SHOPIFY WEBSHOP BINNEN EEN WEEK LIVE
Snel beginnen met online verkopen zonder torenhoge ontwikkelkosten? Met Shopify kun je laagdrempelig een webshop openen en daar helpt IQ Leads je graag mee.
Spreek onze developer

Shopify webshop laten bouwen

Een webshop en marketingmachine in één

Met een Shopify webshop kun jij binnen mum van tijd beginnen met de verkoop van jouw producten. Een simpele, snelle en converterende Shopify webshop bouwen wij binnen een week en al vanaf €3000,-. De Shopify webshop vullen we uiteraard met jouw productdata en geheel in jouw huisstijl. Wil jij ook:

  • Een toonaangevend CMS?
  • Gebruik maken van internationale apps?
  • Een goedkoop CMS?

Toonaangevend CMS

Shopify is een van de grooste CMS-platformen van de wereld. Je hebt in zekere zin dus een garantie van de kwaliteit van het CMS. Toch is het lastig om zelf een webshop in Shopify te bouwen. Wij helpen je daar graag mee.

Internationale apps

Binnen Shopify heb je veel internationale apps om jouw webshop mee te optimaliseren. Zoals apps om je shop meertalig te maken of een koppeling met je Facebookpagina. Shopify heeft altijd een app voor jouw situatie.

Goedkoop CMS

Shopify is in de basis geen duur CMS. Goedkoop is misschien ook niet de juiste benaming, maar relatief goedkoop is het zeker. Let op: je moet wel rekening houden met aanvullende kosten voor bijvoorbeeld apps.

Vragen over Shopify?
Neem direct contact op met een van onze Shopify specialisten voor een gratis adviesgesprek

Shopify webshop met solide basis

Een Shopify webshop bouwen wij op basis van een select aantal beschikbare thema’s. Dit heeft namelijk twee grote voordelen. Enerzijds kunnen we aanzienlijk sneller jouw nieuwe Shopify webshop opleveren en anderzijds krijg je dan een webshop gebaseerd op een super goed doorgetest thema dat converteert. Zo heb je binnen mum van tijd meer verkopen.

Advertising via Shopify

Als er één platform de koppelingen met advertising-kanalen in orde heeft, is het Shopify wel. Je hebt direct goed presterende koppelingen met Facebook, Instagram, Google Shopping etc. Hierdoor start je zonder enige moeite met effectieve marketing.

Mogelijkheden van Shopify

Hoewel de kern van Shopify afgeschermd is, is deze kern heel geschikt voor het uitbouwen van een top presterende webshop. Zo bouwen we het thema uit zodat het past bij jouw huisstijl. Uiteraard zorgen we ervoor dat alle koppelingen werken. Zo heb je een gevulde en up-to-date webshop met al jouw producten.

Shopify koppelen met marketplaces

Met Shopify is ook het koppelen met verschillende marketplaces geen enkel probleem. Net als bij een Lightspeed-webshop zijn er diverse feedmanagementsystemen in Shopify geïntegreerd. Daardoor is het het koppelen, aanpassen en verkopen via o.a. Bol.com en Amazon zo gepiept.

Focus op verkopen met Shopify

Dus ben je op zoek naar een webshop waarbij de focus op verkoop ligt? Dan laat je een Shopify webshop bouwen. Helemaal naar jouw smaak, maar dan zonder extreem hoge kosten en lange doorlooptijd. Binnen één week beginnen met verkopen en dat al vanaf €3000,-.

Wil jij weten of een Shopify webshop iets voor jou is?
Onze developer Joep vertelt je graag alles over de voor- en nadelen van Shopify
Lightspeed webshop bouwen Wordpress webshop bouwen