Jouw up-to-date productaanbod direct in Google
Duizenden producten met winst verkopen op honderden sites door middel van feedmanagement en -marketing
Maak mij rijk

Feedmanagement uitbesteden

Optimaliseren van een productfeed

Met veel zorg en aandacht heb jij je productassortiment samengesteld. Je verkoopt producten waar vraag naar is, maar dan moeten mensen de producten wel weten te vinden. Het is dan natuurlijk zonde wanneer je producten alleen op je eigen webshop staan, terwijl deze een veel groter bereik zouden kunnen krijgen. Met solide feedmarketing toon jij je producten binnen een handomdraai op alle mogelijke vergelijkingssites en CPC-kanalen. Wil jij ook je feed management uitbesteden?

 • Een up-to-date productfeed?
 • Jouw aanbod op diverse marketplaces?
 • Meeliften met het succes van marketplaces?
feedmanagement via iq leads

Up-to-date productfeed

Als jij jouw productaanbod op meerdere platformen wilt aanbieden, is het belangrijk dat de data die wordt verstuurd en ontvangen wel up-to-date is. Zo voorkom je bijvoorbeeld dat een product is uitverkocht en je klanten moet teleurstellen. Maar ook prijswijzigingen wil je idealiter doorzetten naar alle platforms waar jij aanwezig bent. Dit vergroot immers de kans op een conversie. Wij zorgen er gaag voor dat jouw productfeed altijd up-to-date is.

Verkopen op marketplaces

Ga jij jouw producten op een marketplace aanbieden? Dan is het enorm veel werk om jouw complete aanbod hier handmatig te uploaden. Een goede feed is daarom vele malen makkelijker. Het opbouwen van een goede feed kost wat werk, maar dan ben je wel in één keer klaar. Bovendien kun je grote delen van een productfeed ook weer gebruiken voor andere marketplaces. Zo bespaar jij al snel enkele uren werk.

Meeliften op marketplaces

Marketplaces zijn de afgelopen jaar steeds groter geworden. We zien dan ook steeds meer kleinere webshops die kiezen om het productaanbod ook op een of meerdere marketplaces aan te bieden. Hiermee profiteer je van de naamsbekendheid van het platform en heb je minder marketingkosten. Bovendien spreek je ook een doelgroep aan die niet via Google zoekt, maar direct naar de marketplace in kwestie gaat.

Jouw producten in een feed?
Feedoptimalisatie is geen piece of cake. Laat ons je helpen!

Wat is goede feedmarketing?

Goede feedmarketing is niet persé het aanmelden van je webshop bij zoveel mogelijk vergelijkingssites en CPC-kanalen. Goede feedmarketing is: ervoor zorgen dat je bij ieder kanaal waar jij je aanmeldt, gebruik maakt van de best-practises van deze kanalen. Zo heeft iedere vergelijkingssite filters waar mensen wel of geen gebruik van maken. Met goede feedmarketing kun je perfect gebruik maken van deze filters. Dat verbetert jouw vindbaarheid enorm.

google shopping inrichten

Feedmarketing met een feedmanager

Jouw webshop richt je natuurlijk niet zo in dat deze zonder problemen op iedere vergelijksite kan staan. Iedere site waar jij je productaanbod wilt aanbieden, heeft bovendien andere eisen. En die eisen kunnen best ver gaan. Daarom maken wij gebruik van een feedmanagementsysteem. Om razendsnel en effectief jouw productaanbod te koppelen aan diverse marketplaces, vergelijkingssites en CPC-kanalen maken wij gebruik van Channable.

Als Channable-partner weten wij als geen ander hoe wij jouw productaanbod moeten laten aansluiten bij de wensen van alle vergelijkingssites. Hierbij kun je denken aan:

 • Verkopen via Bol.com
 • Verkopen via Amazon
 • Verkopen via Beslist
 • Verkopen via Fonq
 • Verkopen via Blokker
 • Verkopen via Kieskeurig
 • Verkopen via Tweakers
 • En nog veel meer kanalen
feed optimalisatie tool.
"27% groei in omzet door regelmatige feedoptimalisatie voor onze klant US Partscenter"

Voordelen van feedmarketing via één systeem

Logischerwijs is het niet te doen om alle voorraden handmatig bij te houden wanneer je via meer dan 5 verschillende marketplaces of vergelijkingssites producten verkoopt. Centraal en overzichtelijk voorraadbeheer is een echte “must” van feedmarketing. Daarnaast zijn er ook diverse voordelen, zoals:

 • Supersnel schakelen tussen verschillende marketplaces
 • Altijd verkoopbare voorraad
 • Gemakkelijk voldoen aan alle best-practises per kanaal
 • Gemakkelijk de best lopende producten filteren en verkopen
 • Directe terugkoppelingen van orders door middel van orderkoppelingen
 • Supersnelle updates van producten
 • Prijsaanpassingen direct doorgevoerd op alle sites
feedoptimalisatie

Optimaliseer jouw Product Feeds moeiteloos met Feedmanagement Uitbesteding

Wil jij het maximale halen uit je online verkoopkanalen? Ontdek de kracht van professioneel feedmanagement en laat ons jouw productfeeds optimaliseren voor een vlekkeloze online winkelervaring! 🚀✨

Wanneer je producten verkoopt via diverse online platforms, is het beheer van productfeeds een cruciaal aspect van jouw e-commerce strategie. Het handmatig bijwerken en optimaliseren van feeds kan echter tijdrovend en complex zijn. Daarom bieden wij bij IQ Leads de oplossing: Feedmanagement Uitbesteden.

Ons team van experts neemt de volledige verantwoordelijkheid voor het beheer van jouw productfeeds, van het aanpassen van productinformatie tot het optimaliseren van de feedstructuur. Hierdoor ben jij verzekerd van accurate, up-to-date en hoogwaardige productinformatie op al je verkoopkanalen.

Vragen over feedmarketing?
Onze feedmanagementspecialist Enver vertelt je graag meer over de mogelijkheden
Verkopen op bol.com Verkopen op Amazon Adverteren op Marktplaats