervaring in een breed scala aan branches. Opereer je internationaal? Dan schakelen wij een van onze bevriende vertalers in.

OFF-PAGE SEO

Werken naar een hoge autoriteit en stabiele positie in Google door off page SEO optimalisatie.

Linkbuilding. Iedereen heeft er een mening over. Wij zijn ervan overtuigd dat onze manier van werken zorgt voor een stabiele toename in autoriteit en stijging van zoekwoordenposities. We plaatsen links op relevante directories, schrijven artikelen voor ons blognetwerk en zorgen voor zoveel mogelijk bedrijfsvermeldingen.

Wij helpen bij het registreren van jouw bedrijf in Google My Business en vullen deze met de juiste gegevens. Zo is jouw bedrijf niet alleen vindbaar via de zoekmachine, maar ook via Google Maps. Voor de lokale speler is een GMB vermelding een short-cut naar de eerste pagina van Google.